|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-23-2006, 17:27
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 5%
Longevity: 99%
|
|
Nekem óriással 2000 hekin is csak 1 kocsmám volt, aki lopott az a 4 hadiból álló szövink a földig mészárolta... 
|

10-23-2006, 17:29
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
hát ezzel viatkoznék 5kocsmával eddig 1ember lopott tölem..igaz szövibe vagyok és a kornyék legjobb tolisa van a szövibeszal lehet ez is jo védelem!
Másik mfnek 1k toli ha nagyon tolit akar tartani több nem kell,10%torny ijjal többi meg ahogy érzed..ha nyugodtabb vagy elittel akkor az...
az én hadi oriásom szövibe igy tolja:
ház 107
barakk 280
kovácsm 10
tanya 68
raktár 10
örtorony 58
kocsma 5
templom 55
bank 7
a kovács azért van mert alapkatibol naponta 20misi jön summa summárum,a drágakavics meg a csopiba 10-50közötti áron megy,szal kicst jobban megéri.
Bank meg azért mert 20-50misi között van bent nálam és ha valaki lopni merne csak ne vigye el...de jobb védelem mint a toli sztem! 
|
Ez 99% foglalkozottság és ha aki akar az belop népre akkor már 
Nem mindegy,hogy 1kocsma vagy 5 ugyis mindneki belop és ugyis csak a hulláktol lophatsz:PMondjuk +4ház melett máris jó foglalkozottságod lenne...
De egy biztos ezt az orit egy kis száraz-vihar+néplopással nagyon meglehet szedni már pár kör alatt is  Föleg ha éppen nem vagy....
|

10-23-2006, 17:40
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Nem mindegy,hogy 1kocsma vagy 5 ugyis mindneki belop és ugyis csak a hulláktol lophatsz:PMondjuk +4ház melett máris jó foglalkozottságod lenne...
De egy biztos ezt az orit egy kis száraz-vihar+néplopással nagyon meglehet szedni már pár kör alatt is  Föleg ha éppen nem vagy....
|
És mi a megoldás?
Több ház segít?
|

10-23-2006, 17:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Hát majdnem minden körben van távol,szal elég sürün vagyunk szal ez a veszély nem áll fent!De tudom,h te megint okosabb vagy!   És én nem akarom tépni a szám mint drag tette mert veled felesleges....hellószia!
|

10-24-2006, 00:29
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
igen-igen, mint tudjuk, az orias faj rettegett gyengeje az emberlopas. valoban :P

10-23-2006, 19:04
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
előbb utóbb már nagyon fog esni a morálod és kihat a katonaira is meg elkezdenek gyújtogatni!!de az még odébb van egy darabig még elvagy!! 
|
Ja igen, a 4-ben kezdjek majd szervezni egy szövit?
Érdemes?
Én azért vagyok, voltam MF, mert sokat vagyok gépnél és mindíg alakítgatok, támadgatok, hullától lopkodok.
Nem akartam függni senkitől sem.
Na mármost fel kell majd adnom ezt?
Itt 5. ben könnyel elbánok egy-egy szövivel, de gondolom ez később nehéz lesz.
|

10-23-2006, 19:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mland
Ja igen, a 4-ben kezdjek majd szervezni egy szövit?
Érdemes?
Én azért vagyok, voltam MF, mert sokat vagyok gépnél és mindíg alakítgatok, támadgatok, hullától lopkodok.
Nem akartam függni senkitől sem.
Na mármost fel kell majd adnom ezt?
Itt 5. ben könnyel elbánok egy-egy szövivel, de gondolom ez később nehéz lesz.
|
Szerintem még ellehetsz nyugodtan a 4. szinten is mf-nek (sőt még feljebb is)de ha szövibe mész akkor most nem érdemes mf orit felépítened hanem egyből már szövibe valot 
|

10-23-2006, 19:14
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Szerintem még ellehetsz nyugodtan a 4. szinten is mf-nek (sőt még feljebb is)de ha szövibe mész akkor most nem érdemes mf orit felépítened hanem egyből már szövibe valot 
|
igazat szóltál bölcs testvérem uff
szövibe egész más a dolog!!
vari sem kell ennyi és a tolit is le lehet minimalizálni 
|

10-23-2006, 19:21
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
igazat szóltál bölcs testvérem uff
szövibe egész más a dolog!!
vari sem kell ennyi és a tolit is le lehet minimalizálni 
|
Ezeket tudom, de köszi nektek.
MF-re készülök.
Hál istennek megnyugtattatok, hogy maradhatok MF. 
|

10-23-2006, 19:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mland
Ezeket tudom, de köszi nektek.
MF-re készülök.
Hál istennek megnyugtattatok, hogy maradhatok MF. 
|
Maradni maradhatsz csak egyre nehezebb lesz az mf élete mivel egyre több erős szövi van feljebb aki secc perc alatt szétkapja a legerösebb mf-eket is:P
Én aztmondom:Szöviben biztos erösebb tudnál lenni de az is biztos még mf-fel is tudsz majd boldogulni 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules