|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Lehessen-e alulrol tobb sereggel beutni, mint eddig?
|
A seregek egyaránt alulról, vagy felülről ütnek, mint eddig(eddigi kiskapu bezarasa)
|

|
44 |
78.57% |
Pontértékben amíg felettem van, addig alulról, a pontérték minden ütés után frissül(ami most van)
|

|
12 |
21.43% |
Legalabb az 1/A-ban mukodjon az 1-es pont, tobbiben a 2-es pont.
|

|
4 |
7.14% |

12-06-2006, 21:14
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
vagy ha már ennyire meggyőzhetetlen vagy akkor legalább azt látsd be h ez a szövik, klánok működésére de leginkább együttmozgására milyen rossz hatással van.
Akkor már legalább az legyen módosítva h a szövitagok ne 10%-ot kapjanak a foglalásból hanem jóval nagyobbat. Az ideális nyílván az lenne ha egyenlő arányban kapnának. Ez biztosítaná h a szövi nem szakad szét és 1-1 orit sem ütnének 16 sereggel.
(de ez meg valszeg más miatt okozna problémát.)
...bár ez az A problémáit nem oldaná meg.
|

12-06-2006, 21:15
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Solaris
Akkor már legalább az legyen módosítva h a szövitagok ne 10%-ot kapjanak a foglalásból hanem jóval nagyobbat. Az ideális nyílván az lenne ha egyenlő arányban kapnának. Ez biztosítaná h a szövi nem szakad szét és 1-1 orit sem ütnének 16 sereggel.
(de ez meg valszeg más miatt okozna problémát.)
|
Ez akár még egy remek gondolat is lehet a jövőben, vesd fel új javaslatként.
|

12-06-2006, 21:17
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A lottó 5-ös is nagyon ritka, mégis egy csomóan lottóznak.
Szerencsejáték.
A Hódító nem az.
|
Ne is legyen. De mint egy szolgáltatás (amiért a többség fizet is) akkor legalább a játékosok (mint fogyasztók) véleményét is figyelembe kellene venni.
A szavazás eléggé egyértelműnek tűnik.
|

12-06-2006, 21:18
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ne is legyen. De mint egy szolgáltatás (amiért a többség fizet is) akkor legalább a játékosok (mint fogyasztók) véleményét is figyelembe kellene venni.
A szavazás eléggé egyértelműnek tűnik.
|
Hibajavításkor számomra a "maradjon bent egy óriási hiba, mert már megszoktam, és milyen jó ezzel másokat szivatni" megszavazása teljesen elfogadhatatlan.
|

12-06-2006, 21:23
|
Junior Member
|
|
|
|
Őszíntén szólva megértem a te álláspontodat is.
Nyílván egy ilyen fórumra kell olyan is aki a másik oldalt(esetleg kisebbséget) képviseli.
Arra azért kíváncsi lennék h mi a te véleményed arról h ez a módosítás a szövik haladását hogyan érinti és az A-t. Elég sok példa elhangzott már van miből válogatni.
Megértettem az 1000 ha-s üt 300-s ori gondolat lényegét, ettől tekintsünk is el. Csak arra vagyok kíváncsi h szerinted ez hogyan érinti a szöviket ill az A-t.
|

12-06-2006, 21:26
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hibajavításkor számomra a "maradjon bent egy óriási hiba, mert már megszoktam, és milyen jó ezzel másokat szivatni" megszavazása teljesen elfogadhatatlan.
|
egyetértek. Minden fejlesztést először szinte mindíg elleneznek. Ez mással és máhol is így van.
...de talán azért ne feltételezzük h a régi rendszert(ami szerinted hibás volt) ezt a többség csak arra használta h "másokat szivasson" vele.
|

12-06-2006, 21:27
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Csak arra vagyok kíváncsi h szerinted ez hogyan érinti a szöviket ill az A-t.
|
Ennek majd az idő a megmondója. Jóslásokba nem bocsátkoznék.
Az előző válaszomat -- hogy vedd fel új javaslatnak a szövik együtthaladása érdekében, hogy a 10% ne feltétlenül 10% legyen -- komolyan gondoltam.
|

12-06-2006, 21:30
|
Junior Member
|
|
|
|
...és hamár ennyire véded a kis %-ban előforduló nagysereges támadások elszenvedőit akkor remélem a szöviket is támogatni fogog h kapjanak majd valmilyen kompenzációt az új módosítás miatt elszenvedett kárukra(pl együttmozgás)...
|

12-06-2006, 21:31
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az előző válaszomat -- hogy vedd fel új javaslatnak a szövik együtthaladása érdekében, hogy a 10% ne feltétlenül 10% legyen -- komolyan gondoltam.
|
Quote:
...és hamár ennyire véded a kis %-ban előforduló nagysereges támadások elszenvedőit akkor remélem a szöviket is támogatni fogog h kapjanak majd valmilyen kompenzációt az új módosítás miatt elszenvedett kárukra(pl együttmozgás)...
|
Lásd előző válaszaim.
|

12-06-2006, 21:31
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ennek majd az idő a megmondója. Jóslásokba nem bocsátkoznék.
|
meg is fog történni, de már nem ma, meee az értelmes fogalmazás mááá nem naon megy...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|