Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: mi a velemenyed a jelenlegi tolvajlasi rendszerrol?
Jo a tolis ugy ahogy van 15 27.27%
A tolizas gynege , inkabb erositeni kene meg... 11 20.00%
Tul erosek a tolik , vissza kene venni oket.. Nagy tavnal jobban fardjanak 11 20.00%
Tul erosek a tolik, vissza kene venni oket.. Tekilopasnal kevesebbet vigyenek 16 29.09%
Nem voltam tolis , nem tom 1 1.82%
Inkabb nem is nyilatkozom , tok folosleges ez a topic 1 1.82%
Voters: 55. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-19-2006, 13:38
Bogár Bogár is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by director
technikailag sztem könnyebben megoldható, ha a tekizést gyengítjük, mintha a tekik súlyát csökkentenénk.. az kicsit problémás lenne..
egyetertek... de nem 100%-ig...
sztem az artok tolikkal jol vannak, ahogy most vannak. 2-3 koron belul. ebben az esetben a hadinak van lehetosege visszatamadni.

ha jobban faradnanak a tolik a tavolsag fuggvenyeben, enyhithetobbek lennenek azok az esetek, amikor 8 korrol szivatnak. vagy esetleg jo megoldas lenne az is, ha a tavolsag fuggvenyeben kevesebbet artananak a tolik.

a tolikat ezzel szemben lehetne erositeni ugy, hogy a kocsmakba tobb toli ferjen el...

Last edited by Bogár; 04-19-2006 at 13:40..
Sponsored Links
Old 04-19-2006, 13:43
director
Guest

Longevity: 0%
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
egyetertek... de nem 100%-ig...
sztem az artok tolikkal jol vannak, ahogy most vannak. 2-3 koron belul. ebben az esetben a hadinak van lehetosege visszatamadni.

ha jobban faradnanak a tolik a tavolsag fuggvenyeben, enyhithetobbek lennenek azok az esetek, amikor 8 korrol kitekiznek. vagy esetleg jo megoldas lenne az is, ha a tavolsag fuggvenyeben kevesebbet hoznanak a tolik.

a tolikat ezzel szemben lehetne erositeni ugy, hogy a kocsmakba tobb toli ferjen el...
ja, az ártók sztem is jók.. a gond leginkább a tekizéssel van

hm, ha a kocsmákba több toli fér, az nem előny.. inkább hátrány:) gondolj bele, ígyis-úgyis belop hozzád egy tolis, ha te nem vagy az.. és így csak többet esznek:)
Old 04-19-2006, 13:48
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
ja, az ártók sztem is jók.. a gond leginkább a tekizéssel van

hm, ha a kocsmákba több toli fér, az nem előny.. inkább hátrány gondolj bele, ígyis-úgyis belop hozzád egy tolis, ha te nem vagy az.. és így csak többet esznek
a tekilopas az egyik felnek arto.
nem arrol van szo, hogy tobbet kajalnanak... a tolis ugyanannyi tolit tarthatna kicsivel tobb nyilassal/elittel. igaz, hogy ezzel az elfek jarnanak a legjobban.
Old 04-19-2006, 14:00
director
Guest

Quote:
a tekilopas az egyik felnek arto. ;)
nem arrol van szo, hogy tobbet kajalnanak... a tolis ugyanannyi tolit tarthatna kicsivel tobb nyilassal/elittel. igaz, hogy ezzel az elfek jarnanak a legjobban. :(
jó, de a nem tolis oriknak is több toli fér el akkor.. és tök ugyanott vagyunk. az arányok ugyanazok lesznek, csak mindenkinek több kaja kell
Old 04-19-2006, 14:18
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
jó, de a nem tolis oriknak is több toli fér el akkor.. és tök ugyanott vagyunk. az arányok ugyanazok lesznek, csak mindenkinek több kaja kell
ugysem ezen van a lenyeg... a tolik erositesere ki lehetne talalni valami masat is. ha gyengitve lenne a hatekonysag, kellene az erosites is valamilyen mas teren...
Old 04-19-2006, 15:42
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

szerintem jó ugy a tolis ahogy van szerintem ha lejjeb csökentjük a tekik jelentöségét mint valaki már irta is másut mondjuk gnom tudos 25% és a többi arányosan kevesebbet akkor minden faj játszahtobbá válik és a tolisok is mardhatnának ugy a hogy vannak.
Old 04-19-2006, 16:12
Bogár Bogár is offline
Member

Quote:
Originally Posted by laziga
szerintem jó ugy a tolis ahogy van szerintem ha lejjeb csökentjük a tekik jelentöségét mint valaki már irta is másut mondjuk gnom tudos 25% és a többi arányosan kevesebbet akkor minden faj játszahtobbá válik és a tolisok is mardhatnának ugy a hogy vannak.
es ha lejjeb csokkentjuk, szted jatszhato marad a tolis? 50 tekit fog lopni fajtankent... es ha a harcok kozben nekiallna tekiket lopni, egy jot rohognenek rajta. szerintem nem ilyen iranyban kellene gondolkozni.
Old 04-19-2006, 16:37
director
Guest

Quote:
es ha lejjeb csokkentjuk, szted jatszhato marad a tolis? 50 tekit fog lopni fajtankent... es ha a harcok kozben nekiallna tekiket lopni, egy jot rohognenek rajta. szerintem nem ilyen iranyban kellene gondolkozni.
hm..
csökkentsük a tekilopást mondjuk 30%-al, és autovédelem gyorsabban álljon be. (esetleg óriástól sziesztájából vegyünk el 30% védelmet tekire)
gyujtogatás, vari/katigyilok, emberlopás marad.
többi toliakció hatásfokán javítunk 50%-ot.

ez most csak egy ötlet:)
Old 04-19-2006, 16:46
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by laziga
Korábban a másik hasonló értelművé vált topicban valaki felvetette, hogy a darabszámok maradhatnának, csak az általuk elért előny lenne kisebb. Azaz 30% helyett alapból csak 15% járna, de ugyanúgy 4650 darab kellene az eléréshez. Ez így szerintem nem egy rossz megoldás. A tolis továbbra is annyit lopna amennyit eddig, csak nem okoz vele akkora kárt. Nem hiszem, hogy a teki ára ettől jelentősen csökkenne, hiszen most se feltétlen van arányban az értékével, leginkább a piaci manipulációk szabnak árat neki, az meg nem állna meg emiatt.
Old 04-19-2006, 16:50
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

faji gyengités szóba se jöhet sztem. Ati nem támogatja szóval szieszta marad:P
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules