Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 04-01-2014, 20:10
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 28%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Ghosti View Post
De gyakorlatban nem pont az ejszakai alvas miatt mennek el rovidebb szabira. A problema talan ott van hogy nincs megszabva ha kevesebb mint 72 oran belul jovok vissza is kellene varni amig tudok akciozni nemcsak mielott elmegyek szabira. Persze ez eleg rossz annak aki tenyleg alvas miatt tette magat 8 orara szabira, de legalabb 1 orat, nem korvaltast kellene varni hogy a korulotte levok eszre vegyek hogy vissza jott szabirol. Igy nincs az, hogy 2 perccel korvaltas elott vissza jovok, kikuldom a sereget mielott a korulottem levok eszrevettek, hogy mar nem vagyok szabin.
Ezzel azért nem értek egyet, mert a kiélezettebb országokat teljesen tönkreteszi, akiknek például folyamatosan mástól kell beszerezniük az élelmet az országukhoz. Ráadásul ez inkább az alsóbb szinteken jelentene problémát, mert A-ban még csak-csak ott a szövetségi raktár.

Nekik már a szabira elmenetel is problémás, mert vissza kell töltődnie a készültségnek 100%-ra, de egye fene, megoldották. Jönnének vissza szabiról, és visszajöttek ugyan, őket máris szedhetik szét, de ők maguktól is darabokra hullanak, mert nem tudják a szükséges támadásokat elindítani.

Az eredeti felvetés ráadásul a napi szintű szabadságról szólt (12 óránál előbbi visszajövetel). Úgyhogy képzeljük ezt a szitut el minden nap.

Nem hiszem, hogy ilyen korlátozásra szükség lenne. Sőt, ennek inkább a romboló hatásait látom, mint bármi építőt.
Old 04-02-2014, 05:22
Ghosti's Avatar
Ghosti Ghosti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ezzel azért nem értek egyet, mert a kiélezettebb országokat teljesen tönkreteszi, akiknek például folyamatosan mástól kell beszerezniük az élelmet az országukhoz. Ráadásul ez inkább az alsóbb szinteken jelentene problémát, mert A-ban még csak-csak ott a szövetségi raktár.
Kielezett ori sem megy teljesen uresen szabira foleg nem ha csak aludni akar nehany orat. Nem tudom elkepzelni, hogy valaki teljesen uresen tenne el magat par orara, hacsaknem az orszagjat arulja ki, hogy ujrazzon. Az also szinten ott a karavan is. Meg ugye piac is van, 1 oraig szerintem kibirja mindenki meg ennivalo nelkul is. De itt az Arol volt szo.

Quote:
Nekik már a szabira elmenetel is problémás, mert vissza kell töltődnie a készültségnek 100%-ra, de egye fene, megoldották. Jönnének vissza szabiról, és visszajöttek ugyan, őket máris szedhetik szét, de ők maguktól is darabokra hullanak, mert nem tudják a szükséges támadásokat elindítani.
En az elmult hetek alatt nem lattam semmi macerat a szabadsagra menessel. Sot, meg tobben bedobjak a szabit mint azelott ami azt jelenti meg kevesebb akcio van vagy lehetoseg ra.
Jol van most volt idom vegig gondolni, keresztbe nem tudna menni ennyi. Minden mas megoldhato, de jo ne az entolem feltett otlet legyen a megoldas.

Quote:
Az eredeti felvetés ráadásul a napi szintű szabadságról szólt (12 óránál előbbi visszajövetel). Úgyhogy képzeljük ezt a szitut el minden nap.
De epp ezt irta Merengo, hogy sajnos most ezt sokan kihasznaljak mas cellal mint csak aludni szeretnek vagy egesz delutan ertekezleten vagyok es nem tudok gep ele kerulni, vagy csaladi program van. Merengo a menekulest hozta fel, es hogy mar igy is keves a celpont az Aba. Igaz eddig is elmenekulhetett valaki szabira, de ez most megkonnyebbe valt, mert az ellenfel lassa, hogy ala kerultel es beszabizik rogton nehogy ra tudjal menni, amde nem 72 oraig kell szabin maradni 5 ora mulva mar johet vissza. Nincs benne riziko ha van tartalek a piacon nem veszik el mert nem kell 72 orat varni mire vissza lephet. Meg vissza sem kell hogy lepjen mert szovivel megnezeti, hogy meg mindig ott vagyok vagy sem, igaz ha en egy hetig alatta allok akkor nem tud jatszani, vagy muszaly belepjen az oriba par percre piac miatt es lehet kiszurom. De mi az egy het amikor az Aba mar evekbe szamoljuk a leheto szabadsagot.

Quote:
Nem hiszem, hogy ilyen korlátozásra szükség lenne. Sőt, ennek inkább a romboló hatásait látom, mint bármi építőt.
Lehet nem ertesz egyet, de jelenleg mi akadalyoz meg engem abban, hogy vissza jovok par perccel korvaltas elott, gyorsan beveszem ami kell a piacrol, kiinditom a sereget, megjon a seregem es mehetek vissza szabira es ezt megteszem minden nap. Ez most pont a forditottja mint amit Merengo irt, nem menekulok, hanem arra hasznalom a szabit, hogy beugrok, utok es amint itthon a sereg mehetek vissza szabira. Igaz elobb utobb lemaradok mert sokkal lassabban fejlodok azokkal szemben akik allandoan jatekba vannak, de ez az en bajom mivel en valasztottam ezt a fajta jatekot. A szovijeimre is ra vagyok allandoan utalva mert nem termelem meg a fennt tartasom nekik kell tapolni engem es megadni az utesekre a koltsegemet.
Szoval mi ezt lattuk, es nemcsak lattuk mert ki is probaltuk igy tapasztaltuk is hogy semmi akadalya nincsen se annak, hogy valaki szabival elmenekuljon elolem minden veszteseg nekul, sem pedig annak, hogy en csak utni vagyok nehany orat naponta a tobbit meg szabizom hogyha nem kapnak el abban a par oraban amikor vagyok akkor meg veletlen se lehet akciot inditani ellenem. Ha te ezt igy jonak latod akkor nincs mit megvitatni.

http://csak-egy-maradhat.com/
Reply With Quote
Old 04-01-2014, 20:11
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by hatpeti View Post
Szerintem a A/1 eddig is belterjes volt. Ha olyanok is játszanak akik nem non-stop 24 órában tudnak itt lenni akkor számukra lehetetlenné és értelmetlenné válik a játék ezen a szinten. Véleményen szerint amennyiben ez az új korlátozás, döntési szabadság korlátozása bevezetésre kerül még ennyien sem fognak a A/1-ben játszani.
Quote:
Ezt fejtsd ki kérlek. Milyen visszatérő okot nem veszek figyelembe, ami miatt rendszeresen 12 óránál hosszabb, de 72 óránál mégis minden alkalommal rövidebb szabadság szükséges? A rövid szabadság bevezetésekor az ok az éjszakai alvási lehetőség volt, ami jó esetben a 12 óra alatt van.
Erre légyszi írj valamit, mert egyelőre nem látom az érvet a kijelentésed mögött.
Old 03-29-2014, 17:45
Merengő Merengő is offline
Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by hatpeti View Post
Szerintem a A/1 eddig is belterjes volt. Ha olyanok is játszanak akik nem non-stop 24 órában tudnak itt lenni akkor számukra lehetetlenné és értelmetlenné válik a játék ezen a szinten. Véleményen szerint amennyiben ez az új korlátozás, döntési szabadság korlátozása bevezetésre kerül még ennyien sem fognak a A/1-ben játszani.
van orszgágod A-ban? ez a korlátozás egy olyan korlátozás lenne ami az éjszakai szabi bevezetése előtti időszakhoz képest még mindig kedvezőbb lenne. ezzel csak a rendeltetésszerű használat lenne a cél.
Reply With Quote
Old 04-04-2014, 18:24
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Reaktor View Post
Mit is fog csinálni a Fosós csirkék vezére?
Kidobja a 3 legnagyobb országot, így a nagy orik aránya miatt 0 heki lesz a foglalás.

Mert a menekülés kisebb veszteséggel jár...
A támadó jutalma a jó haditervért készülésért aktivitásért a ráálláshoz leadott föld elvesztése.
Ez egy remek példa, hogy miért jó egyben kezelni ezeket a most futó kérdéseket. Mert ha a kilépés 3 kör, akkor ezt máris nem tudja megtenni.
Old 04-04-2014, 18:34
none none is offline
Member

Longevity: 88%

Quote:
Ez egy remek példa, hogy miért jó egyben kezelni ezeket a most futó kérdéseket. Mert ha a kilépés 3 kör, akkor ezt máris nem tudja megtenni.
Nem, ez egy jó példa arra mi a nagy klánok érdeke..
Old 04-04-2014, 18:50
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by none View Post
Nem, ez egy jó példa arra mi a nagy klánok érdeke..
Tegyük fel, hogy kis klánokról beszélünk. Összeállnak egy jó klánba (mert nem kell 30% földet leadniuk, csak 1-2%-ot az új javaslat szerint), és megtámadnak valakit.

Miért baj, hogy nem tudja a megtámadott klán rögtön kiléptetni a tagjait?

Pláne a javaslat szerinti sokkal kedvezményesebb klánbalépés mellett?
Old 04-04-2014, 18:58
none none is offline
Member

Quote:
Tegyük fel, hogy kis klánokról beszélünk. Összeállnak egy jó klánba (mert nem kell 30% földet leadniuk, csak 1-2%-ot az új javaslat szerint), és megtámadnak valakit.

Mert a nagy klánok bizonyos heki felé nem engednek senkit, ha nem akarnak.. de már bőven leírtam a véleményem, ha úgy gondolod butaság, akkor hagyd figyelmen kívül.. én félek, ha ez így bekerül erősen megcsappanhat a létszám Aban..
Old 04-04-2014, 20:12
Merengő Merengő is offline
Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by none View Post
Mert a nagy klánok bizonyos heki felé nem engednek senkit, ha nem akarnak.. de már bőven leírtam a véleményem, ha úgy gondolod butaság, akkor hagyd figyelmen kívül.. én félek, ha ez így bekerül erősen megcsappanhat a létszám Aban..
ez nem anarch, hogy határok legyenek megszabva
Reply With Quote
Old 04-05-2014, 02:48
none none is offline
Member

Quote:

Egy nagyon fontos dolgot kifelejtettem, bár már korábban leírtam.. 1 éves tapasztalat szerint és jó 50-100 klánütés után az elmúlt 1 évből.. a kis klánok nem találkoznak szétdobással..
Tehát a szétdobás megszűnésével hosszú távon nem lesz több klánütés, csak rövidtávon 1-2-3 nagyobb klán javít a helyzetén, aztán picit lecsökken a csoportlétszám, jó 10-20%-al és minden beáll a jelenlegihez hasonló állapotra..

Last edited by none; 04-05-2014 at 02:56..
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules