|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

04-05-2007, 14:53
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Az imént böngésztem egy szolgáltató, rendkívül kedvezményesnek tünő szolgáltatását, mely szerint, 1Megás hozzáférés, telefon vonal nélkül, letöltési korlát nyema, potom havi 4990ft-ért kapható, ez még szimpatikus is lenne de a részletekben a következőt olvastam a dijcsomagra kattintva.
Letöltési sebesség 1 Mbit/s
Garantált letöltési sebesség 512 kbit/s
Feltöltési sebesség 128 kbit/s
Garantált feltöltési sebesség 64 kbit/s
Nah most ez akkor mit jelent? Meg veszem az 1megás vonalat, aztán ha vacakol a net akkor is minimum 512-vel száguldok majd, vagy azt jelenti hogy megveszem az 1megás vonalat ami jó ha lesz 512 és ha néha napján megközeliti az 1megát akkor tapsoljak örömömben?
Más szolgáltatóknál is van ilyen?
Gyulaword (#79796)
|

04-05-2007, 14:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Az imént böngésztem egy szolgáltató, rendkívül kedvezményesnek tünő szolgáltatását, mely szerint, 1Megás hozzáférés, telefon vonal nélkül, letöltési korlát nyema, potom havi 4990ft-ért kapható, ez még szimpatikus is lenne de a részletekben a következőt olvastam a dijcsomagra kattintva.
Nah most ez akkor mit jelent? Meg veszem az 1megás vonalat, aztán ha vacakol a net akkor is minimum 512-vel száguldok majd, vagy azt jelenti hogy megveszem az 1megás vonalat ami jó ha lesz 512 és ha néha napján megközeliti az 1megát akkor tapsoljak örömömben?
|
Mo-on inkább a 2.-at jelenti
Gyula ha találsz WIFI-s kedvező áru szolgáltatás csomagot, akkor gondolj rám!
Én is keresek ilyet...

04-05-2007, 15:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Gyula ha találsz WIFI-s kedvező áru szolgáltatás csomagot, akkor gondolj rám!
Én is keresek ilyet...
|
Gondolok, de most előbb asszem sirok egvy sort, a vivnetnél az 1megás csomag
3800ft-ba kerül 1év két hónap hűséggel. nekem a jelenlegi csomagon majdnem 5000ft és ezért kapok egy 256-os hozzáférést ami elvileg a duplája, gyakorlatilag olyan 384-es sebesség. 
Asszem lemegyek a szolgáltatómhoz és bedobom egy féltéglával a kirakatot  (
Gyulaword (#79796)
|

04-05-2007, 15:06
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Az, hogy a felét garantálják, az igen szép. Szerintem máshol jó, ha a negyede garantált.
T-Online-nál a 8 megás vonalnál garantálnak 480k letöltési sebességet... A fentiben még az 1 megás vonalhoz is több van garantálva. 
|

04-05-2007, 15:08
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
|
Azért nem egészen... A "jó ha lesz" az a garantált, annyinak lennie kell. Ha annyi nincs meg, akkor jelezheted, mint hiba.
|

04-05-2007, 15:10
|
Administrator
|
|
|
|
Ha már T-online-os topic, akkor sírok egyet én is.
Ma volt csomagváltásom... 3 magás csomagról 4 megás csomagra. Az ember azt hinné, hogy gyorsabb lett minden, de a fenét.  Mellékhatásként a feltöltési sebességemet megfelezték. Oké, szerződésben télleg ennyi van, fene se gondolta volna, hogy egy gyorsabb csomaghoz lassabb feltöltés jár...
|

04-05-2007, 15:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Akkor most meg vagyok lőve 
az 1 megás vonalnak mik lehetnek az átélagos árai? vagy ha kivi vagyok rá nézzek át egy csomó szolgáltatót?
Gyulaword (#79796)
|

04-05-2007, 15:13
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Akkor most meg vagyok lőve 
az 1 megás vonalnak mik lehetnek az átélagos árai? vagy ha kivi vagyok rá nézzek át egy csomó szolgáltatót?
|
T-Online-nál forgalmi korlát nélkül, hűségnyilatkozat nélkül az 1 megás 8.900, 1 éves hűsséggel 5.900.
Forgalmi korlátos verzióban 6.900 (+forgalmi díj, ha túlléped, de max 11.900), illetve hűsséggel 3.900 (+forgalmi díj, ha túlléped, de max 8.900).
|

04-05-2007, 15:15
|
 |
Member
|
|
|
|
http://www.pantel.hu/index.php?id=218
ez meg a pantel amit néztem, felhívom őket, megkérdezem hogy hogy van ez a garantált sávszélesség 
Gyulaword (#79796)
|

04-05-2007, 15:18
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Úgy, hogy próbálják annyira, ami a csomag sebessége, de ha nem lehet, akkor a minimumot mindenképp adják. Ha annyid megvan, akkor nem jogos semmi reklamációd, hogy de lassú a net, és nincs meg az egy mega. Ezt sokan úgy veszik, hogy burkolt átverés, merthogy igazából nem is feltétlen 1 megás vonalat kapsz. T-Online-os tapasztalatom az, hogy ha technikailag megoldható, és valamiért lassabb a vonal, akkor egy telefon után felemelik arra, ami csomag szerint a maximumod. Nekem legalábbis sose kekeckedtek azzal, hogy dehát a minimum megvan, mit ugrálok... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|