|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

06-21-2007, 12:36
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
nincs idod tobbre? 
kiloszamra falom a jegkremet...jogogy mondod a fagyit..elviszem ma asszonypajtast fagyizni 
|
jó fagyizást nincs is annál jobbaegy jó csajjal együtt nyalni a fagyit 
Jah idő se nagyon, de vhogy nem látok fagyist nem jut eszembe... :8

06-22-2007, 10:53
|
Member
|
|
|
|
Ma búm, a Tuvalu és Grabi esetéhez kapcsolódik...
Sajnálom, hogy Tuvalu így hagyta abba...
Csak remélni tudom,h legalább elindít valami változást...
mer jelnlegi nagy probléma:
A nem megfelelő tájékoztatás, ami sztem mindenkit megillett, még ha bűnöző is.
A szabálytalanságok és a büntetések megfelelő súlyozásának hiánya.
Végül a szabályok preventív hatásának hiánya.
Szerintem közös cél, egy egyszerű átlátható, hatékony szabályozás kialakítása.
Fontos a megfelelő nyílt, széleskörű tájékoztatás....
A jelenlegi szabályozás hibái, már jól láthatóak.

06-22-2007, 12:48
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Ma búm, a Tuvalu és Grabi esetéhez kapcsolódik...
Sajnálom, hogy Tuvalu így hagyta abba...
Csak remélni tudom,h legalább elindít valami változást...
mer jelnlegi nagy probléma:
A nem megfelelő tájékoztatás, ami sztem mindenkit megillett, még ha bűnöző is.
A szabálytalanságok és a büntetések megfelelő súlyozásának hiánya.
Végül a szabályok preventív hatásának hiánya.
Szerintem közös cél, egy egyszerű átlátható, hatékony szabályozás kialakítása.
Fontos a megfelelő nyílt, széleskörű tájékoztatás....
A jelenlegi szabályozás hibái, már jól láthatóak.
|
Semmi problémát nem látok a jelenlegi szabályozásban, változások a kitiltások menetében nem lesznek.
Sajnálom, ha erre vársz, közben szerintem csinálj valami mást is. 
|

06-22-2007, 13:00
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Mi történt Tuvaluvala? :O
|

06-22-2007, 13:09
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matest
Mi történt Tuvaluvala? :O
|
Jksz topic, 810-811-es hsz. meg a környéke.
|

06-22-2007, 20:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Semmi problémát nem látok a jelenlegi szabályozásban, változások a kitiltások menetében nem lesznek.
Sajnálom, ha erre vársz, közben szerintem csinálj valami mást is. 
|
Ati ne aggódj nem erre várok  Semmi ilyenhez nincs köze.
De néha bevallom nem értelek mért jelentel ki dolgokat kategórikusan?
Tuvalu írt olyan dolgokat amik bizony, nem csak vele történnek és történhetnek meg...
Néha elég nehéz játékosként felismerni a JKSZ-be csábítást, csak 1 gömböt kérnek effektus és visszautasítani azt egy addig jó barátnak ,becsületes játékosnak hitt emberről...
De még lehetne sok mindent kiemelni....
A kitiltások menetében? Ez azt jelenti, se több nyilvánosságot nem kapnak a terhelő bizonyítékok, melyek vkit bűnössé tesznek..
És mi a helyzet a szabálytalanságok mértékének megfelelő szankcionálással?
Szerintem nem csak a csunyabeszéd és egyéb etikátlan magatartásnál lehetne alkalmazni a kitiltást...
Ati ha nálam is a szomszéd tehene is dögöljön meggel jössz esküszöm, átmegyek és lelövöm én 
Mivel nekem nincs tehenem
A lényeg ,h vmit ki kéne találni arra ,h ne csak a játékosok lelkiismerete védje a játék tisztaságát...
Sajna a mostani törvények nem a tiszta játék védelmét és a szenvedő felek védelmét szolgálják....

06-22-2007, 20:49
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Néha elég nehéz játékosként felismerni a JKSZ-be csábítást, csak 1 gömböt kérnek effektus és visszautasítani azt egy addig jó barátnak ,becsületes játékosnak hitt emberről...
|
Regszabályok elolvasása után ez nem lehet probléma.
Quote:
A kitiltások menetében? Ez azt jelenti, se több nyilvánosságot nem kapnak a terhelő bizonyítékok, melyek vkit bűnössé tesznek..
|
Ha a súgóban az van írva, hogy ilyen információ nem kiadható, akkor itt a fórumon se fogok mást mondani.
Ez le van szépen írva a súgó vonatkozó részeiben, kérlek, hogy olvasd el.
A tájékoztatás hiányáról beszélsz, miközben nem vagy tisztában a regisztrációs szabáyokkal, a gyakori kérdésekkel, és a súgóval.
Egész pontosan milyen tájékozattásra vársz, ha a meglevő írásokat sem olvasod el?
Quote:
A lényeg ,h vmit ki kéne találni arra ,h ne csak a játékosok lelkiismerete védje a játék tisztaságát...
|
Mindezek mellett azt mondod, hogy a csalókat ne helyezzük át, csak egy ideig ne tudjanak belépni. Hát én komolyan mondom, hogy nem értem a gondolkodásmódodat. De erről ne is vitázzunk, az előző 2 nap alatt szerintem minden ezzel kapcsolatos tudnivaló elhangzott, lerágott csontot újrarágni nincs kedvem.
|

06-23-2007, 14:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Regszabályok elolvasása után ez nem lehet probléma.
Ha a súgóban az van írva, hogy ilyen információ nem kiadható, akkor itt a fórumon se fogok mást mondani.
Ez le van szépen írva a súgó vonatkozó részeiben, kérlek, hogy olvasd el.
A tájékoztatás hiányáról beszélsz, miközben nem vagy tisztában a regisztrációs szabáyokkal, a gyakori kérdésekkel, és a súgóval.
Egész pontosan milyen tájékozattásra vársz, ha a meglevő írásokat sem olvasod el?
Mindezek mellett azt mondod, hogy a csalókat ne helyezzük át, csak egy ideig ne tudjanak belépni. Hát én komolyan mondom, hogy nem értem a gondolkodásmódodat. De erről ne is vitázzunk, az előző 2 nap alatt szerintem minden ezzel kapcsolatos tudnivaló elhangzott, lerágott csontot újrarágni nincs kedvem.
|
Azt mondod nem lehet probléma, de a világ nem működik tökéletesen se az emberek. Szal a lényeg hogy látjuk, hogy probléma.
Igen tisztában vagyok a szabályokal de pont arról beszélünk, hogy a szabályokban hol vannak azok a pontok amelyek esetleg újra gondolást, pontosítást, formálást igényelnek, lásd mint például a súgó frissítése.
Ati nem azt mondom , hogy a csalókat ne helyezzük át.
A gondolatom lényege az akart lenni, hogy kellene valami a mostaninál (ha van) finomabb súlyozást bevezetni, a szabálytalanságokat illetően.
Ati igazad van lehet lerágott csont, de Te is érzed, hogy beszélni kell róla, (remélem nem csak azért mert azt látod sokan milyen kergén látják a dolgokat) mert mindig van mit javítani...
Te is tudod, hogy elolvastam a sugot, nem egyszer, hányszor küldtél csak Te oda anno 
Persze azt elfogadom hogy rég volt , és lehet sok régi játékosnak is ez a hibája, h nem olvassuk ujra, és megszokásból játszunk, hisz a játékot ismerjük és közbe meg a szabályok pontos vonala elmosodik az emlékezetünkbe...
Nem tudom, jó lenne hacsak ez lenne a gond itt... de sztem nem ez van régóta.

06-23-2007, 14:42
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ati nem azt mondom , hogy a csalókat ne helyezzük át.
A gondolatom lényege az akart lenni, hogy kellene valami a mostaninál (ha van) finomabb súlyozást bevezetni, a szabálytalanságokat illetően.
|
Más játékokban a szabályszegők törlésben részesülnek, nálunk az ilyen országok gazdái tovább folytathajták a játékot, igaz egy más környezetben.
Úgy érzem, hogy ez a lehető leghumánusabb megoldás, ennél nagyobnn enyhítés, ahogy azt már nagyon sokszor leírtam, nem lesz.
|

06-23-2007, 15:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Más játékokban a szabályszegők törlésben részesülnek, nálunk az ilyen országok gazdái tovább folytathajták a játékot, igaz egy más környezetben.
Úgy érzem, hogy ez a lehető leghumánusabb megoldás, ennél nagyobnn enyhítés, ahogy azt már nagyon sokszor leírtam, nem lesz.
|
NEm tudom kell-e más játékokkal példálózni...
Ez olyan mint amikor rossz jegyet visz haza a gyerek, és leszúrják, h bezzeg más gyereke milyen ügyes.
De amikor megint rossz jegyet visz haza a gyerek és közli a másik gyerek is annyyit kapott, leszúrják és közlik vele, h minket nem érdekel más gyereke...
Spec. én nem tudok példálózni, ama hűséges hódosok közé tartozom, aki nem játszik mást, és nem is próbál ki mást, igaz mán legutóbb csábítottak a nevét se tudom hova...
Szval én nem tudom máshol mi van, de ha ezen a téren nincs is további előre lépés ,akkor lehet a másik oldalon, szabályozás részről kezdeni valamit...
Úgymond felülvizsgálni, betöködni a hézagokat...
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|