|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-27-2009, 21:54
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 81%
|
|
Segítség témában nyitottam.
|

12-27-2009, 21:55
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by csákány
Segítség témában nyitottam.
|
A MUD-hoz kapcsolódóan, ahol nincsenek szintek, és ahol szerintem nem is játszol.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

12-27-2009, 21:59
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A MUD-hoz kapcsolódóan, ahol nincsenek szintek, és ahol szerintem nem is játszol.
|
Úhh bocsi még gyakorlok úgy örültem,h megtaláltam a segítséget 
|

12-27-2009, 22:36
|
Junior Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Örülök h ilyen sikere van a topicnak. Ati tudom h sok dolgod van, de az a helyzet h nem mindennapi problémám lenne mégpedig az h amelyik országgal a baj van annak nemtudom az azonosítóját (csak annak tudom amelyik főorihoz kapcsolva van). Nos részletesen elmondanám ezt a hódítón belül megírhatom neked zöldbe esetleg ide leírom részletesen a gondom,bajom vagy miként tudnánk megoldani?
|

12-27-2009, 22:43
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by barna110
Örülök h ilyen sikere van a topicnak. Ati tudom h sok dolgod van, de az a helyzet h nem mindennapi problémám lenne mégpedig az h amelyik országgal a baj van annak nemtudom az azonosítóját (csak annak tudom amelyik főorihoz kapcsolva van). Nos részletesen elmondanám ezt a hódítón belül megírhatom neked zöldbe esetleg ide leírom részletesen a gondom,bajom vagy miként tudnánk megoldani?
|
Lépj be az országba, és a Beállítások menüpont alól ki tudod másolni a szükséges azonosítót.
Ha nem emlékszel az ország belépési adataira, akkor a címlapról nyíló jelszóemlékeztetőbe írd be e-mail címed, és oda megkapod a belépési adatokat, amivel már után abe tudsz lépni. (Ha e-mail címedet blokkoltad, akkor a jelszóemlékeztetőt nem küldjük soha többet arra a címre, így ebben az esetben nincs segítség.)
Ha se az ország belépési adatait nem ismered, sem az e-mail cím nem a tied, amint az ország van (esetleg blokkoltad), akkor azzal az országgal kapcsolatban nem tudunk segíteni, mivel semmivel nem tudod bizonyítani, hogy az valóban jogosan tartozik hozzád.
|

12-28-2009, 17:26
|
Junior Member
|
|
|
|
Valahogy úgyvan h a belépési adataim elfelejtettem és az email címem meg vagy elfelejtettem vagy már törölték, így nem is tudok sehogy abba az országba belépni (ez nemis lenne gond) csak azzal van a baj h ugye bevan kapcsolva a főországomhoz így azzal nemtudok fordulni.
Ígymár érthető a helyzet? Valahogy van rá megoldás főnök?:O
|

12-28-2009, 17:37
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by barna110
Valahogy úgyvan h a belépési adataim elfelejtettem és az email címem meg vagy elfelejtettem vagy már törölték, így nem is tudok sehogy abba az országba belépni (ez nemis lenne gond) csak azzal van a baj h ugye bevan kapcsolva a főországomhoz így azzal nemtudok fordulni.
Ígymár érthető a helyzet? Valahogy van rá megoldás főnök?:O
|
Van is, és nincs is.
Nincs, hiszen ez így akár valaki más országa is lehet, amihez nem vagy jogosult hozzáférni.
Van, mert ha az országot nem használja senki, akkor az éves azonosításkor, azonosítás hiányában törlésre kerül, és így nem fog tovább akadályozni.
Rossz hír, hogy az éves azonosítást ősszel tartjuk, ezért legközelegg csak 2010 oktüberében lesz, így csak akkor lesz törölve, ha addig nem lesz azonosítva.
Ha valaki azonosítja, az mégrosszabb hír számodra, mert az azt jelenti, hogy valaki használja azt az orzságot, és nem fog törlődni.
|

12-28-2009, 17:47
|
Junior Member
|
|
|
|
Ha más országa lenne akkor miért lenne a főországomhoz csatolva és az az ori miért van szabin egy jóideje?
Most feltehetnéd nekem azt a kérdést "Akkor miért hoztad létre az országot ha nem is használod, nem is használtad" (mert egy tök alap ori 200hekin jóideje beszabizva) Válasz a következő Azért mert kíváncsi voltam 5-be az árakra és piacon valamit megfigyeltem.
Nekem azis jó ha csak befagyasztjátok nekem csak az a lényeg h tudjak haladni. Ígyse megoldható?
|

12-28-2009, 17:47
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ha esetleg szabin van, es mf, akkor masik orszagbol esetleg tudod fagyasztani, es tudsz fordulni.
(Csak ekkor persze ennek az a hatranya, hogy visszahozni mar nem fogod tudni a fagyasztasbol, hiszen nem tudsz belelepni...)
Valamint mas orszagot nem tudsz fagyasztani, amig ez nem torlodik.

12-28-2009, 17:51
|
Junior Member
|
|
|
|
Az a legyszőrnyűbb a dologban h sajnos az ori amibe nemtudok belépni szövibe van így fagyasztani se tudom:'(
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|