![]() |
SMS értesítés?
Sziasztok!
Ezt ide az általános beszélgetésekbe nyitom, mert valójában nem tudom, hogy mit lehetne kezdeni vele... :) Van egy olcsónak mondható szolgáltató, amin keresztül sms-eket lehet küldeni. Azon gondolkozom, hogy lenne-e gyakorlati haszna valamiféle sms-értesítés bevezetésének a Hódítóba. SMS privát üzenet érkezéséről? SMS fontos eseménykor? SMS szövetségi fórumra történő íráskor? SMS értesítés, ha a szövetségesed sürgősen online szeretne látni, de a telefonszámodat a többi játékos előtt titokban szeretnéd tartani? SMS más esetben? Persze ha valamelyik hazai mobilszolgáltatónál van e-mail címed, akkor azt a címet megadva, és esemény-értesítőt kérve ezekről akár most is kaphatsz értesítést teljesen ingyen. Szóval ez csak ilyen hangos gondolkodás, hogy lenne-e ennek vajon bármi gyakorlati haszna... |
Támogatásomat élvezi az ötlet!!
|
Quote:
|
Piaci dolog visszaérkezéséröl----->ez számomra alegfontosabb
Zöldet kapok---->2.rangsorú A többi már nem eldönthetö,e kettö viszont fontos lenne nekem! |
Mennyi lenne az a kedvezményes ár? :)
|
fontos esemény, szövifórum és amúgy támogatom! :)
|
Quote:
|
Quote:
Ez a szövifórumos értesítőnél most is így működik. Ha kéred, akkor kapsz EGY üzenetet. Akkor is csak egyet, ha a szövijeid az éjjel teleírták többezer üzenettel a fórumot. |
Én nem tartok rá igényt, a szövi úgyis ír sms-t, ha van valami, akár piac, akár hadi esemény :)
attól nemigen kedvezményesebb :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:16. |