Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   SMS értesítés? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2685)

Ati 01-23-2008 12:52

SMS értesítés?

Sziasztok!

Ezt ide az általános beszélgetésekbe nyitom, mert valójában nem tudom, hogy mit lehetne kezdeni vele... :)

Van egy olcsónak mondható szolgáltató, amin keresztül sms-eket lehet küldeni.

Azon gondolkozom, hogy lenne-e gyakorlati haszna valamiféle sms-értesítés bevezetésének a Hódítóba.

SMS privát üzenet érkezéséről?

SMS fontos eseménykor?

SMS szövetségi fórumra történő íráskor?

SMS értesítés, ha a szövetségesed sürgősen online szeretne látni, de a telefonszámodat a többi játékos előtt titokban szeretnéd tartani?

SMS más esetben?

Persze ha valamelyik hazai mobilszolgáltatónál van e-mail címed, akkor azt a címet megadva, és esemény-értesítőt kérve ezekről akár most is kaphatsz értesítést teljesen ingyen.

Szóval ez csak ilyen hangos gondolkodás, hogy lenne-e ennek vajon bármi gyakorlati haszna...

Cyby_ 01-23-2008 12:57

Támogatásomat élvezi az ötlet!!

Ati 01-23-2008 12:59

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 153656)
Támogatásomat élvezi az ötlet!!

Mi az a szituáció, amikor szívesen kapnál SMS-t?

Cyby_ 01-23-2008 13:19

Piaci dolog visszaérkezéséröl----->ez számomra alegfontosabb
Zöldet kapok---->2.rangsorú
A többi már nem eldönthetö,e kettö viszont fontos lenne nekem!

Kubbi 01-23-2008 13:21

Mennyi lenne az a kedvezményes ár? :)

Dragi 01-23-2008 13:48

fontos esemény, szövifórum és amúgy támogatom! :)

Remedy 01-23-2008 13:51

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 153663)
fontos esemény, szövifórum és amúgy támogatom! :)

szoval ha kitekiznek, vagy a szovijeid epp unatkoznak, kapj 40 smst percenkent? hat, nem tudom.... :)

Ati 01-23-2008 13:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 153665)
szoval ha kitekiznek, vagy a szovijeid epp unatkoznak, kapj 40 smst percenkent? hat, nem tudom.... :)

Ez hasonlóan működne a mostani szövifórumhoz, ha működne. Az első, kiváltó eseményről értesítés, hogy hé, nézz be az országba, és a többiről addig nem kapsz, amíg be nem néztél.

Ez a szövifórumos értesítőnél most is így működik. Ha kéred, akkor kapsz EGY üzenetet. Akkor is csak egyet, ha a szövijeid az éjjel teleírták többezer üzenettel a fórumot.

Zsáni 01-23-2008 14:06

Én nem tartok rá igényt, a szövi úgyis ír sms-t, ha van valami, akár piac, akár hadi esemény :)
attól nemigen kedvezményesebb :)

Ati 01-23-2008 14:07

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 153669)
Én nem tartok rá igényt, a szövi úgyis ír sms-t, ha van valami, akár piac, akár hadi esemény :)
attól nemigen kedvezményesebb :)

Ez tény. :) De azért nem mindenki szereti megadogatni csak úgy az sms számát. Hány olyan eset volt már, ahol seregek elhívása, vagy egyéb "bosszú" történt, amikor valaki belépett a szövibe. Nekik ha valaki megadja a telefonszámát, akkor bele se merek gondolni, hogy abból mi lenne.

All times are GMT +1. The time now is 21:16.