|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-14-2007, 18:33
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
nem bizony, de pihenni két kv között kell 
|
Jahm.. Mondjuk úgy végigzúzni egy egész éjjelt, utána bemenni dolgozni kicsit macera...
Fenn vagy mondjuk 1-ig... 3/4 3-ra felhúzod az órát... 3-kor kimész ütni... 4 előtt 10 perccel felkelsz, hogy egyrészt kimosd a homályt a szemedből, másrészt bekészítsd az esetleges bontási, és egyéb nyalánkságos ablakokat... 4-kor ugye beütsz, építesz, stb... 4:10-kor vissza aludni... 5 előtt 5 perccel felkelsz, hogy hazakísért-e valaki.. Akkor is aktívan lesed a körváltást ,csinálod a távokat, hátha jön valaki... 5 után lefexel aludni...
Felkelsz fél 7-kor, és mész dolgozni
Nah, már párszor megcsináltam, de szerintem túlságosan soxor meló mellett ezt nem lehet csinálni...
Tehát még egy pontot fel lehet venni, az pedig a munkanélküliség     
|

02-14-2007, 18:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
ez eredeti kép? 
|
Jahm...
Itt asszem épp Synkel-t ütöttem 
Látszik, hogy be volt készítve 3 bontási mélység (felette "sárga cetlivel", hogy ha azt a gombot megnyomom mennyi lesz a pontom). A bal alsó ablakban a pontlista van, amit mp-enkénti frissítésre állítottam be, így egyből látom hova bontott Synkel testvér. 
Bal felső ablakban a tekercseket tenném be a közös rakiba.
Jobb alsó ablakban a tekercsek egy részét tenném be a közös rakiba (ki tudja mennyivel jönnek, erre is fel kell készülni, illetve ki tudja, lehet 1x meglopnak 59:55 környékén, és a beállított seregelengedés máris ugrott).
Aztán... mi van még... Óra... az nagyon fontos, szinkronban természetesen a hód órájával (azóta már találtam kisebbet  )...
És természetesen nyomkodom a háttérben a főmenüt, ha a szövitársak távolba néznek, lássam az eredményt, vagy ha valamilyen attrocitás ér, egyből tudja rá reagálni...
Minden ablakom always on top-on van, tehát ha a hátsó ablakra kattintok, akkor sem tűnnek el az ablakok
Nos ez napközben így megvalósítható, hiszen vannak szövitársak, akik nézik a távokat, de éjjel egyedül már keményebb dió...
Ez még csak egy 17"-os moncsin volt.. Azóta már igényeltem egy 21"-ost a melóba.. Elvégre nagyon szükségem van rá (ezt remélem SzaTo nem látja) 
Mindezt csak azért írtam le, hogy nem elég ha valakinek megvan a tudása, gyorsan tud dönteni, jó a taktikai érzéke, stb, stb amit felsoroltatok... Meg is kell lenni annak a technikai háttérnek, amivel mindezt a tökélyre tudod fejleszteni
Persze ezen kívül még lehet használni pár hasznos oldalt, de Synkel ellen ez is elég volt   
|

02-14-2007, 21:36
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
|
Kisbér és ien sok ablakos módszert érdemes használni A csopin kivül is??? mert ha igen komolyan megkérlek tanits meg néhány alap fogásra  mondjuk gondolom itt elsősorban jól kell ismerni a tűzróka beállitási lehetőségeit is  amiből rámférne néhány különóra 
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

02-14-2007, 21:59
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bea Baba
Kisbér és ien sok ablakos módszert érdemes használni A csopin kivül is??? mert ha igen komolyan megkérlek tanits meg néhány alap fogásra  mondjuk gondolom itt elsősorban jól kell ismerni a tűzróka beállitási lehetőségeit is  amiből rámférne néhány különóra 
|
Igen, erdemes. (bar kisber megoldasa eleg ganyul nez ki.... tobb ok miatt is)
persze a sajatom nem mutatom meg 

02-15-2007, 08:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Igen, erdemes. (bar kisber megoldasa eleg ganyul nez ki.... tobb ok miatt is)
persze a sajatom nem mutatom meg 
|
Ne fikázd   
|

02-15-2007, 08:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
IE-t használok, mint az látszik is a képen..
És ha nem haragszol, nem árulok el minden titkot 
Legalább ennyi előnyöm legyen, ha már a fanatizmusomat szépen lassan ledolgozza a helytartó-menedzser 
|

02-15-2007, 09:19
|
Member
|
|
|
|
Csak az ido csak az ido semmi mas.
Szerintem egy ido utan mindeki eljut oda hogy attol függ minden hogy menyni idot tolt ott.Ebbe beleértem azt hogy van olyan szövije/klánja ajkki ha gaz van szól. És persze azert 1 orana belül barhogy nethez tud jutni...
|

02-15-2007, 09:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
IE-t használok, mint az látszik is a képen..
És ha nem haragszol, nem árulok el minden titkot 
Legalább ennyi előnyöm legyen, ha már a fanatizmusomat szépen lassan ledolgozza a helytartó-menedzser 
|
Nem is akartam állami titkokat feszegetni, csak anyi érdekelt volna, h h csinálod a sok ablakos dolgot, mert nekem mindig egymáshoz igazitja őket
Hja és h ne legyek ennyire off:
Szerintem, jó társak, akik megtanitanak és sok idő  mert a rutin meg iesmi az már jön ha társ és játékidő megvan 
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

02-15-2007, 09:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem is akartam állami titkokat feszegetni, csak anyi érdekelt volna, h h csinálod a sok ablakos dolgot, mert nekem mindig egymáshoz igazitja őket
Hja és h ne legyek ennyire off:
Szerintem, jó társak, akik megtanitanak és sok idő  mert a rutin meg iesmi az már jön ha társ és játékidő megvan 
|
Vannak progik rá 
|

02-15-2007, 10:04
|
Member
|
|
|
|
Hmmm. Azért arra vigyázni kell ám, hogy ne váljon rögeszmévé a Hódító  Amit Kisbér egy kicsit fentebb leírt: ha én ide jutnék, tuti szabadágra tenném az országomat, és elmennék nyaralni, vagy bármi, de ez nekem már sok lenne. Azért az, hogy éjszakánként többször felkeljek, és a munkahelyemen is ezer ablakon nézzem a Hódot, na ez már nekem nem való.
Hangsúlyozom, hogy ezzel nem Kisbérnek és a hozzá hasonló intenzitású játékosoknak akartam beszólni, hanem azt írtam le, amit én, magammal kapcsolatban érzak/éreznék. Vagy mi.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|