Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 09-11-2006, 10:16
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Szerintem vitatkozzunk még 3 hónapot és Tuvalunak meglesz a tizese.
Igazad van tulajdonképpen engem annyira nem is érdekel ez a téma, az egyetlen dolog ami miatt beleszólok, hogy ha már van valami ami ugy néz ki, mint ami elismerést vált ki a legtöbbünkből akkor azt ne legyen könnyű megcsinálni! Sőt LEGYEN NEHÉZ ha már ilyen mítoszok övezik a kiskékeket...
Sponsored Links
Old 09-11-2006, 10:18
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Miért nem tudnak ha a top1-ről kell lépniük?
Az egyik fellép a másik lesz a top1az is fellép akkor a 3. ha az is fellép akkor a 4.
Mindez 1 kör alatt megoldható, ha azt vizsgálja majd a progi, hogy van e a lépni akaró ori fölött másik ország. Ha csak a helyezést vizsgálja akkor is 4 körön belül fel tud lépni mind a 4.
Mert az alap ötlet (sőt még a te ötleted is ez volt), hogy a top körök egy részét csak az első helyen tudná megszerezni az adott ori!
Tehát a többieknek addig nincs top idejük a lépéshez, így szépen ez a szövi feltorlódik, majd mikor az első emberke lépett, akkor jön a köv (ekkor már 3 fős csak a szövi), majd x kör múlva lép a köv (már csak 2 fős) és végül az utolsó (aki így már bizti mf, pedig ugyanez normál körülmények között, jó szövi játékkal úgy megy, hogy egyszerre lépnek, vagy csak pár kör eltéréssel).
És születnek emberek.
Old 09-11-2006, 10:20
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Szerintem vitatkozzunk még 3 hónapot és Tuvalunak meglesz a tizese.
Szerintem nem őt fogja csak ez érinteni igazán, hanem mindenki mást, aki már a többi személyiséget is nehezítve fogja megszerezni, neki azért csak összejönne így-vagy úgy az a maradék idő..
És születnek emberek.
Old 09-11-2006, 10:26
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by aúú View Post
Mert az alap ötlet (sőt még a te ötleted is ez volt), hogy a top körök egy részét csak az első helyen tudná megszerezni az adott ori!
Tehát a többieknek addig nincs top idejük a lépéshez, így szépen ez a szövi feltorlódik, majd mikor az első emberke lépett, akkor jön a köv (ekkor már 3 fős csak a szövi), majd x kör múlva lép a köv (már csak 2 fős) és végül az utolsó (aki így már bizti mf, pedig ugyanez normál körülmények között, jó szövi játékkal úgy megy, hogy egyszerre lépnek, vagy csak pár kör eltéréssel).
Hát nemegészen...
Amikor ez a szövi top1-4 lesz akkor nincs topköre egyiknek sem mert csak ott tudnak topköröket szerezni, tehát egyszerre kezdenek neki a szükséges topkörök megszerzésének. Az egyik mindig első, így ha odafigyelnek és váltogatják egymást az élen akkor max 2x annyi ideig gyüjtik majd a topköreiket ha együtt akarnak lépni, mintha egyedül lennének.

Másrészről azt az 2 hetet amit vesztenek ezzel igazán ki lehet bírni a társak érdekében.
Old 09-11-2006, 10:28
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 18%
Longevity: 100%

No, félretéve azt a hatalmas problémát, hogy "jajj játszani kell"........

Az felvetés első fele mostanra valami ilyenné forrta ki magát:

A fellépési hektár fölött, a szabis országok területe körönként 1 hektárt csökken, amíg pontlistában vannak. Az eltűnő terület véletlenszerű, kivéve ha van az országnak üres területe. Ha üres területe van, akkor először az tűnik el, hogy a szabik kiszámíthatóvá tehetőek legyenek.

Ez a változás életbelép akkor is, ha hár az első héten valaki teljesíti az előző feltételeket, tehát nincs a morálromlás kezdetéhez kötve!

A szabin nem levő országokat a változás nem érinti.

A szabis, de fellépési hektár alatt levő országokat ez a változás nem érinti.

Az anarchista csoportot ez a változás nem érinti.

Ehhez kinek mi a hozzászólása még?
Old 09-11-2006, 10:29
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Hát nemegészen...
Amikor ez a szövi top1-4 lesz akkor nincs topköre egyiknek sem mert csak ott tudnak topköröket szerezni, tehát egyszerre kezdenek neki a szükséges topkörök megszerzésének. Az egyik mindig első, így ha odafigyelnek és váltogatják egymást az élen akkor max 2x annyi ideig gyüjtik majd a topköreiket ha együtt akarnak lépni, mintha egyedül lennének.

Másrészről azt az 2 hetet amit vesztenek ezzel igazán ki lehet bírni a társak érdekében.
Hát azért ez nem ilyen egyszerű te is tudod! Ha 3-al csökken körönként a top időd, mert nem vagy a top-ban, akkor nem csak 2 hét lesz az, mire mindenkinek összeszeditek a top időt (ugyi 90 top kör elég lesz a köv tagnak arra, hogy 30 top köre legyen, de ekkor a másik kettőnek még nincs ideje). Ezért is tartom jobb ötletnek azt, hogy a top 1-4-nél, vagy 1-5-nél már lehessen lépni, mert így a szövi életét nem befolyásolja, csak arra kényszeríti rá őket, hogy tényleg ők legyenek a legjobb szövi az adott szinten, nem csak a legjobb orik..
És születnek emberek.

Last edited by aúú; 09-11-2006 at 10:33..
Old 09-11-2006, 10:31
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
No, félretéve azt a hatalmas problémát, hogy "jajj játszani kell"........

Az felvetés első fele mostanra valami ilyenné forrta ki magát:

A fellépési hektár fölött, a szabis országok területe körönként 1 hektárt csökken, amíg pontlistában vannak. Az eltűnő terület véletlenszerű, kivéve ha van az országnak üres területe. Ha üres területe van, akkor először az tűnik el, hogy a szabik kiszámíthatóvá tehetőek legyenek.

Ez a változás életbelép akkor is, ha hár az első héten valaki teljesíti az előző feltételeket, tehát nincs a morálromlás kezdetéhez kötve!

A szabin nem levő országokat a változás nem érinti.

A szabis, de fellépési hektár alatt levő országokat ez a változás nem érinti.

Az anarchista csoportot ez a változás nem érinti.

Szerintem teljesen rendben van.

Esetleg még arra lehetne valamit kitalálni, hogy a bizonyos top-kör fölött a top modul dúrvábban hasson, hogy ne legyenek hekiben nagyon elrugaszkodott orik hosszú időn keresztük a top-ban, ezzel foglalva a helyet.
És születnek emberek.
Old 09-11-2006, 10:32
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post

Ezt támogatom
Old 09-11-2006, 10:35
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Hát azért ez nem ilyen egyszerű te is tudod! Ha 3-al csökken körönként a top időd, mert nem vagy a top-ban, akkor nem csak 2 hét lesz az, mire mindenkinek összeszeditek a top időt (ugyi 90 top kör elég lesz a köv tagnak arra, hogy 30 top köre legyen, de ekkor a másik kettőnek még nincs ideje). Ezért is tartom jobb ötletnek azt, hogy a top 1-4-nél, vagy 1-5-nél már lehessen lépni, mert így a szövi életét nem befolyásolja, csak arra kényszeríti rá őket, hogy tényleg ők legyenek a legjobb szövi az adott szinten, nem csak a legjobb orik..
Az már a te bajod, most is így van csak nem a top1-5 a határ hanem a top30%... Ha valaki folyton kicsúszkál innen egy szöviben akkor a többieknek többet kell várniuk nyílván... Hát oldja meg,hogy ne csússzon ki folyton vagy legyenek a szövik türelmesebbek.
Old 09-11-2006, 10:41
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Atis, te nagyon félreértesz valamit... ki mondta, hogy az a baj, hogy játszania kell?
Szerinted aki 5 éven át, mindig a határidőn belül fordul az tamagocsizva ezt meg tudja tenni???
Igen, szerintem megtudja.Bar, meg csak kicsit tobb mint 1,5 eve jatszom, azota latom azt, hogy ellehet tamagochizva erni mindig az adott fellepesi szinthez szukseges felteteleket.Akinek jelenlegi allapotban van, pl. 147xxx-s sorszammal (6)-osa van.Szerinted ő szoviben mozog?
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules