|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-11-2006, 10:16
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Szerintem vitatkozzunk még 3 hónapot és Tuvalunak meglesz a tizese. 
|
Igazad van tulajdonképpen engem annyira nem is érdekel ez a téma, az egyetlen dolog ami miatt beleszólok, hogy ha már van valami ami ugy néz ki, mint ami elismerést vált ki a legtöbbünkből akkor azt ne legyen könnyű megcsinálni! Sőt LEGYEN NEHÉZ ha már ilyen mítoszok övezik a kiskékeket...
|

09-11-2006, 10:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Miért nem tudnak ha a top1-ről kell lépniük?
Az egyik fellép a másik lesz a top1az is fellép akkor a 3. ha az is fellép akkor a 4.
Mindez 1 kör alatt megoldható, ha azt vizsgálja majd a progi, hogy van e a lépni akaró ori fölött másik ország. Ha csak a helyezést vizsgálja akkor is 4 körön belül fel tud lépni mind a 4.
|
Mert az alap ötlet (sőt még a te ötleted is ez volt), hogy a top körök egy részét csak az első helyen tudná megszerezni az adott ori!
Tehát a többieknek addig nincs top idejük a lépéshez, így szépen ez a szövi feltorlódik, majd mikor az első emberke lépett, akkor jön a köv (ekkor már 3 fős csak a szövi), majd x kör múlva lép a köv (már csak 2 fős) és végül az utolsó (aki így már bizti mf, pedig ugyanez normál körülmények között, jó szövi játékkal úgy megy, hogy egyszerre lépnek, vagy csak pár kör eltéréssel).
És születnek emberek.
|

09-11-2006, 10:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Szerintem vitatkozzunk még 3 hónapot és Tuvalunak meglesz a tizese. 
|
Szerintem nem őt fogja csak ez érinteni igazán, hanem mindenki mást, aki már a többi személyiséget is nehezítve fogja megszerezni, neki azért csak összejönne így-vagy úgy az a maradék idő.. 
És születnek emberek.
|

09-11-2006, 10:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Mert az alap ötlet (sőt még a te ötleted is ez volt), hogy a top körök egy részét csak az első helyen tudná megszerezni az adott ori!
Tehát a többieknek addig nincs top idejük a lépéshez, így szépen ez a szövi feltorlódik, majd mikor az első emberke lépett, akkor jön a köv (ekkor már 3 fős csak a szövi), majd x kör múlva lép a köv (már csak 2 fős) és végül az utolsó (aki így már bizti mf, pedig ugyanez normál körülmények között, jó szövi játékkal úgy megy, hogy egyszerre lépnek, vagy csak pár kör eltéréssel).
|
Hát nemegészen...
Amikor ez a szövi top1-4 lesz akkor nincs topköre egyiknek sem mert csak ott tudnak topköröket szerezni, tehát egyszerre kezdenek neki a szükséges topkörök megszerzésének. Az egyik mindig első, így ha odafigyelnek és váltogatják egymást az élen akkor max 2x annyi ideig gyüjtik majd a topköreiket ha együtt akarnak lépni, mintha egyedül lennének.
Másrészről azt az 2 hetet amit vesztenek ezzel igazán ki lehet bírni a társak érdekében.
|

09-11-2006, 10:28
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
No, félretéve azt a hatalmas problémát, hogy "jajj játszani kell"........
Az felvetés első fele mostanra valami ilyenné forrta ki magát:
A fellépési hektár fölött, a szabis országok területe körönként 1 hektárt csökken, amíg pontlistában vannak. Az eltűnő terület véletlenszerű, kivéve ha van az országnak üres területe. Ha üres területe van, akkor először az tűnik el, hogy a szabik kiszámíthatóvá tehetőek legyenek.
Ez a változás életbelép akkor is, ha hár az első héten valaki teljesíti az előző feltételeket, tehát nincs a morálromlás kezdetéhez kötve!
A szabin nem levő országokat a változás nem érinti.
A szabis, de fellépési hektár alatt levő országokat ez a változás nem érinti.
Az anarchista csoportot ez a változás nem érinti.
Ehhez kinek mi a hozzászólása még?
|

09-11-2006, 10:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Hát nemegészen...
Amikor ez a szövi top1-4 lesz akkor nincs topköre egyiknek sem mert csak ott tudnak topköröket szerezni, tehát egyszerre kezdenek neki a szükséges topkörök megszerzésének. Az egyik mindig első, így ha odafigyelnek és váltogatják egymást az élen akkor max 2x annyi ideig gyüjtik majd a topköreiket ha együtt akarnak lépni, mintha egyedül lennének.
Másrészről azt az 2 hetet amit vesztenek ezzel igazán ki lehet bírni a társak érdekében.
|
Hát azért ez nem ilyen egyszerű te is tudod! Ha 3-al csökken körönként a top időd, mert nem vagy a top-ban, akkor nem csak 2 hét lesz az, mire mindenkinek összeszeditek a top időt (ugyi 90 top kör elég lesz a köv tagnak arra, hogy 30 top köre legyen, de ekkor a másik kettőnek még nincs ideje). Ezért is tartom jobb ötletnek azt, hogy a top 1-4-nél, vagy 1-5-nél már lehessen lépni, mert így a szövi életét nem befolyásolja, csak arra kényszeríti rá őket, hogy tényleg ők legyenek a legjobb szövi az adott szinten, nem csak a legjobb orik.. 
És születnek emberek.
Last edited by aúú; 09-11-2006 at 10:33..
|

09-11-2006, 10:31
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
No, félretéve azt a hatalmas problémát, hogy "jajj játszani kell"........
Az felvetés első fele mostanra valami ilyenné forrta ki magát:
A fellépési hektár fölött, a szabis országok területe körönként 1 hektárt csökken, amíg pontlistában vannak. Az eltűnő terület véletlenszerű, kivéve ha van az országnak üres területe. Ha üres területe van, akkor először az tűnik el, hogy a szabik kiszámíthatóvá tehetőek legyenek.
Ez a változás életbelép akkor is, ha hár az első héten valaki teljesíti az előző feltételeket, tehát nincs a morálromlás kezdetéhez kötve!
A szabin nem levő országokat a változás nem érinti.
A szabis, de fellépési hektár alatt levő országokat ez a változás nem érinti.
Az anarchista csoportot ez a változás nem érinti.
|
Szerintem teljesen rendben van.
Esetleg még arra lehetne valamit kitalálni, hogy a bizonyos top-kör fölött a top modul dúrvábban hasson, hogy ne legyenek hekiben nagyon elrugaszkodott orik hosszú időn keresztük a top-ban, ezzel foglalva a helyet.
És születnek emberek.
|

09-11-2006, 10:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ezt támogatom 
|

09-11-2006, 10:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Hát azért ez nem ilyen egyszerű te is tudod! Ha 3-al csökken körönként a top időd, mert nem vagy a top-ban, akkor nem csak 2 hét lesz az, mire mindenkinek összeszeditek a top időt (ugyi 90 top kör elég lesz a köv tagnak arra, hogy 30 top köre legyen, de ekkor a másik kettőnek még nincs ideje). Ezért is tartom jobb ötletnek azt, hogy a top 1-4-nél, vagy 1-5-nél már lehessen lépni, mert így a szövi életét nem befolyásolja, csak arra kényszeríti rá őket, hogy tényleg ők legyenek a legjobb szövi az adott szinten, nem csak a legjobb orik.. 
|
Az már a te bajod, most is így van csak nem a top1-5 a határ hanem a top30%... Ha valaki folyton kicsúszkál innen egy szöviben akkor a többieknek többet kell várniuk nyílván... Hát oldja meg,hogy ne csússzon ki folyton vagy legyenek a szövik türelmesebbek.
|

09-11-2006, 10:41
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Atis, te nagyon félreértesz valamit... ki mondta, hogy az a baj, hogy játszania kell?
Szerinted aki 5 éven át, mindig a határidőn belül fordul az tamagocsizva ezt meg tudja tenni???
|
Igen, szerintem megtudja.Bar, meg csak kicsit tobb mint 1,5 eve jatszom, azota latom azt, hogy ellehet tamagochizva erni mindig az adott fellepesi szinthez szukseges felteteleket.Akinek jelenlegi allapotban van, pl. 147xxx-s sorszammal (6)-osa van.Szerinted ő szoviben mozog?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|