![]() |
T-Online - avagy csiga biga gyere ki
Vagy inkább Tré-Offline.
Kérdés a következő: tapasztalt valaki mostanában drasztikus sebességcsökkenést? Emelés előtt 2 Mbit, emelés után 5-6 Mbit (8 lenne, de kit érdekel). Most meg kb. úgy 250-500 Kbit. |
Quote:
Viszont épp csomagváltás közepette vagyok, a szerződés szerint ha a technikai lehetőségek adottak, akkor 12 hónapon (!!!) belül elkezdik az adsl kiépítését. :))))))))))) |
Quote:
Most pár napja meg bevágta a durcát és csak csordogál. Inkább kérem vissza a 2 megás vonalamat :) Quote:
|
Most fizettünk elő a 4 Mbit-es csomagra, máig 2-vel jött ma 2.5-3 lett... még ez sem az igazi azért :)
|
Quote:
Kiknél van a többi? Jelentkezzenek :D |
Nekem 1 mbit-es netem van és stabilan hozza a 120-125 KB/sec-t :)
bár ez T-kábel vagymi.. a vodanet eveken at jobb volt :) |
Quote:
|
Quote:
Itt még nem volt emelés de ettől függetlenül a sebesség csökkent, meg rendszeresen feladja a net, és akkor hagyd rá 20-30 percig a netezést... Nagyon nem megy nekik a normális szolgáltatás :mad: |
Quote:
|
Ezeket a beszámolókat olvasva akkor még tök szerencsésnek érzem magam. :D Itt igen ritkán szakad (kopp-kopp-kopp). Szemben a upc-vel, ahonnan váltottam, akkor hetente jártak hozzám modemet cserélni. (Igaz akkor épp mindig minden jó volt, szóval nem azzal volt a gond sose, de elintézték ennyivel. :))
|
All times are GMT +1. The time now is 05:37. |