|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-15-2007, 16:37
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ráadásul nem értem hogy miköze az új orihoz a szabisnak, ha nem lehetnek egy csopiban, (főleg hogy neked 10 is van ott az elmondásod szerint, úgyhogy tényleg nem értem a mondatot...)
|
Anarchban lehetnek nyugodtan egy csoportban. Ott ennek mégkiélezettebben jelentkezik a hatása.
|

11-15-2007, 16:37
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Nem tudom, sztem ezt a mondatot fogalmazd meg újra 
mert ebből kb semmit se lehet érteni, ráadásul nem értem hogy miköze az új orihoz a szabisnak, ha nem lehetnek egy csopiban, (főleg hogy neked 10 is van ott az elmondásod szerint, úgyhogy tényleg nem értem a mondatot...)
|
igy tippre
1. anarch
2. ha visszatamadjak egy orijat, zavarna hogy a szabirol visszahozott 10 orijaval nem tud rogton akciozni. En ennyit ertettem belole.  Mondjuk azt nemtom hogy egy 1 koros sereget hogy lehet leutni, de ez mar mas kerdes... 

11-15-2007, 16:51
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
szeríntem simán beleférhetne 2 pontlista hódban, 1. az alap pontlista amiben az aktív orik illetve azok a szabisok vannak amelyek x ideje szabiznak, legyen 1 hét...
s egy másik pontlista amiben a rég szabin lévő orik vannak amelyek 1 hétnél régebben szabiznak. ezt lehetne úgy megoldani mint a legsikeresebb hóditósok link a pontlistában, illetve az alatt lehetne,
s aki átkerül ebbe a "passzív" szabis listába az miután kijön a szabi alól abban a körben nem végezhetne semmilyen támadó akciót, de a normál pontlistában megjelenne, illetve őt se támadhatnák
esetleg ezt a szabis pontlistát csak a vip orik láthatnák
|

11-15-2007, 16:55
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
szeríntem simán beleférhetne 2 pontlista hódban, 1. az alap pontlista amiben az aktív orik illetve azok a szabisok vannak amelyek x ideje szabiznak, legyen 1 hét...
s egy másik pontlista amiben a rég szabin lévő orik vannak amelyek 1 hétnél régebben szabiznak. ezt lehetne úgy megoldani mint a legsikeresebb hóditósok link a pontlistában, illetve az alatt lehetne,
s aki átkerül ebbe a "passzív" szabis listába az miután kijön a szabi alól abban a körben nem végezhetne semmilyen támadó akciót, de a normál pontlistában megjelenne, illetve őt se támadhatnák
|
hetente töb 100 orit kapcsogassak ?????????????na mentem is brrrrrrrrrr
|

11-15-2007, 17:03
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
|
Az alap gondolat nem rossz, de 2 bajom van ezzel:
1, A visszajövetel után nem lehet akciózni, ez megint azt jelenti, hogy visszajövök játszani, és végülis egyetlen dolgot nem tehetek: nem játszhatok.
2, Iszonyatos mennyiségű ország lenne a "második" pontlistában. Többezer országot képzelj oda csoportonként, ezek azok, akik hol bent vannak, hol kiesnek, a nem túl aktív játékosok. És ezt a többezret mondom most, hogy az inaktív országok alig több mint egy hónapja lettek törölve.
|

11-15-2007, 17:04
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Vagy csak lenne egy kis pipáló box, ahol kipipálhatod, hogy látszódjanak-e a szabin levő országok, vagy nem. Alapértelmezettként látszódnának. 

11-15-2007, 17:14
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az alap gondolat nem rossz, de 2 bajom van ezzel:
1, A visszajövetel után nem lehet akciózni, ez megint azt jelenti, hogy visszajövök játszani, és végülis egyetlen dolgot nem tehetek: nem játszhatok.
2, Iszonyatos mennyiségű ország lenne a "második" pontlistában. Többezer országot képzelj oda csoportonként, ezek azok, akik hol bent vannak, hol kiesnek, a nem túl aktív játékosok. És ezt a többezret mondom most, hogy az inaktív országok alig több mint egy hónapja lettek törölve.
|
1. amint visszajön legyen aktív
2.akkor ugyanúgy mint normál pontlistában nem az egész csopit lehessen látni hanem az illető ország saját országához képest levő 199-199 orit
|

11-15-2007, 18:15
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Vagy csak lenne egy kis pipáló box, ahol kipipálhatod, hogy látszódjanak-e a szabin levő országok, vagy nem. Alapértelmezettként látszódnának. 
|
Ez nem ilyen egyszerű a körtávolságok miatt.

11-15-2007, 23:06
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by vezír
az ugy nem jo mrt pl nekem van sok orim szabin megyek felfele ujjal megutnek vagy lelopnak vagy jön felém 20 sereg van ott orim 10 is de nemtom magamrol leütni az ellent ugyan már neviceljünk
|
És ez egy mondat vesszők nélkül,LOL VAGY  
Ez nagyon tetszik 
bocsi az offért!
|

11-16-2007, 00:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Azon gondolkodtam, hogy ha mondjuk kikerulnek a szabin levo orik a pontlistabol, mennyire lesz nehezebb egy-egy szinten teljesiteni az top x%-ot? Szerintem jelentosen....
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|