|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-24-2007, 15:07
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
sztem jó ez így ahogy van és a sugót modositsuk ugyanúgy mint a bankoknál
|
off: a bankoknál egészen pontosan mi a helyzet?
on: szerintem csak kellene 30% bónusz az elfeknél, ha már az orknál csak úgy van 30% támadásnál, különben az ork télleg átüt bárkit, és kellene olyan faj, ami az ellen is jól véd (az elf 14es toronybónusza meg az ork tábornok többletét egyensúlyozná, mint ahogy eddig is)
ha maradna a 20%, és az óriásnak van 15% bónusza védelemre (és támadásra is, mivel a katonái erősebbek), akkor már nem volna olyan nagy különbség az óriás 15 és az elf 20 százaléka között..
szerintem pl a mostani orkok sem vennék észre, hogyha valójában 30 százalék lenne az elf védelem, mert eddig is annyival számoltak..
|

04-24-2007, 15:07
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Wizard
üdv!
az a baj, hogy aki eddig elfként tengette életét, az 30%-kal számolt. ez kicsit gáz :P
ha az ork kap 30% támadást, akkor az elf csak kaphat 30% védelemt.
uff, én beszéltem
|
Ami azt illeti, aki támadott is 30%-kal számolt.
Szerintem akkor maradhatna 20% az elf, ha az orknál - ami ha jól tudom, ellenpárja - megszűnik a +1 tábornok. Izgalmas lenne, ha az elf -10% védelem és +2 toronyvédelem mellett kapna egy tábornok személyiségű orkot, ami ugye alapból 7 tábornokot jelent, ha jól emlékszem. És akkor az ork támadása - egyéb bónuszok nélkül - +30% faji és 20% tábornok erőt jelentene.
Így szerintem maradjon a 30% elf, vagy az ork támadása is legyen 20%. Csak a stabilitás kedvéért. 
|

04-24-2007, 15:10
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by antitalentum
Így szerintem maradjon a 30% elf
|
Úgy érted ERŐSÖDJÖN 30%-RA az elf.
|

04-24-2007, 14:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
az elf eddig is erős volt védelemben, nem az volt a baj hogy könnyű hozzá bejárni sereggel, hanem hogy nem voltak valósak az adatok, amivel eddig számoltunk 
|

05-02-2007, 21:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Nem ecsetelem a szavazatom a többség úgy is tudja mi a véleményem a KB elfekről meg a bonuszaikról 
|
bittos erre gondolt 
|

04-24-2007, 21:08
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Úgyhogy kis közvéleménykutatást tartok, hogy mi lenne a legjobb. Ennek az eredményét figyelembeveszem majd döntéskor, de nem feltétlenül ez lesz a végleges döntés!
|
Itt azt szeretnem kerdezni, hogy ez egy ilyen Matyas kiralyi dontes lesz, meghallgatod a hadvezereket, majd dontesz egyedul?
Pl a felfedezes modositasrol is kiderult, hogy ez nem feltetlen a helyes ut, hiszen ugy erzem, eleg hamar kiderult, hogy az az ut nem jarhato...  (ugy emlekszem, ezzel meg Te is egyetertettel a Pap-szigeten) 

04-24-2007, 21:10
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Itt azt szeretnem kerdezni, hogy ez egy ilyen Matyas kiralyi dontes lesz, meghallgatod a hadvezereket, majd dontesz egyedul?
|
Igen.
Quote:
Pl a felfedezes modositasrol is kiderult, hogy ez nem feltetlen a helyes ut, hiszen ugy erzem, eleg hamar kiderult, hogy az az ut nem jarhato...  (ugy emlekszem, ezzel meg Te is egyetertettel a Pap-szigeten) 
|
Erre csak azt mondtam, hogy ha valaki fel akarja eleveníteni azt a témát, akkor hajrá, mostanság ideális. Eddig senki nem gondolta komolyan a felélesztést. 
|

04-24-2007, 21:14
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
|

04-24-2007, 21:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Erre csak azt mondtam, hogy ha valaki fel akarja eleveníteni azt a témát, akkor hajrá, mostanság ideális. Eddig senki nem gondolta komolyan a felélesztést. 
|
Én teljes komolysággal vetettem fel itt: http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1312
|

04-25-2007, 10:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Erre én is emlékszem :-)
Na de komolyan.
Rengeteg hozzászólás van, és a sok játékos sokféleképp vélekedik.
Senkit nem szeretnék megsérteni.
Természetesen mindenki véleménye fontos.
De az olyan játékosok érvelésére kérlek fokozottan figyelj, akik a játékban bizonyították már, hogy jól átlátják az egész rendszert, és nem a pillanatnyi szimpátia, esetleg érdek formálja a véleményüket.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|