|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

01-23-2008, 19:04
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Azt írja a doksi, hogy ezekre a román hálózatokra lehet küldeni:
* Cosmorom
* MobiFon S.A (CONNEX)
* Orange Romania (Mobil Rom / DIALOG)
Nem tudom, hogy van-e ezeknél több.
|
Sajnos Zapp nincs benne,pedig az lenne a céges telefonom 
|

01-23-2008, 22:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
SMS értesítés, ha a szövetségesed sürgősen online szeretne látni, de a telefonszámodat a többi játékos előtt titokban szeretnéd tartani?
|
Ez egy új dolog, nekem nagyon jól jönne, ui van olyan szövim, aki nem mondja el a telefonszámát. Egybéként, neki van igaza: az online világot nem árt megfelelő távolságban tartani.
Quote:
Originally Posted by Ati
SMS más esetben?
|
Igen. Már hosszú ideje hiányzik olyan értesítés, ami akkor érkezik, ha megtámadják a szövetségesemet. Ha ez túl szűk, akkor ha 'fontos esemény' történik vele. Ugyanis amikor sok ideig vagyok gép előtt, nem nézegetem minden körben a szövieseményeket. Nem is villog semmi, csak a fórum egy idő után.. amikor már késő. És bosszantó hogy 'pedig ott voltam'. :S
Quote:
Originally Posted by Ati
Persze ha valamelyik hazai mobilszolgáltatónál van e-mail címed, akkor azt a címet megadva, és esemény-értesítőt kérve ezekről akár most is kaphatsz értesítést teljesen ingyen.
|
Ha lesz is kedvezményes SMS, akkor is e-mailen fogom küldetni magamnak az eseményeket. Mert azt a saját szám íze szerint tudom szűrni, és ha nem is ingyenes nekem, azért elég olcsó.
Last edited by Princ; 01-23-2008 at 22:29..
|

01-23-2008, 23:26
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Én nem venném igénybe ezt a lehetőséget.
|

01-24-2008, 08:11
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Támogatom az ötletett
mondjuk lenne külön oldal és mindenki beállithatná amiről szeretne:
- Szöviforum első üzije
- Piac bizonyos pénz és mennyiség fellett, mindenki beirhatná, de azt is be kéne hogy nemcsak összeg hanem darab (pl 1 millio buza hazajött a piacrol stb  )
- a események nem érdekelnek, mert minek idegeskedjek ha ugyse tudok gép elé ülni
de ugy kéne hogy azon az oldalon be lehessen x-elni miröl kérek, mert lehet hogy ma köne a forumrol holnap meg nem mert gép előtt vagyok 
|

01-24-2008, 09:12
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
- a események nem érdekelnek, mert minek idegeskedjek ha ugyse tudok gép elé ülni
|
Ennek az egésznek az lenne a lényege, hogy gép elé tudjon "hívni", ha valami olyasmi történik, ami miatt gép elé szeretnél kerülni. Ha nem tudsz gép elé kerülni, akkor igazából felesleges bármiről is sms-t kapnod, mert amikor majd belépsz legközelebb, úgyis látod, hogy mi történt, addig pedig nem érdekes, hogy új üzenet van a szövifórumon, ha egyszer úgyse tudod elolvasni. (De szép mondat lett.  )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|