|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-24-2006, 20:48
|
Member
|
|
Activity: 3%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Én inkább azt kérdezném meg ezügyben, hogy a 7 kör védelem minek? Egyáltalán, hogy lett ez 7 kör??
A kérdésem lényegeés értelme:
1. az 1A-ban 3 körig nem tehetsz semmit BE a közös rakiba, tehát ha nem lenne védelem (vagy csak 1 kör mondjuk) akkor sokszor ujrázós országokat simán le lehetne fosztani annak aki szemfüles... Ezzel a 7 körrel biztosítjuk a "kényelmes csalás" lehetőségét.
2. ha csak 1 kör védettség lenne akkor az azért lenne jó, mert nem lehet a 2B-ből olyan árucikket felvinni az 1A-ba korlátlan mennyiségben ami a raktárszámláláskor elveszne.
A fenti két indok miatt az 1A-ba sztem 1 körös védettség lenne optimális. Ez a 7 kör egyszerűen életszerűtlen és megmagyarázhatatlan számomra 
|
Sziasztok! aki csalni akar vagy utánpótlást hoz az úgyis betonelf-el tenné vagy gnómmal és máris nem tudod lelopni a tekijeit vagy kifosztani szóval mindig lenne megoldás hogy megtartsa javait,de javítsatok ki ha nem így gondoljátok
|

09-24-2006, 20:56
|
Member
|
|
|
|
Viszont az eredeti témához hozzászólva:miért nem tud átépülni a 2B ben?Eleve a tanyákat kell bontsa hogy versenyképes lehessen ,9 körig eteti az orit bejönnek az épületek feltölti őket és már nem is védtelen!Egy komoly játékos ugyis tudja hogy melyik klánba fog belépni, a kezdőknek meg mint régebben javasolva lett a 2B ben érdemes megkeresni a klánukat!Ha meg nagyon kezdő érdemes neki elsőre elfet választani és annak célirányosan átépülni és ebben az esetben még a tanyáit is meghagyhatja!
|

09-24-2006, 21:54
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Sziasztok! aki csalni akar vagy utánpótlást hoz az úgyis betonelf-el tenné vagy gnómmal és máris nem tudod lelopni a tekijeit vagy kifosztani szóval mindig lenne megoldás hogy megtartsa javait,de javítsatok ki ha nem így gondoljátok
|
Akkor Serg kijavítalak. Én nem így gondolom. Ha te igen akkor neked mindegy változik e a 7 kör 1 körré ugyis megoldható sokminden és ha csak ennyi az indok felesleges is ezügyben ellenvéleményezni  De javíts ki ha másképp gondolod 
|

09-24-2006, 22:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Akkor Serg kijavítalak. Én nem így gondolom. Ha te igen akkor neked mindegy változik e a 7 kör 1 körré ugyis megoldható sokminden és ha csak ennyi az indok felesleges is ezügyben ellenvéleményezni  De javíts ki ha másképp gondolod 
|
Nem ellen vélemény volt hanem hozzászólás,nekem nem probléma az egy kör se meg a 7 kör se
|

09-24-2006, 22:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
én akkor is azt támogatom, hogy lehessen piacolni a védelem lejárta előtt az A-ban....
|
Egyébként ebben azért egyetértek veletek. Teljesen felesleges "kicseszés" a piacok letiltása,mert az égvilágon semmi jelentősége nincs a játék szempontjából azon kívüé, hogy gyengíti a fellépő orikat akik egyébként sincsenek még megszokva az uj környezetükben.
A legjobb az lenne, ha a védelem lejártával megnyílna a piac is akárhány körig is tart éppen a védelem. Viszont addig a klánrakiba sem kéne bepakolgatni semmit...
|

09-24-2006, 22:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Értem én, csak ugy látom az egyik cseppet sem befolyásolja a másikat. Attól,hogy a védelem 1 kör vagy 7 kör neked ugyanugy nem teljesül a vágyad, hogy hamarabb legyen piacod. Így picit furcsállom az ellenvetésed magyarázatát.
|
az ellenvetésem magyarázata az volt hogy javaslatoddal azok túlnyomó többségének életét nehezítjük meg akik fellépnek a 2B csoportból (pontosabban lehetőséget adunk arra hogy még a mostaninál is jobban megszívják, hiszen így nem csak néhány száz hektárt veszíthetnek, hanem a 4 szint alatt felhalmozott - jó esetben több milliárdos - vagyonkájukat is elveszíthetik), amiért cserébe lehetőséget adunk arra, hogy meg lehessen szivatni azokat akik újráznak.
ld. korábban kifejtett 1A és 2B fellépési határ környéki átlagos életképes országok nem elhanyagolható különbségei.
|

09-24-2006, 23:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
az ellenvetésem magyarázata az volt hogy javaslatoddal azok túlnyomó többségének életét nehezítjük meg akik fellépnek a 2B csoportból (pontosabban lehetőséget adunk arra hogy még a mostaninál is jobban megszívják, hiszen így nem csak néhány száz hektárt veszíthetnek, hanem a 4 szint alatt felhalmozott - jó esetben több milliárdos - vagyonkájukat is elveszíthetik), amiért cserébe lehetőséget adunk arra, hogy meg lehessen szivatni azokat akik újráznak.
|
Nos azért ez nem ilyen meredek dolog ám, gondold végig. Egy fellépő ori akármikor lép klánba 1 körig nem látszik tehát marad 2 kör még amíg bepakolhat a rakiba. Magyarul 60 percig lehet támadni úgy hogy ne tudja elrejteni a javait a klántársakhoz. Ilyenkor egy támadást bekapni kb 1:100-hoz eséllyel lehet, ellentétben azzal az orival akit szándékosan figyelsz, mert tudod róla h 500 körönként leujrázzák. Őt sem könnyű elkapni, de ha éppen jókor vagy gépnél akkor legalább van rá esélyed.
|

09-24-2006, 23:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ilyenkor egy támadást bekapni kb 1:100-hoz eséllyel lehet,
|
ebben is egyet értünk, csak az én izlésemnek még 1:1000 is túl nagy esély ha 5 és fél hónap munkájának gyümölcsét lehet elveszíteni a másik oldalon 
|

09-24-2006, 23:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ebben is egyet értünk, csak az én izlésemnek még 1:1000 is túl nagy esély ha 5 és fél hónap munkájának gyümölcsét lehet elveszíteni a másik oldalon 
|
"Csak" a 60%-át
Mondjuk nekem sem esne jól ezt aláírom akármilyen pici is az esélye mégiscsak van sansz rá, ugyanakkor az vigasztalna,hogy én is megtehetem ugyanezt mással,ha elég combos az orim 
|

09-25-2006, 09:25
|
Member
|
|
|
|
A probléma inkább a kezdö 1/a-sokkal van. Lehet akár milyen jó normál csopikban fel megy 1/a-ba és első élménye az lesz, hogy kifosztják leszedik területben és semmit nem tud ellene tenni. Ezek után nekik az 1/a mindig egy kötelezö rosz lesz a játékban nem pedig a játék végcélja.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|