|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Tetszik e, az építész személyiség?
|
Igen, tetszik az építész, mint új személyiség, hasonló tulajdonságokkal.
|

|
99 |
62.26% |
Igen, tetszene egy építész személyiség,de sokkal táposabb tulajdonságokkal.
|

|
20 |
12.58% |
Nem tetszik az építész.
|

|
21 |
13.21% |
Nem akarok új személyiségeket.
|

|
19 |
11.95% |

04-13-2007, 13:12
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
sőt akkor lehetne ugy sztem ,hogy minden épületet10% olcsobban,és kevesebb nyersanyagért épít,és 20% kal kevesebb a fentartási költsége,és 3 körre hamarab építi fel(vagy valamennyivel,esetleg, 4 körrel,stb.)
|
Komolyan már vártam, hogy valamiki mikor veti fel újra.
Ajánlom olvasásra az új személyiségek topicot, ahol először merült fel az építész ötlete.
Azt hiszem, hanyagolni kéne ezt a témát, nem jutunk egyről a kettőre, majdcsak megleszünk valahogy építész nélkül.
Inkább az ipari teki megváltoztatását kéne keresztül vinni Atin, és kitalálni valamit szegény hulláknak 
|

04-13-2007, 14:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Wizard
[b]Építész
...
Amire a név is utal É P Í T É S Z. Akkor hogy is véd ez a varázslóktól, meg a tolvajoktól??
...
|
bocsi hogy csak ezt ragadom ki de erre szól a válasz 
Nem hallottál már arról hogy ujabban földrengés biztosra épitik a házakat, meg hát ha bevan épitve tűzvédelem akkor kevésbé ég???
sztem kell olyan ami ezek ellen véd, mint a túlélő az ember gyilok ellen
csak akkor inkább erre menjen rá és ne legyen más, mert ez a sok minden együtt már tényleg túl táp...

04-13-2007, 17:50
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Igen, az tény hogy már túl erős személyiség lenne, ha mindent bele tennének, ami itt felmerült.
A földrengés és a gyújtogatás elleni védelem valóban reális... ,de én csak minimális védelemt adnék ezekre. Esetelg ki is lehetne hagyni.
|

04-14-2007, 08:00
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Wizard
Igen, az tény hogy már túl erős személyiség lenne, ha mindent bele tennének, ami itt felmerült.
A földrengés és a gyújtogatás elleni védelem valóban reális... ,de én csak minimális védelemt adnék ezekre. Esetelg ki is lehetne hagyni.
|
Az én gondolatom az lenne,hogy akkor adjunk,a gyujtsá ellen és a földrengés ellen neki bonuszt,és emellet x idővel gyorsabban épüljenek fel,mondjuk 15%-15% bonuszt és alap esetben 4 tulorában 2 körrel hamarabb épüljenek az épületek 
|

04-14-2007, 08:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Az én gondolatom az lenne,hogy akkor adjunk,a gyujtsá ellen és a földrengés ellen neki bonuszt,és emellet x idővel gyorsabban épüljenek fel,mondjuk 15%-15% bonuszt és alap esetben 4 tulorában 2 körrel hamarabb épüljenek az épületek 
|
És akkor mit csinál egy építész ork? 
De méginkább mit csinál egy 4személyiséges ori?
Azért ez nagyon táp személyiség lesz. 
|

04-14-2007, 08:16
|
Member
|
|
|
|
Még annyit leírok, hogy a szavazatom, már rég megváltoztatnám. Ugyanis én, ilyen ötleteket nem támogatnék. A téma már nagyon más irányba ment el, szerintem akár le is lehetne zárni azt a szavazást.
Mert nem ezekre az ötletekre vonatkozott a kérdés.
|

04-14-2007, 14:13
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Még annyit leírok, hogy a szavazatom, már rég megváltoztatnám. Ugyanis én, ilyen ötleteket nem támogatnék. A téma már nagyon más irányba ment el, szerintem akár le is lehetne zárni azt a szavazást.
Mert nem ezekre az ötletekre vonatkozott a kérdés.
|
Ehhez csak csatlakozni tudok. Akit nagyon elkap az alkotókedv, ne ebben a topicban élje ki magát, mert itt egy komplett és kiforrott javaslatról van szó, ami vagy tetszik vagy nem, de nem kéne összebarmolni olyan vadiúj ötletekkel amiket a másik topicban hónapokkal ezelőtt kiselejteztünk...
|

04-14-2007, 14:31
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
okok...kussolok  ...akkor azt mondom ,hogy teccene,de máshogy,mert ahogy leirták alapbol(1.üzi) az is eléggé táp... 
|

04-14-2007, 17:17
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
OFF/
ez a hülye egér mindig félre csúszik 
megint rosszra szavaztam
ON/
nekem is csak az alapötlet tetszik 
|

04-18-2007, 22:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Az alapötlet tetszene, de mindenképpen nyersi visszakapás nélkül! Most is csak az tartja vissza a hadikat néha a bontástól hogy horror a nyers ára!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|