Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: mi a velemenyed a jelenlegi tolvajlasi rendszerrol?
Jo a tolis ugy ahogy van 15 27.27%
A tolizas gynege , inkabb erositeni kene meg... 11 20.00%
Tul erosek a tolik , vissza kene venni oket.. Nagy tavnal jobban fardjanak 11 20.00%
Tul erosek a tolik, vissza kene venni oket.. Tekilopasnal kevesebbet vigyenek 16 29.09%
Nem voltam tolis , nem tom 1 1.82%
Inkabb nem is nyilatkozom , tok folosleges ez a topic 1 1.82%
Voters: 55. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-19-2006, 16:53
director
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Quote:
Originally Posted by Láma
faji gyengités szóba se jöhet sztem. Ati nem támogatja:) szóval szieszta marad:P
de úgy óriástól már szinte semmi tekit nem lehetne lopni:) és egyébként is túl tápos az óriás alsóbb szinteken.. :)
Sponsored Links
Old 04-19-2006, 17:02
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Longevity: 99%

tök mind1 milyen tápos akkor a gnómnak se legyen könyvtárkulcsa...
Old 04-19-2006, 17:04
director
Guest

Quote:
tök mind1 milyen tápos akkor a gnómnak se legyen könyvtárkulcsa...
ha értelmezed, amit írtam, akkor abból kiderül, hogy az óriástól pontosan ugyanannyi tekit lehet majd lopni, mint eddig lehetett.
csaka többi fajhoz képest gyengül a tekivédelme, ami nem tragikus, hanem nagyonis fair:)
Old 04-19-2006, 17:09
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Quote:
Originally Posted by director
ha értelmezed, amit írtam, akkor abból kiderül, hogy az óriástól pontosan ugyanannyi tekit lehet majd lopni, mint eddig lehetett.
csaka többi fajhoz képest gyengül a tekivédelme, ami nem tragikus, hanem nagyonis fair
de a gnómnak a többihez képest nem gyengül a védelme, szóval egyáltalán nem fair:P
Old 04-19-2006, 17:10
director
Guest

Quote:
de a gnómnak a többihez képest nem gyengül a védelme, szóval egyáltalán nem fair:P
dehogynem gyengül. a tekivédelme nem változik semmit, de egy tolis többet tud lopni tőle minden másból 50%-kal. :)
Old 04-19-2006, 17:11
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel
Korábban a másik hasonló értelművé vált topicban valaki felvetette, hogy a darabszámok maradhatnának, csak az általuk elért előny lenne kisebb. Azaz 30% helyett alapból csak 15% járna, de ugyanúgy 4650 darab kellene az eléréshez. Ez így szerintem nem egy rossz megoldás. A tolis továbbra is annyit lopna amennyit eddig, csak nem okoz vele akkora kárt. Nem hiszem, hogy a teki ára ettől jelentősen csökkenne, hiszen most se feltétlen van arányban az értékével, leginkább a piaci manipulációk szabnak árat neki, az meg nem állna meg emiatt.
nem jo a max 25% hatasfok. az alap faji elonyok + hatranyok meg jobban eloterbe kerulnenek sztem. pl az elfek meg beüthetetlenebbeknek fognak tunni. a gnom egy pocsek faj lesz, mert nincs sok alap bonusza a tekiken kivul. es meg sorolhatnam.
Old 04-19-2006, 18:58
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Quote:
Originally Posted by csunyabogar
nem jo a max 25% hatasfok. az alap faji elonyok + hatranyok meg jobban eloterbe kerulnenek sztem. pl az elfek meg beüthetetlenebbeknek fognak tunni. a gnom egy pocsek faj lesz, mert nincs sok alap bonusza a tekiken kivul. es meg sorolhatnam.
Nem ez volt a cél? Mármint hogy szinte minden faj játszható legyen? Csak el ne szaporodjanak az élőhalottak De valóban, ha csökkenne a tekercsek jelentősége, akkor nem lenne minden második ország óriás vagy gnóm.
Old 04-19-2006, 19:16
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by BeeLord
Nem ez volt a cél? Mármint hogy szinte minden faj játszható legyen? Csak el ne szaporodjanak az élőhalottak De valóban, ha csökkenne a tekercsek jelentősége, akkor nem lenne minden második ország óriás vagy gnóm.
en mar irtam, hogy sztem mi a legjobb megoldas.
ha jobban belegondolsz, az orias ugyis a legerosebb faj marad, szoval beloluk min ugyanannyi lenne, mint most. ha bejonne ez a valtoztatas, 1 het alatt 100-asaval jonnenek az uj topic-ok. felboritana az egesz jatekot.
Old 04-19-2006, 20:36
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Én azt hiszem kezdőnek számítok,de azt gondolom hogy az elhozott teki mennyiségének csökkentése, összekötve az óriás/gnóm ezirányú védettségének csökkentésével, nagyobb egyensúlyt hozna a fajok között.(Ööö..ez elég kacifántos mondat lett)
Lécci ne szedjetek szét.
Old 04-19-2006, 20:56
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Arrow

Sziasztok

Mint Aúú már emlitette ott van a másik topiv ahol ezek a dolgok már meg letek beszélve. Ti itt felismertétek ami miatt inditottam a másik topicot és azt hiszom ott már meg is van a megoldás, csak hát nem lesz iylen irányú fejlesztés egyes egyedül a teki lopásal van baj mert az kétszer akkora kárt okoz. anarhban sok hulla miatt elég soakt gyújtogatok mostanában3 oribol végig megyek a hullán 500 hekin 1-1 háakat sikerül gyújtani és ott vége. De ha a normálban három tolis kitekiz és én a piacon szépen feltöltöm a törpicsek tekijeit akkor újra jöhet a három tolis és ugyan úgy megéri nekik aznap mégegyszer leszedni a tekimet. Nincs a tolisokkal semmi baj, egyedül a tekilopás visz arnytalanul sokat. Lehet itt fárasztani a tolikat a távolságtol függően de ha 8 körröl a félelf csak 8-at tud húzni és nem 17-et akkor is 2-3 tolis egysszerre akciózva komoly károkat okoz.

Aúú és Kisbér is kiváló javaslatokat tettek, számolgattak. Azokon kellene elgondolkodni egy kicsit és ha valamelyik megvalósítható lenne akkora érdemes lenne az óriás teki védelméböl vissza venni, csak azért hogy ne adjunk az óriáso kezébe egyolyan bónuszt is mint a gnómoknak.

Érthető így? Számomra igen

Gyula

Gyulaword (#79796)
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules