![]() |
Tul erosek e a Tolis orik??Szavazas
Ezt a topic ot azert hozom letre mert mar sok helyen felmerult a kerdes...
Erosek e a tolis orszagok , tul vannak e tapolva nagyon vagy csak a hadis varis orik sirnak nagyon sokat?? Remelem hogy mindent lefedek majd a szavazassal, es kivancsi vagyok merre fog elmenni a szavazas...:D |
Félelf vagyok, szövik nélkül úgy szétkapnának, mint a huzat. Így is, csak így a szövik meg tudják bosszúlni valamelyest, vagy kevesebben próbálkoznak be emiatt. Szerintem MF-ként egy tolis ország nemigen tud megélni, csak iszonyatosan nagy szerencsével és rengeteg mnt-vel. :D
|
Ati, szövik nélkül mindenkit meg lehet ölni. csak a mindenes elfeket nehezebb.. :D
amúgy az egész megintcsak onnét gyűrűzik elő, hogy a nem tekit védős fajok kiszorulnak, és csak A-ban kapnak szerepet. amúgy midnen tisztességes gnóm meg óriás letarolja őket ha van tolis a közelben... :rolleyes: :D (UI: nézzed már meg plz a privát üzimet és segíts kérlek! köszi!) |
Quote:
Torpe voltam , es ha jol emlekszem 4 tolis orit szedtem szet, akik toroltek is.. Sajanos nem ez volt a szandekom csak addig meszaroltam mig be nem tudtam menni egy toprevel egy felelfhez hogy viszaszedjem a tekijeimet amit hulye mod lehuzott rolam... szovibe voltunk mindketten, de nalam ketten szabiztak egyik hadis meg csak estenekent volt egy ket orat. tehat egyedul nyomtam a sracot, az o szovije meg 4-5 korre volt fentebb.. onnan tul sokat nem tudtak csinalni, meg egy het mulva jksz miatt ki is raktak oket , de a lenyeg hogy rohadt sok tekit lehutak rolam , es nem tudtam visszaszedni, hadiskent meg egyszeruen nem tudtam annyit nyomulni, mert sok gyer ori volt, semmi penzel... Ez persz az 5 os szinten volt, de mar ott feltunt hogy az osszes tolis tele van lovelval es meg mellette viszik a tekimet mint allat...ez nem tetszet nekem.. |
hmmm... vagy nagy távnál jobban fáradjanak és akkor nincs hírnévre lopás STB :D kár hogy nem lehetett kettőt jelölni!
|
Quote:
*najo, meg eltoltam a szavazast is...:D* |
Na ez már tényleg sok!!!:confused:
A többi fajt segísük, mert szegényeket nagyon meg lehet gyengíteni a tekilopással, ezzel párhuzamban pedig gyengítsük a tolikat??? Hát van nektek szívetek!? Ennyi erővel ekár be is lehetne szüntetni a tolvajlást mint bevételi forrást!! |
Quote:
|
Quote:
A többi faj nem túl nagy arányú erősítése a tolik ellen oké, de ennyi erövel akkor már erősítsük meg a tolik védelmét a hadik ellen, ne pedig gyengítsük, mert akkor már teljesen életképtelenné válik!! :( |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:42. |