|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

07-03-2007, 00:34
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
Szerintem az a legjobb retorzió, amikor annyira földbedöngöljük az ellenfelet, hogy először elmegy a kedve a választott személyiségtől, majd a választott fajtól, majd az egész hódító játéktól, majd a végén az élettől is.
|
Off:Én kicsit iszogattam ma ,de ahogy ezt elolvastam röhögtem egy nagyot!
Milyen emberek vannak   
|

07-03-2007, 00:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Mai példa W-ből: befosztottam egy orit, utánna beszólt zöldbe és elment szabira. A levelét elküldtem a supportra és a visszaigazoló üzenetet elküldtem neki zöldbe. Ma megint beszólt zöldbe, de most nem a supportra küldtem, hanem hozzá 5 mészárt, remélem ebből már ért, hogy nem Ő a legnagyobb király.
|
Csak annyit kérdeznék,hogyha beszólt neked zöldbe és utána szabizott(72 óra) akkor megint csak ma ,hogy szólt ismét be? 
Mondjuk lehet én értelmeztem rosszúl a mondatod,de nekem nem áll össze a kép 
|

07-03-2007, 00:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Én lassúban is normálban is érdekes dolgokat látok állandóan amikor egy új orival kezdem az 5. szintet.
Adott hekin nincsenek rendessen kiépűlve az orik és csak úgy szaladgálnak ide-oda.
Tehát egy ilyen nem rendessen kimaxolt ori aki csak úgy ész nélkűl próbál ütni-vágni esetleg a kevéske tolijával - varijával próbálkozik valami bögdöséssel azokat nem kell szerintem széjjel vágni,mert hát a légynek se ártanak.
Esetleg ,ha nem unja meg és sokáig próbálkozik akkor az 5 mészár becsúszhat persze kiegészítve valami finom ártóval.
Viszont aki jó játékos vagy közelít a jóhoz azokon lehet retorziót alkalmazni és akkor tud kialakúlni egy jó kis háború.Vagy alázás 
Lassúban is és normálban is a sok kezdő között 
|

07-03-2007, 07:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by otto500
Van benne valami, de nem biztos hogy az illető keménykedni akart. 
Én azt nem értem, hogy attól, hogy ő került ki roszabbúl az összecsapásból, miért kellene elfogadnia ezt a "gesztust"? Lehet hogy az illető tolis ori szereti a kihívásokat, és ha talpra áll majd szeretne visszacsapni a volt ellenfélnek. Attól, hogy valaki egyszer kap egy bizonyos oritól egy zakót, ez már azt is jelenti, hogy később már nem is próbálhatja meg majd térdrekényszeríteni a régi ellenfelét??? Lehet, hogy addigra tanul a hibáiból, gyakorol, és megpróbál egy új stratégiát és lehet, hogy egyszer majd valóban sikerül. 
|
Ha nem akar keménykedni, miért küld olyan hangvételű üzenetet, ami már a supportra megy? Soha nem értettem az ilyesmit, szerencsére kevés olyan játékossal találkoztam eddig akik elvesztették a fejüket ilyen téren, de sajnos jópárról halottam már.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

07-03-2007, 07:31
|
Banned
|
|
Longevity: 92%
|
|
Kedves Attila! Örülök, hogy megnevettettelek és ez semmilyen retorzióval nem járt.
|

07-03-2007, 13:05
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
Kedves Attila! Örülök, hogy megnevettettelek és ez semmilyen retorzióval nem járt.
|
Egyenlőre nem jár retorzióval,de majd felkeresem az oridat is   
|

07-03-2007, 14:56
|
Banned
|
|
|
|
Kedves Attila!
Szeretettel látlak az orimban, ahol erőszak alkalmazása esetén csak csalódások fognak érni, úgyhogy remélem nem ilyesmin töröd a fejed.
Tudom, hogy szerény játékos vagyok, de az az igazság, hogy elég profi. Remélem addig a többiek a császári trónt előmelegítik nekem, ugyanis nemsokára érkezem...............
|

07-03-2007, 14:56
|
Banned
|
|
|
|
Kedves Attila!
Szeretettel látlak az orimban, ahol erőszak alkalmazása esetén csak csalódások fognak érni, úgyhogy remélem nem ilyesmin töröd a fejed.
Tudom, hogy szerény játékos vagyok, de az az igazság, hogy elég profi. Remélem addig a többiek a császári trónt előmelegítik nekem, ugyanis nemsokára érkezem...............
|

07-03-2007, 16:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Meg lehet csak szeretne 200 heki alá kerülni!
|
Bőven 300 heki fölött vagyunk. Ma megint beszólt, hogy ráuszítottam a fél csopit, meg hogy Ő is tud írni a supportra. Ajánlottam neki, a jksz című topikot, de sereget már nem küldtem.
|

07-03-2007, 16:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Csak annyit kérdeznék,hogyha beszólt neked zöldbe és utána szabizott(72 óra) akkor megint csak ma ,hogy szólt ismét be? 
Mondjuk lehet én értelmeztem rosszúl a mondatod,de nekem nem áll össze a kép 
|
Tegjött jött vissza szabiból 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|