Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-14-2007, 18:33
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Red face

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
nem bizony, de pihenni két kv között kell
Jahm.. Mondjuk úgy végigzúzni egy egész éjjelt, utána bemenni dolgozni kicsit macera...
Fenn vagy mondjuk 1-ig... 3/4 3-ra felhúzod az órát... 3-kor kimész ütni... 4 előtt 10 perccel felkelsz, hogy egyrészt kimosd a homályt a szemedből, másrészt bekészítsd az esetleges bontási, és egyéb nyalánkságos ablakokat... 4-kor ugye beütsz, építesz, stb... 4:10-kor vissza aludni... 5 előtt 5 perccel felkelsz, hogy hazakísért-e valaki.. Akkor is aktívan lesed a körváltást ,csinálod a távokat, hátha jön valaki... 5 után lefexel aludni...
Felkelsz fél 7-kor, és mész dolgozni

Nah, már párszor megcsináltam, de szerintem túlságosan soxor meló mellett ezt nem lehet csinálni...
Tehát még egy pontot fel lehet venni, az pedig a munkanélküliség
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-14-2007, 18:42
Kisbér Kisbér is offline
Member

Wink

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
ez eredeti kép?
Jahm...
Itt asszem épp Synkel-t ütöttem
Látszik, hogy be volt készítve 3 bontási mélység (felette "sárga cetlivel", hogy ha azt a gombot megnyomom mennyi lesz a pontom). A bal alsó ablakban a pontlista van, amit mp-enkénti frissítésre állítottam be, így egyből látom hova bontott Synkel testvér.
Bal felső ablakban a tekercseket tenném be a közös rakiba.
Jobb alsó ablakban a tekercsek egy részét tenném be a közös rakiba (ki tudja mennyivel jönnek, erre is fel kell készülni, illetve ki tudja, lehet 1x meglopnak 59:55 környékén, és a beállított seregelengedés máris ugrott).
Aztán... mi van még... Óra... az nagyon fontos, szinkronban természetesen a hód órájával (azóta már találtam kisebbet )...
És természetesen nyomkodom a háttérben a főmenüt, ha a szövitársak távolba néznek, lássam az eredményt, vagy ha valamilyen attrocitás ér, egyből tudja rá reagálni...
Minden ablakom always on top-on van, tehát ha a hátsó ablakra kattintok, akkor sem tűnnek el az ablakok

Nos ez napközben így megvalósítható, hiszen vannak szövitársak, akik nézik a távokat, de éjjel egyedül már keményebb dió...

Ez még csak egy 17"-os moncsin volt.. Azóta már igényeltem egy 21"-ost a melóba.. Elvégre nagyon szükségem van rá (ezt remélem SzaTo nem látja)

Mindezt csak azért írtam le, hogy nem elég ha valakinek megvan a tudása, gyorsan tud dönteni, jó a taktikai érzéke, stb, stb amit felsoroltatok... Meg is kell lenni annak a technikai háttérnek, amivel mindezt a tökélyre tudod fejleszteni

Persze ezen kívül még lehet használni pár hasznos oldalt, de Synkel ellen ez is elég volt
Reply With Quote
Old 02-14-2007, 21:36
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post

http://kepfeltoltes.hu/view/070118/a...toltes.hu_.jpg - valamiért nem látszik... mind1...

Egy kevés fanatizmus...
Kisbér és ien sok ablakos módszert érdemes használni A csopin kivül is??? mert ha igen komolyan megkérlek tanits meg néhány alap fogásra mondjuk gondolom itt elsősorban jól kell ismerni a tűzróka beállitási lehetőségeit is amiből rámférne néhány különóra

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
Reply With Quote
Old 02-14-2007, 21:59
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Bea Baba View Post
Kisbér és ien sok ablakos módszert érdemes használni A csopin kivül is??? mert ha igen komolyan megkérlek tanits meg néhány alap fogásra mondjuk gondolom itt elsősorban jól kell ismerni a tűzróka beállitási lehetőségeit is amiből rámférne néhány különóra
Igen, erdemes. (bar kisber megoldasa eleg ganyul nez ki.... tobb ok miatt is)

persze a sajatom nem mutatom meg
Old 02-15-2007, 08:01
Kisbér Kisbér is offline
Member

Talking

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Igen, erdemes. (bar kisber megoldasa eleg ganyul nez ki.... tobb ok miatt is)

persze a sajatom nem mutatom meg
Ne fikázd
Reply With Quote
Old 02-15-2007, 08:04
Kisbér Kisbér is offline
Member

Wink

Quote:
IE-t használok, mint az látszik is a képen..
És ha nem haragszol, nem árulok el minden titkot
Legalább ennyi előnyöm legyen, ha már a fanatizmusomat szépen lassan ledolgozza a helytartó-menedzser
Reply With Quote
Old 02-15-2007, 09:19
Alba Alba is offline
Member

Csak az ido csak az ido semmi mas.

Szerintem egy ido utan mindeki eljut oda hogy attol függ minden hogy menyni idot tolt ott.Ebbe beleértem azt hogy van olyan szövije/klánja ajkki ha gaz van szól. És persze azert 1 orana belül barhogy nethez tud jutni...
Reply With Quote
Old 02-15-2007, 09:28
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
IE-t használok, mint az látszik is a képen..
És ha nem haragszol, nem árulok el minden titkot
Legalább ennyi előnyöm legyen, ha már a fanatizmusomat szépen lassan ledolgozza a helytartó-menedzser
Nem is akartam állami titkokat feszegetni, csak anyi érdekelt volna, h h csinálod a sok ablakos dolgot, mert nekem mindig egymáshoz igazitja őket
Hja és h ne legyek ennyire off:
Szerintem, jó társak, akik megtanitanak és sok idő mert a rutin meg iesmi az már jön ha társ és játékidő megvan

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
Reply With Quote
Old 02-15-2007, 09:58
Kisbér Kisbér is offline
Member

Wink

Quote:
Nem is akartam állami titkokat feszegetni, csak anyi érdekelt volna, h h csinálod a sok ablakos dolgot, mert nekem mindig egymáshoz igazitja őket
Hja és h ne legyek ennyire off:
Szerintem, jó társak, akik megtanitanak és sok idő mert a rutin meg iesmi az már jön ha társ és játékidő megvan
Vannak progik rá
Reply With Quote
Old 02-15-2007, 10:04
laci laci is offline
Member

Hmmm. Azért arra vigyázni kell ám, hogy ne váljon rögeszmévé a Hódító Amit Kisbér egy kicsit fentebb leírt: ha én ide jutnék, tuti szabadágra tenném az országomat, és elmennék nyaralni, vagy bármi, de ez nekem már sok lenne. Azért az, hogy éjszakánként többször felkeljek, és a munkahelyemen is ezer ablakon nézzem a Hódot, na ez már nekem nem való.

Hangsúlyozom, hogy ezzel nem Kisbérnek és a hozzá hasonló intenzitású játékosoknak akartam beszólni, hanem azt írtam le, amit én, magammal kapcsolatban érzak/éreznék. Vagy mi.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules