Quote:
Originally Posted by pepa
Akkor olvasd el amit írtam és utánna kritizálj. azt írtam, azért ne legyen [b]mert[b] egy-egy tagnak mnt-je van. Én mindenkinek megírom, hogy nem kötök mnt senkivel, még régi szövivel sem és ha ezek után valaki küld akkor az magára vessen. Én vagyok annyira gerinces és tisztességes, hogy ne nézzem a felajánlott mnt egy egyoldaló mnt-nek.
|
hiába olvaslak nem értelek

két oldalű nem lehet egyoldalú... Erről beszélek, h van némi visszaélési lehetőség vele és ezért inkább visszavonja ha nincs gép előtt aki küldi ,erre céloztam.
Ergo nem látom a dipi oldalon h küldött, mérges leszek h átverés, mer az eseményeimbe meg bele olvad, a szövi eseményeknél se látom h küldtek-e nekik...
Ez bizalom kérdése 4-4 ismeretlen ember között, senki nem tudja a másikról h ki tisztességes és ki él vele vissza...
Személyes kérdés :ha nem kötsz mnt-t akkor mér akarsz engem meggyőzni arról, h jó így ahogy van hisz téged egyáltalán nem érint! Azért írom mer volt belőle probléma, csupán a bold-ot v színt szeretet volna ez ember, de látom feleslegesnek tartják ezt a részét...