|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

01-29-2007, 07:22
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
ez engem is idegesít , már mint az hogy verek valakit oszt szintett lép azt szerintem se lehessen.
|

01-29-2007, 12:56
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Ha megtiltanád, akkor meg lehetne oldani, hogy valaki ne léphesen soha szintet.
|
Jaja. Elég idegesítő lenne ha épp szintet készülnék lépni és valaki rám küld 40 körről 1 katonát és emiatt maradnom kéne. 
|

01-29-2007, 13:04
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Jaja. Elég idegesítő lenne ha épp szintet készülnék lépni és valaki rám küld 40 körről 1 katonát és emiatt maradnom kéne. 
|
En ugy csinalnam, hogy csak akkor ne lehessen szintet lepni, ha 1 koros a sereg....

01-29-2007, 13:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
En ugy csinalnam, hogy csak akkor ne lehessen szintet lepni, ha 1 koros a sereg....
|
Sztem az úgy már nem rosz. Vagy mint a zéróstartnál hogy a szintlépéstől függetlenül még beér a sereg.
|

01-29-2007, 13:46
|
Senior Member
|
|
|
|
Nem jó ez sem. Kiárultam, tök üres orival ott állok, erre nekem jön valaki, és nem tudok szintet lépni. Vagy beveszem a sereget- ezáltal kitolódik a szintlépés- vagy pedig hagyom, hogy 1-2-3 sereggel lefosszák a szépen egy csomóba gyűjtött tartalékomat. Engem is zavart, mikor A-ban 5 sereggel támadtam az üres orit, az meg lefordult 10 perccel kv előtt, de hát ez van 
Ennyi menekülési útja legyen már a célpontnak is, ha már visszaütni nem tud.
|

01-29-2007, 13:48
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Sztem az úgy már nem rosz. Vagy mint a zéróstartnál hogy a szintlépéstől függetlenül még beér a sereg.
|
Ez meg végképp marhaság 
Zérónál is csak akkor ér be a sereg, ha 5-dik szinten a saját csoportodba zérózol. Érdekes lenne, ha 1-ből le lehetne ütögetni 5-be, vagy 3-ból 2-be...
Nonszensz
|

01-29-2007, 13:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ez meg végképp marhaság 
Zérónál is csak akkor ér be a sereg, ha 5-dik szinten a saját csoportodba zérózol. Érdekes lenne, ha 1-ből le lehetne ütögetni 5-be, vagy 3-ból 2-be...
Nonszensz
|
1 ből az 5 be nyilván nem.  Az tényleg vicces lenne. De ha valaki menekülve lép fel és nem töküres védelem nélküli kiárult orival akkor sztem a 3 ból a 2 be már nem annyira vészes és ez nyilván csak akkor ha még a 3 ban indult a támadás.
|

01-29-2007, 13:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Nem akartam ide írni, azt se értem, hogy mit keres ez még itt.
De ne szórakozzunk már, ha valaki kiharcolja a szintlépést, akkor hadd lépjen már amikor ő akar, bármikor.
Az újrázást nem kell kiharcolni, egyébként is, ha újrázni akarsz vagy szabizol és kibirod még azt a 72kört, vagy megvárod, míg mindenki átmegy rajtad, mert logikus, hogy ezt fogják tenni, tehát nehogy már meglepődj rajta.
Másrészt ki az, aki nem íadni oda a havernak a pénzét, ha neki úgyse kell, ne legyünk már ennyire álszentek. 
|

01-29-2007, 13:54
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
1 ből az 5 be nyilván nem.  Az tényleg vicces lenne. De ha valaki menekülve lép fel és nem töküres védelem nélküli kiárult orival akkor sztem a 3 ból a 2 be már nem annyira vészes és ez nyilván csak akkor ha még a 3 ban indult a támadás.
|
Remek és hogy akarnád szabályozni? Látom vicces kedvetekben vagytok 
|

01-29-2007, 13:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
És ugye B-ben nézi valaki a krónikát, hogy egy nemlétező ori támad, ráadásul védett célpontot. Akkor én majd megállok a G topjában, és figyelem a szabis orikat. Mikor mentek szabira, kiárultak-e meg hasonlók. Ez egyébként is szokásom, mert gyakran igen szépeket lehet lopkodni abban a pár percben míg felkészül a szintlépésre. Nyugi, ki tudom számolni a sereget is, amit ki kell küldjek, és majd a kövi szinten utoléri a célpontot...
Ha veled történne ilyen, akkor is tetszene a lehetőség, vagy idejönnél indítványozni, hogy nem jó az ha kövi szintre is utánad mennek a seregek?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|