|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-06-2007, 11:21
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az első fellépők kapásból top30-ba érkeznek, de most nem a német játékról beszélünk, hanem a Hódítóról.
|
Nem, most a vip, ht adta előnyökről beszélünk. Ne offold szét a témát   
Egyébként nem lesz mindenki top30, mert ha 4-en fellépnek csak az 1. lesz benne.
|

07-06-2007, 11:25
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Nem, most a vip, ht adta előnyökről beszélünk. Ne offold szét a témát   
Egyébként nem lesz mindenki top30, mert ha 4-en fellépnek csak az 1. lesz benne.
|
Az első fellépőkről beszéltem. A később fellépők nyilván alájuk kerülnek, és csak a top30% határait növelik kezdetben.
|

07-06-2007, 11:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ami elhangzott, az mind a reflexeidet, idegrendszeredet stb kímélő, alvásodat, kényelmedet segítő tényező volt.
|
Személy szerint nekem nem kell élezett ori, de szeretnet nyugodtam aludni, és idegeimre is szükségem van még. Megvívom én az itthoni hábórúimat a Hóditóért asszonnyal ht nélkül is. 
|

07-06-2007, 11:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Engem meglep, ez a rosszul informáltság, az Arénával kapcsolatban is sokan tévhitekben élnek. Ugyanez igaz a hv-kra is, és úgy látszik az anarchra is 
|
Azt nem lehet felróni nekem, hogy nem értek olyanhoz, amivel nem foglalkozok. Anarcba nem lesz orim, csak normálba gondolkozom.
|

07-06-2007, 11:36
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Azt nem lehet felróni nekem, hogy nem értek olyanhoz, amivel nem foglalkozok. Anarcba nem lesz orim, csak normálba gondolkozom.
|
Ez nem felrovás volt, csak kifejeztem, hogy ilyen mértékű alulinformáltság meglep. Ha te lennél az egyetlen, az nem számítana, de ha már a fórumon megszólalók közül is ennyien vannak, akkor mennyien lehetnek összesen? 
|

07-06-2007, 14:53
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
A VIP nélküliségnek konkrét hátránya se sok lett felsorolva. A 3 piac, és a rengetés esetén el nem adott 130 vari, illetve 104 toli talán... A többi csakugyan megoldható vip nélkül is, ráadásul az élezett orikkal játszók általában a vip mellett is meglehetősen aktívak, azaz nem a vip jelenti nekik a nagy előnyt, hanem az, hogy 24-ből ha nem is 24-et, de 20-at gépnél vannak, illetve egymás közt ügyesen megszervezik a feladatokat.
Nekem minden orim vipes, nem mintha nem lennék elég aktív amikor épp tisztességesen nekiállok hódozni, hanem mert színtelennek találom a játékot nélküle. Nekem kell egyrészt az 5 piac, de nem kevésbé fontos a fórumon az ÚJ jelzés az új üzenetek mellett, vagy a 400 orit tartalmazó pontlista a faji infókkal, illetve a sikerességekkel velük szemben... Meg a többi izé, amire nem szoktam odafigyelni, pl a varik felrakása olyan csoportokban ahol egyáltalán használok állandó varázslatokat.
|

07-06-2007, 15:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
A VIP nélküliségnek konkrét hátránya se sok lett
|
Mindösszesen csak az, akinek nincs vipe és nincs 20 órát a gép előtt 2\B-után töröljön. Nekem új, hogy az A-t csak vipeseknek, illetve helytartóval rendelkezőknek találták ki.
|

07-06-2007, 16:37
|
Member
|
|
|
|
az 1ik dolog, hogy a vip sms-rol nyomva 1 honap alatt 500 ft. nekem ne mondja mar senki, hogy nincs felezer ruppoja erre a celra. 2 fagyit kell lesporolni 1 honap alatt, vagy 1 doboz cigit. (en megelegelven a vodafonos nyuglodest a hoditoban, vettem CSAK HODITO SMS KULDESI CELRA 1 pannonos mobilt.  amugy ez nem vicc.)
a masik, hogy a varazslok csak 6 korre rakja fel a varikat? ez mero tevedes. 6 korre rakja fel 99% esellyel. meg kell probalni felrakni 12 korre (ezalatt lehet munkaba menni es melozni, sztem elegendo ez az ido erre a celra), es 12 korre legfeljebb 50-60% esellyel teszik meg. ami azt jelenti, hogy valoszinuleg 2-3 probalkozas is kellhet 1-1 vedovarihoz. na es akkor mi van? legfeljebb jobban fogy a keszultseg meg a szukseges runa. na bumm, 50% keszultseg van a probalkozasokra. en mar varazsoltam ki 36 korre ugy, hogy volt ra 26% eselyem. asszem 3.-ra sikerult. de persze van ra esely, hogy 1mas utan 5szor sem sikerul.
en azt mondom az elf speckoval kell kezdeni, az a legfontosabb, hogy fenn legyen 12 korre, mert akkor nem latjak a seregek osszetetelet. a 2. legfontosabb a vedelem. a tobbi sokkal kevesbe.
pepa, nem kioktatolag szoltam hozza, inkabb segiteni szeretnék 5letekkel attol fuggetlenul hogy regi motoros vagy mar a "szakmaban".
Last edited by Smooth Scroller; 07-06-2007 at 16:41..
|

07-06-2007, 18:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Amikor nekem letelik a 12. óra, akkor én a munkám közepén vagyok és van még bőven 4 órám hátra, utánna haza is kell érni és nem a gép az első. Én nem a ht ellen lobbizok, mert nélküle én se tudnék játszani, csak annyi, hogy nem támogatok olyan újítást ami a ht-t tovább erősití.
|

07-06-2007, 20:44
|
Member
|
|
|
|
ok, ertelek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|