|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

11-12-2006, 19:25
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Pl azzal ki lehetne egészíteni, hogy ha valamelyik klán alklánt akar létrehozni, akkor minden oriját alklánokba kell tennie.... (ehhez persze a min. 50%-on kicsit változtatni kell)
Így ha kiválik pár brutáis sereges ori, akkor a termelők is elérhetővé válnának, és máris megpiszkálható a klán motorja.
|
Ez minek?
Nem kell létrehozni semmijen alklánokat, ez csak megfogalmazás kérdése. Ahogy én képzelem így zajlana:
1. Klántámadás menü
- támadó orik kijelölése saját klánból (pld. 3 db ori 97000 pont)
- a célpont klán kijelölése (megjelenik a klán összetétele)
- a célpont klán bizonyos orijainak kijelölése amit támadni akarunk (3 db ori 99000 pont)
2. A klántámadás 3 db ori ellen zajlik 3 db oriból a leírt feltételekkel
3. A célpont klán másik 3 tagja pld szintén kijelölheti a támadó klán kitámadott tagjait és támadhatja, ahogyan az is akit éppen támadnak.
Még mindig nem hallottam indoklást, hogy ez milyen negatív következményekkel lenne a kisebb klánokra...Azon kívül persze, hogy "CSAK" vagy "NAGYON rossz ötlet". Észérvekkel jobban meggyőzhető lenne mindenki sztem.
|

11-12-2006, 19:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem is rossz ötlet ez a klánrészesdi. Tekintsünk el a topklántól ,mert extrém példa. Tuti megszaporodnának a klánütések, mert egyszerűen egy termelőt ki kell hagyni, kész a klánrész, az ellenfelet meg úgy támadjuk, hogy az elfjeiket kivesszüka célpontnak szánt klánrészből.
Monro, szerintem térjünk vissza az ezt megelőző ötletedhez, abban volt ráció.
|
Mi a rossz benne?
És melyik eredeti ötletemhez?
Jó lenne ha nem nyitott mondatokban kéne beszélgetni  Mindenki találgasson, hogy vajon mire gondolsz amikor azt mondod rossz... hmmm
Sokkal érdekesebb lenne a játék mindenkinek, ha pld hozzá lehetne férni egy 50% bányás törpéhez is 23K hekin vagy egy 50% bankos kereskedőhöz bárhol is legyen a csopiban bármelyik klán védelme alatt... Ebben nincs semmi rossz, csak annak akik a gazdasági hatalmukat féltik.
|

11-12-2006, 20:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Monro, szerintem az a rossz a javaslatodban, hogy ha valaki így támad, akkor pillanatok alatt meg fogja tudni a fél csoport, hogy kitámadott és a kitámadott orik tömegével kapnák a viszatámadást.
Akkor inkább ötvözni kéne az eredeti javaslatomat (ténylegesen létrejönnek az alklánok), a Te javalatod feltételeit, valamint Xeper javaslatát.
|

11-12-2006, 20:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Monro, szerintem az a rossz a javaslatodban, hogy ha valaki így támad, akkor pillanatok alatt meg fogja tudni a fél csoport, hogy kitámadott és a kitámadott orik tömegével kapnák a viszatámadást.
Akkor inkább ötvözni kéne az eredeti javaslatomat (ténylegesen létrejönnek az alklánok), a Te javalatod feltételeit, valamint Xeper javaslatát.
|
Én nem tudom miért tudná meg, de felőlem ötvözzük a javaslatokat 
A lényeg, hogy jól működjön. Valaki ötvözze ha tudja miért teszi, mert sztem kerek ez ugy is ahogy leírtam.
Az egyetlen dolog amit még nem látok világosan, hogy miként lehet ezt megjeleníteni a klánháború menüpontban és a távolbalátás eredményében  Mondjuk szerencsére ez nem is az én dolgom 
|

11-12-2006, 20:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ez minek?
Nem kell létrehozni semmijen alklánokat, ez csak megfogalmazás kérdése. Ahogy én képzelem így zajlana:
1. Klántámadás menü
- támadó orik kijelölése saját klánból (pld. 3 db ori 97000 pont)
- a célpont klán kijelölése (megjelenik a klán összetétele)
- a célpont klán bizonyos orijainak kijelölése amit támadni akarunk (3 db ori 99000 pont)
2. A klántámadás 3 db ori ellen zajlik 3 db oriból a leírt feltételekkel
3. A célpont klán másik 3 tagja pld szintén kijelölheti a támadó klán kitámadott tagjait és támadhatja, ahogyan az is akit éppen támadnak.
Még mindig nem hallottam indoklást, hogy ez milyen negatív következményekkel lenne a kisebb klánokra...Azon kívül persze, hogy "CSAK" vagy "NAGYON rossz ötlet". Észérvekkel jobban meggyőzhető lenne mindenki sztem.
|
Érdekes ötlet 
Mindenesetre én nem feltétlenül tartom életképesnek: eltűnnének a termelők a játékból (és most nem a brutális mértékben termelőkre gondolok, hanem a mostani átlagra), mindenki a védelemre gyúrna, mert nem érvényesül a klán védelme -mindenkinek kellene otthon tartania egy határozott sereget.
Tehát azt a felét helytelenítem, hogy a támadó határozza meg a célországokat a klánon belül. Lehessen azzal taktikázni, hogy felosztod a klánt alklánra, de pl úgy, hogy a termelőt védők közé ágyazod... vagy valami hasonlóval 

11-12-2006, 21:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Érdekes ötlet 
Mindenesetre én nem feltétlenül tartom életképesnek: eltűnnének a termelők a játékból (és most nem a brutális mértékben termelőkre gondolok, hanem a mostani átlagra)
|
Sztem meg nem. Gondold csak végig...
Megtámadod a termelőt? Ok... Eleve 3 orit kell támadni minimum és 20% maluszod van. A klánja másik fele plusz a támadott klán is büntethet! Nem lenne ez annyira sétagalopp! Az extrém termelők viszont megszűnnének az tuti!
|

11-12-2006, 21:36
|
Member
|
|
|
|
Részben jogos...
Viszont nekem ez túlságosan is derült égből villámcsapásos harcnak tűnik.

11-12-2006, 21:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Részben jogos...
|
Igen ez is jogos. Oldjuk meg akkor valahogy 
|

11-12-2006, 21:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Klánhadüzivel pld 
Csak azt támadhatod ily módon akinek elötte küldesz egy hadüzit klánszinten x felkészülési idővel.
|

11-12-2006, 22:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Klánhadüzivel pld 
Csak azt támadhatod ily módon akinek elötte küldesz egy hadüzit klánszinten x felkészülési idővel.
|
Kb 1 nap felkészülés még jó is lenne.
Még az is kellene, hogy a részklánok ne csak 1-1 támadás erejéig jöjjenek össze: legyen minimális ideje... 3-4 nap -azaz ennyi ideig fent kell tartani a részklánt, esélyt adva a visszacsapásra, illetve más klánoknak is lehetőség egy ütésre.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|