|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

04-23-2007, 19:16
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by hapi-hapi
Azért érdekes,h mindenki a hadist védi, de pont fentebb írtátok,h milyen "halott" felsőbb szinteken egy tolvaj... akkor nem értem miért nem lehet a tolvajoknak egy ilyen kényelmi funkciót berakni.
Főleg, ha azt nézzük,h egy tolvajhoz milyen könnyű bemenni mészárra.
U.i: Mellesleg amúgy szerintem ezzel nem lesz könnyebb játszani egy tolvajjal felsőbb szinten vagy akárhol is, itt csak egy kis logikus ötletről van szó, amit lehetne alkalmazni.
|
Hapi-hapi, te nem Lik-lak vagy álnéven? 
Nem láttam olyat a súgóban, hogy tolizni csak emberrel vagy fél-elffel lehet. Attól, hogy ezek a lent megszokott tolis fajok, a hullán kívül mindegyik tud lopni több-kevesebb hatékonysággal. A-ban is van egy rakás toliakció, attól még elfér 60% barakk mondjuk a gnómnál, és nem lesz kifejezett tolis ori.
Egy másik topicban Remy írta, hogy mikor az orkjával már unta az elfek gyújtogatását átépített, és visszagyújtott. Szal ott az ork tolis...
|

04-23-2007, 19:25
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Hapi-hapi, te nem Lik-lak vagy álnéven? 
|
nem.
tovabbra is varnam az erveket-ellenerveket.
|

04-23-2007, 19:29
|
Member
|
|
|
|
Nagyon egyszerű ez. Amit meg tudsz most is csinálni azért ne újítsunk már. Most is tudsz gyorsan lopni már le is írták hogy innentől kezdve nem értem mi értelme ennek a gombnak. Számoló progit esetleg tegyünk a hódon belülre? Mert ki lehet számolni papiron is de ez csak kényelmi módosítás lenne. Ugyanmár!
|

04-23-2007, 19:37
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
:):
Nincs azonosság.
Egy igazi tolisnak azért tolvajai vannak szerintem túlnyomó részben, de legalább annyi, hogy a védelme már ne legyen olyan erős, hisz fel kell áldozni ezért. 
Ellopkodok én eme funkció nélkül is, de szerintem ez egy jó ötlet volt. Persze, akinek nem "függ" ettől a "megélhetősége", annak nem jelent sokat. 
|

04-23-2007, 19:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Nagyon egyszerű ez. Amit meg tudsz most is csinálni azért ne újítsunk már. Most is tudsz gyorsan lopni már le is írták hogy innentől kezdve nem értem mi értelme ennek a gombnak. Számoló progit esetleg tegyünk a hódon belülre? Mert ki lehet számolni papiron is de ez csak kényelmi módosítás lenne. Ugyanmár!
|
ertem. erre csak ennyit, hogy en speciel mielott a tanacsadok oldal megmutatta, hogy mennyi a tekercsszazalekom, azelott is megtudtam nezni, hogy eppen mennyi... mintahogy mielott a tolvajoldal mutatta a megnyitott kapukat, azelott is megtudtam nezni, hogy kire van nyitva... ezek szerint ezek is felesleges megoldasok voltak? gondolom kismilliot fellehetne meg sorolni... nelkuluk is elvolt az ember, megis KENYELMESEBB igy a rendszer most.
Igazabol eddig nem volt olyan ellenerv ami megakadalyozhatna azt hogy ez bekeruljon a jatekba, onnantol meg mar ugyis Atin mulik, hogy milesz vele...
|

04-23-2007, 19:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by hapi-hapi
Nincs azonosság.
Egy igazi tolisnak azért tolvajai vannak szerintem túlnyomó részben, de legalább annyi, hogy a védelme már ne legyen olyan erős, hisz fel kell áldozni ezért. 
Ellopkodok én eme funkció nélkül is, de szerintem ez egy jó ötlet volt. Persze, akinek nem "függ" ettől a "megélhetősége", annak nem jelent sokat. 
|
sztem nem attól igazi tolis valaki, hogy túlnyomo részben tolvajai vannak, hanem attól hogy bárkit átlop a környéken... és ez csoport függö.
most is lelehet lopni valakit akár 12kattintással is kv elött 10mpel, csak gondolkodni kell hozzá... ráadásul hogy emlitetted a rengetést, van pár baromi nagy különbség, a 2között... egy rengésnél lerombolsz pár épületet, "1-2"katit kirak a HT piacra annyit azért nem gyengit le, drága nyersis csoportban inkább anyagi kár... ha viszont körváltás elöttkitekizel valakit akkor az emberei,katonái 15-20%-a elmegy ráadásul katonailag is ennyit gyengül úgyhogy nem tom melyik nagyobb kár, nem hiszem hogy 1ori tudna annyit rengetni hogy ennyivel gyengitse a kérdéses orit

04-23-2007, 19:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
ertem. erre csak ennyit, hogy en speciel mielott a tanacsadok oldal megmutatta, hogy mennyi a tekercsszazalekom, azelott is megtudtam nezni, hogy eppen mennyi... mintahogy mielott a tolvajoldal mutatta a megnyitott kapukat, azelott is megtudtam nezni, hogy kire van nyitva... ezek szerint ezek is felesleges megoldasok voltak? gondolom kismilliot fellehetne meg sorolni... nelkuluk is elvolt az ember, megis KENYELMESEBB igy a rendszer most.
Igazabol eddig nem volt olyan ellenerv ami megakadalyozhatna azt hogy ez bekeruljon a jatekba, onnantol meg mar ugyis Atin mulik, hogy milesz vele...
|
Nem jó analógia amit mondasz. Azok csak mutatnak egy számot vagy egy orinevet, de ebben az esetben már az aktiv játékmeneten esne változtatás. Nem mind1 h kettőt kattintok h megnézzek valamit vagy pedig lehúzzak valakit teljesen. Ott csak informácio szerepel. Ez ráadásul nem is kényelmi, legalábbis olyan értelmben nem mint amiket felsoroltál. Ennek nagyonis lenne szerepe egy ország tönkrevágásában, de az analóg példáidban nem. Mivel az valóben kényelem, ez meg nem. Nem csüggedek elmondom még 1X utoljára, most is le tudsz lopni valakit 6 sec alatt. Hálistennek nem mindenki csinálja meg, van aki nem is tud róla, pl te is ilyen voltál eddig, különben nem vetetted volna fel ezt és nem ragaszkodnál hozzá mereven, bigottan. ("nem volt ellenérv")
|

04-23-2007, 20:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
és értelmes érv mellette sen szólt, amelett hogy neked le akar rohadni kezed pár kattintástól... a következő mi lesz, hogy a háború oldalon meglehessen adni 5sereg pontos összeállitását, hogy ezen is sporoljunk??? vagy ha rákattintasz az ori sorszámára már rögtön gömbözze?
sokat számit az a pár mp plussz... esélytelen lenne így potolni a tekit kv elött még ha az oriban is vagy

04-23-2007, 20:00
|
Member
|
|
|
|
tehat ez az egy ellenerv ami talan megallja a helyet
akkor nezzuk, vajon telleg olyan nagy kulonbseget jelentene-e az, hogy kevesebb kattintas kellene valakinek a kitekizesehez? Ugyanezt teszem azt eddig az utolso 20 masodpercben csinaltak meg, most az uccso 10-ben fogjak... mar ha valakinek persze vannak olyan idegei hogy ezt bevallalja, eleg egy kicsi lag, es mindjart kutbaugrott a terv...
|

04-23-2007, 20:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
tehat ez az egy ellenerv ami talan megallja a helyet
akkor nezzuk, vajon telleg olyan nagy kulonbseget jelentene-e az, hogy kevesebb kattintas kellene valakinek a kitekizesehez? Ugyanezt teszem azt eddig az utolso 20 masodpercben csinaltak meg, most az uccso 10-ben fogjak... mar ha valakinek persze vannak olyan idegei hogy ezt bevallalja, eleg egy kicsi lag, es mindjart kutbaugrott a terv...
|
10sec tökéletesen elég egy piacra laki tekit esetleg még hadit is pótolni...
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|