|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-11-2007, 18:18
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
(egyedul a 2/B tunik lassabbnak, de a tobbi igazan gyerekjatek volt...)
|
Ezt eddig szerintem senki nem vonta ketsegbe.
|

02-12-2007, 08:33
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Ezt eddig szerintem senki nem vonta ketsegbe.
|
Gametime 1.000 rounds 1.858 rounds OK
Minimum land 1.427 acres 1.678 acres OK
Maximum land 2.400 acres 1.678 acres OK
Time spent in Top30% 336 rounds 503 rounds OK
Own country in the next group cannot have No OK
Talán az utolsók egyikeként léptem fel... Törpe gazdálkodóval... És simán feltamagocsiztam magam a top-ba... Kaptam pár ütést 20-25 körről, de szövibe léptem, azóta nyugi van...
Mindenesetre szerintem simán lehet abszolválni a B-t is... Főleg ha max hekiről jössz, mert akkor egyből a top-ba érkezel 
|

02-12-2007, 11:10
|
Banned
|
|
Longevity: 94%
|
|
Üdv!
Nah szal, azt mondták közöljek pár dolgot meg javítsak pár dolgot.
Állítólag remy nem fedezett a topba, hanem ütött. Elhiszem, ha így volt bocs. A közlendőm szempontjából teljesen mellékes dolog. A lényeg hogy ott van, ahogy a skarabeusz is lassan odaér. (persze ez nem biztos, de ki ismeri a jövőt?)
Tamagocsi. Kérdésem, hogy ha az első 4 nem fedezhet, akkor ők vajon hogy kerültek oda? Fedezéssel? Hát az biztos hogy nem. Oda valahogy el kell jutni. Ritkán látsz elfet a topban. Sokkal inkább orkot és óriást. Hidd el nem tamagocsi odakerülni. Sok éjszakába kerül. De onnantól kezdve tényleg az is tamagocsi, de hát aki odakerül, hadd pihenjen már egy kicsit.
Hol leszek 1500 kör múlva? Valóban az a szerencse ért, hogy a top klánok egyikének tagja lehetek (külön szerencse, hogy nem remyék klánja az :-D). Nem fizettem érte, nem könyörögtem, hanem játszottam, és így alakult. Úgy tűnik valakinek az ottaniak közül tetszett, hogy nagy a szám, vagy nem tudom, mert jó játékosnak nem tartom magam. Annak idején azért kezdtem játszani, hogy kis angol ragadjon rám, ami azért még most is olykor megtörténik. (dunno) Szóval bár nem kéne mondanom, de számításaim szerint ahhoz, hogy biztonságosan és reálisan forduláspozícióba jussak mostantól számítva 1248 kör. Nem lenne megterhelő, biztonságos lenne, és teljesen reális. (Ellenőrzéséhez jó számolást kívánok!) Ezért ez a teljesen reális szám a "szeretném, ha így lenne" mondatba odakerülhetett kiegészítve a 336 körrel. Természetesen nem így lesz, mert addig befulladhat az A, vagy háború robbanhat ki, leverhetnek, kikapcsolhatják a netem stb. De az ellenkezője is előfordulhat. Hogy hirtelen megjelenik még 30 ori és akkor már 336 kör múlva fordulhatnék. Vagy az esetleg kirobbant háborút megnyernénk, ami ugye jelentős földhaszonnal is jár, stb...
Szóval reményeim szerint 1500 kör múlva forduló helyzetben leszek, aminek jelenleg két akadályát látom csak, hogy a klánomnak nem az a célja, hogy engem kiszolgáljon, (Ami tökéletesen érthető.) illetve, hogy a többi orinak sem célja, hogy én csak úgy felszaladhassak a topba (ami ugyancsak tökéletesen érthető)
Ez egyébként, megint független, attól, amit mondani akartam, hogy a többi ori nyavajgás helyett, meg törlés helyett, inkább játszon! És ha veszít, ha nyer, ne felejtse, hogy ez csakegy játék. Ha ezt elfelejtik olyan idegbajosak lesznek, mint Ákos. :-D
pea
ui.: Az sem normális, aki engem komolyan vesz!
|

02-12-2007, 11:17
|
Banned
|
|
Longevity: 94%
|
|
Üdv!
Megint én.
A B-ben, nekem 45E pontról (az eléggé a vége) max hekire full lovéra 2200 kör volt eljutni törpével. Igaz megizzadtam rendesen, és mákom is volt, mert csak fedeznem kellett, és olyan volt mintha csak én letem volna törpe az egész szinten, bár ez nem kizárt, mert ott 60 oriból jó átlagban 15-20 aktív van.
pea
|

02-12-2007, 12:37
|
Member
|
|
|
|
Bocs de azt mondod pea, hogy a Bben végig fedeztél és az Aban egy top klán tagjaként nem érted mit tartanak a többiek felesleges időpocsékolásnak?
Értem.
|

02-12-2007, 13:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
Bocs de azt mondod pea, hogy a Bben végig fedeztél és az Aban egy top klán tagjaként nem érted mit tartanak a többiek felesleges időpocsékolásnak?
Értem.
|
Ezt meg én nem értem  Pedig már 5x elolvastam újra 
|

02-12-2007, 13:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Ezt meg én nem értem  Pedig már 5x elolvastam újra 
|
azt jelenti, hogy a többiek legnagyobb problémájával pea nem is találkozhat, mert top klán tagként jelen pillanatban megoldott számára az utolsó lépcsőfokra való fellépés.
|

02-12-2007, 13:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
azt jelenti, hogy a többiek legnagyobb problémájával pea nem is találkozhat, mert top klán tagként jelen pillanatban megoldott számára az utolsó lépcsőfokra való fellépés.
|
Jah, értem már... De még 1 hektárt sem fedezett eddig...
Érdemes nézni teljes krónikát az A-ban... 95%-ban ők produkálják az ütéseket...
Miért?! Mert ők az egyik topklán tagjai? Nemhiszem...
Hanem azért, mert a többi punnyadt banda, és beletörődött az egészbe... 
|

02-12-2007, 14:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Jah, értem már... De még 1 hektárt sem fedezett eddig...
Érdemes nézni teljes krónikát az A-ban... 95%-ban ők produkálják az ütéseket...
Miért?! Mert ők az egyik topklán tagjai? Nemhiszem...
Hanem azért, mert a többi punnyadt banda, és beletörődött az egészbe... 
|
Te jó ég, Kisbér... Mondd már meg, mivel telnek a te Queosiás 1/A-s napjaid, milyen aktiv akcióid vannak, hogy punnyadt bandának nevezel másokat? 
|

02-12-2007, 14:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Te jó ég, Kisbér... Mondd már meg, mivel telnek a te Queosiás 1/A-s napjaid, milyen aktiv akcióid vannak, hogy punnyadt bandának nevezel másokat? 
|
Semmivel... Nem vagyok már fenn...
De amíg voltam nem tudtam semmit tenni.. Míg akik lenn vannak, azok tudnának, csak nem akarnak?! Vagy nem tudom miért...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|