Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Szabadidő, Sport

Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-12-2007, 21:08
Penya Penya is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Elfújták, no. De azért nem estem hanyatt. Bevallom az eddigi meccseket nem láttam - utóbbi kettő - és ezt is csak az 51. perctől. Amit láttam az annyi volt h vagdostuk a labdát, 5 passz nem volt egymás után. A kiállítás után a helyzet még tragikusabb lett. Látszott rajtuk h összeestek. Meg előtte is beszarinak tűntünk. Van még mit javulni, főleg 10 emberrel. Megjegyzem úgy is lehet simán játszani, Sevilla is megverte a Barcát 10 emberrel. Persze mi inkább beállunk bekkelni és a góluk után se jövünk ki. Szó mi szó lelkesen ültem le mert nagyon fel van most kapva a válogatott, de ez kevés. Nem sok különbséget látok a mostaniak és a mondjuk két évvel ezelőtti csapat közt. Persze ettől még nekünk kellett volna vezetni, de ez nem mentség a játékra. Szebb jövőt : )
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-12-2007, 21:09
Gonoszkóp Gonoszkóp is offline
Junior Member

Longevity: 91%

állták a sarat a fiúk,vezetést is megszerezhették volna HA és nem is folytatom
Reply With Quote
Old 09-12-2007, 21:11
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Elfújták, no. De azért nem estem hanyatt. Bevallom az eddigi meccseket nem láttam - utóbbi kettő - és ezt is csak az 51. perctől. Amit láttam az annyi volt h vagdostuk a labdát, 5 passz nem volt egymás után. A kiállítás után a helyzet még tragikusabb lett. Látszott rajtuk h összeestek. Meg előtte is beszarinak tűntünk. Van még mit javulni, főleg 10 emberrel. Megjegyzem úgy is lehet simán játszani, Sevilla is megverte a Barcát 10 emberrel. Persze mi inkább beállunk bekkelni és a góluk után se jövünk ki. Szó mi szó lelkesen ültem le mert nagyon fel van most kapva a válogatott, de ez kevés. Nem sok különbséget látok a mostaniak és a mondjuk két évvel ezelőtti csapat közt. Persze ettől még nekünk kellett volna vezetni, de ez nem mentség a játékra. Szebb jövőt : )
egyáltalán nem voltak beszariak!ígéretes válogatott újjra,igaz gyermekcipőben..fizikailag mentálisan most jobbak mint 2évvel ezelőttiek és ötletesebbek is.
Reply With Quote
Old 09-12-2007, 21:15
Junior Member

2passzból is lehet gólt szerezni akár:P
ha nem látsz különbséget,nyisd ki a szemed!:P
ezek a fiúk tényleg akarnak is nem csak az van h egy meccs erejéig megszívják magukat
Reply With Quote
Old 09-12-2007, 21:15
Penya Penya is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gonoszkóp View Post
egyáltalán nem voltak beszariak!ígéretes válogatott újjra,igaz gyermekcipőben..fizikailag mentálisan most jobbak mint 2évvel ezelőttiek és ötletesebbek is.
Akkor minek a számlájára írod, hogy vagdostuk a labdát? Egy, egy felépített támadást nem láttam az 51. perctől. Volt egy kontra és ennyi.
Reply With Quote
Old 09-12-2007, 21:17
Penya Penya is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gonoszkóp View Post
2passzból is lehet gólt szerezni akár:P
ha nem látsz különbséget,nyisd ki a szemed!:P
ezek a fiúk tényleg akarnak is nem csak az van h egy meccs erejéig megszívják magukat
Azért nem gondolod h ez a minimum? Akarnak, még jó, nem? Ki nem akar? Ott már óriási gondok vannak ahol nem is akarnak. Ez nem kéne hogy nagy dolog legyen. Arról kéne beszélni, hogy milyen szépen adogattunk idegenben, nem arról hogy akarnak.
Reply With Quote
Old 09-12-2007, 21:18
Junior Member

ugyanazt a meccset láttuk?
kiállítás után,igaz összezuhantak..sztem jogosan,profibb csapatnál is előfordul.lásd róma man united igaz ott nem kiállítás volt.
megesik,majd legközelebb nem fognak
Reply With Quote
Old 09-12-2007, 22:36
Arden Arden is offline
Member

Penya,ne haragudj,de ne szólj hozzá így kérlek,ha csak az 51. perctől láttad.
az első félidőben az előző meccsekhez hasonlóan,ötletesen,helyenként kimondottan szépen játszottak a fiúk.
a kiállítás minősíthetetlen volt,utána pedig 10 emberrel,morálisan megtörve nem állták a sarat a hazai közönség által a győzelembe hajszolt törökök ellen.
én igenis büszke vagyok rájuk,mert több éve nem volt ilyen lelkes,pozitív gondolkodású,gyakran szépen játszó csapatunk.

Reply With Quote
Old 09-12-2007, 22:41
laci laci is offline
Member

Én tényleg nem értettem, mitől van ez a nagy fene hanyattesés az után, hogy Bosznia-Hercegovinát sikerült hazai pályán 1-0-ra verni (amely válogatottat egyébként most Moldova is megverte 1-0-ra, Boszniában...), és mint korábban írtam, nagyon kíváncsi voltam, mit alkotnak ma a fiúk, tényleg alakul valami, vagy csak az olaszok megverése után tört ki mindenkiből a hurráoptimizmus.

Sajnos nem derült ki, ez a kiállítás eléggé eltolta az egészet ahhoz, hogy eldöntsük, mi a helyzet a válogatottal, most várhatjuk a következő meccset.

Viszont nem kell nagyon kiakadni, a meccs a mi részünkről gyakorlatilag tét nélküli volt, vegyük úgy hogy tapasztalatot gyűjtöttek a fiúk, még van is rá néhány meccsük, aztán majd a következő (vb) selejtezőkben kell megmutatni a tutit
Reply With Quote
Old 09-12-2007, 23:23
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Én tényleg nem értettem, mitől van ez a nagy fene hanyattesés az után, hogy Bosznia-Hercegovinát sikerült hazai pályán 1-0-ra verni (amely válogatottat egyébként most Moldova is megverte 1-0-ra, Boszniában...), és mint korábban írtam, nagyon kíváncsi voltam, mit alkotnak ma a fiúk, tényleg alakul valami, vagy csak az olaszok megverése után tört ki mindenkiből a hurráoptimizmus.

Sajnos nem derült ki, ez a kiállítás eléggé eltolta az egészet ahhoz, hogy eldöntsük, mi a helyzet a válogatottal, most várhatjuk a következő meccset.

Viszont nem kell nagyon kiakadni, a meccs a mi részünkről gyakorlatilag tét nélküli volt, vegyük úgy hogy tapasztalatot gyűjtöttek a fiúk, még van is rá néhány meccsük, aztán majd a következő (vb) selejtezőkben kell megmutatni a tutit
Gratulálok a török 12-nek a gyözelemhez. a 12.játékos meghozta nekik a győzelmet (bíró)...

Nem azért tört ki az optimizmus, mert megvertük az olaszokat, hanem azért ahogyan megvertük őket, ötletes szép, már már európai szinvonalú focival. Akkor pl nem volt ez amikor beszenvedtünk a németeknek 2-öt. mert nem volt ilyen szellemes a játékunk.

A bosnyákok ellen is szépen játszottunk, ha megnézed még a nagy csapatok is gyakran játszanak 1 gólós gyözelmeket a gyengébekkel, nem jöhet be mindig minden. Azt a meccset is végig mi uraltuk.

Méghogy a mai meccsen nem derült ki??? az 1. félidőt akkor te nem láttad? bekezdtek a törökök, de utána annyira ötlettelenek voltak a védelmünkkel szemben, ráadásul szükségük is volt a kapusbravúrra.
A birónak 2 nagy szarvas hibája is volt. az 1. amikor Fülöpöt fejbe rúgták mert szándékosan nem húzta vissza a labdát és lehetett látni ahogy halántékon küldi belsővel.
a másodikat meg nem kommentálnám. Már az is nagy hiba lett volna ha csak a 11-est nem adja meg, de ez így??? mi francot látott ő 35méterre az esettől???

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules