|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

11-28-2006, 19:14
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Miért kéne magyarázkodni?
Ez a dolog azért nem olyan egyszerű, hogy megkapom a bónuszt, egyébként semmi hátrányom nincs.
Ott van elsőnek a varikészüli. Háborúban nekem mindig rendesen be kellett osztani, hogy jusson is, maradjon is, márpedig ha mf, akkor mindenki magának néz távot és magának nyit kaput. Ha támad, nincs szövihelp se az ütéshez, se a védéshez. Szal alapban jobban járnak, ha együtt maradnak. Ha meg szétválnak, annak kizárólag a védelmi bónusz miatt van értelme. Bebetonoznak, és kihúzzák valahogy míg az ellenfél megoldja. Márpedig ha egy szövi tényleg elkezd ütni 4 mf-et és azok visszaütnek, az már miért lenne jksz?
De amúgy érdekes a kérdés. Ati, jár ilyenért anarch, vagy sem?
|

11-28-2006, 19:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Akkor nekünk szövi háborúban szabályos játék védelme érdekében cimszó alatt raktak 2orit át,mert azért kezdtekel ütni mert szövitárs 1be leütött roluk pár hekit?
|

11-28-2006, 19:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha semmi másért nem ütöd, csak azért, mert ütheted, akkor azért járhat anarch.
Ez egy játék.
Nemcsak neked, másoknak is.
|
és ezt kell jelenteni, vagy figyeli vmi rendszer? anno 1 szövi totális romhalmazt csinált az mf orimból egyetlen(!) ártatlan rakilopás miatt. szerintem 2-3 nap után már kb azért ütöttek, mert üthettek, mivel már a vagyonomat is elhordták. kb mi az a határ, ami után irány az anarch?
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

11-28-2006, 19:54
|
Member
|
|
|
|
Szerintem ha a szövetség felbomlik, akkor onnantól kezdve nem szövetség (nyilván  ). Így ha folytatják a (még szövetségként elkezdett) harcot, akkor az már jksz, mivel 4, egymástól "hivatalosan" független országként, de a korábbi gömböket, épületlistákat stb. megtartva harcolnak egy közös célpont ellen.
|

11-28-2006, 20:34
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
hivatalosan ez persze nem jksz.. más kérdés, hogy simán kivágják érte mind a 4 országot és a fene se hiszi el nekik, hogy nem beszéltek össze mf-ként..
|

11-28-2006, 20:38
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
hivatalosan ez persze nem jksz.. más kérdés, hogy simán kivágják érte mind a 4 országot és a fene se hiszi el nekik, hogy nem beszéltek össze mf-ként..
|
Ha a szövi támadja őket, akkor miért?
|

11-28-2006, 20:40
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha a szövi támadja őket, akkor miért?
|
hogy miért, azt én nem tudom.. de a végeredmény az biztos
|

11-28-2006, 21:00
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
hogy miért, azt én nem tudom.. de a végeredmény az biztos
|
Azaz ha ki akarok tolni 4 mf-el, akkor elkezdjük ütni mindet, ők meg avgy hagyják, vagy mennek anarchba? Most röhögtetsz?
Jut eszembe, Ati az elején írta, hogy egyéni elbírálás alá esik
|

11-28-2006, 21:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Azaz ha ki akarok tolni 4 mf-el, akkor elkezdjük ütni mindet, ők meg avgy hagyják, vagy mennek anarchba? Most röhögtetsz?
|
Nem. De ha az a szóbanforgó 4 mf 24 körrel azelőtt még egy szövetséget alkotott, hirtelen különválnak és mf-ként folytatják a háborút, az szerintem jksz. Hacsak nem tudják bebizonyítani, hogy minden korábbi információt elfelejtettek, és merő véletlenségből harcolnak tovább, egymástól függetlenül.
|

11-28-2006, 21:12
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Jut eszembe, Ati az elején írta, hogy egyéni elbírálás alá esik
|
ha előtte szöviben voltak, és utána valami szerencsés véletlen folytán lenyomják az ellent, akkor garantált hogy anarchban végzik. akkor is, ha betartottak minden szabályt.. szerintem. hogy mi benne a logika, azt nem tudom, de már láttam hasonlót, és ez történt:)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|