|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-28-2007, 09:09
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by bpeet
Sziasztok!
Csak annyi javaslatom lenne, hogy be lehetne-e tenni a fontos események közé, hogy VIP lejárata előtt 10 körrel megjelenne egy figyelmeztetés, hogy lejár a VIPed 10 kör múlva.
|
folyamatosan mutatja a főoldaladon, hogy mikor jár le a VIP. a saját oridat pedig felügyeld legalább ennyire, ne a szövinek kelljen.
szerintem buta ötlet.

05-28-2007, 10:08
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
szerintem buta ötlet.
|
Nem, nem buta ötlet. Sztem az lenne a jó ha a fontos eseményekben lenne egy ilyen jelzés 24körrel a lejárat előtt. Ezt láthatják a szövik is és nem kell kérdezni hogy kinek mennyi, és tudom hogy azért megy el a szövim összes tolija mert a htja épp szabira ment
szóval egy figyelmeztető értesítést én maximálisan támogatnék amit a szövik is láthatnának.
Steve`sfield (#324643)
|

05-28-2007, 10:13
|
 |
Member
|
|
|
|
én ezt ugy gondolom h állithato legyen a beállításokba,h aki kéri az bekapcsolja magának aki nem az meg ne kapjon agybajt ennyi figyelmeztetéssel....
|

05-28-2007, 10:37
|
Junior Member
|
|
|
|
igen, nem üzenetekről lenne szó, és nem 70 levélről.
1 esemény, villogó kis kard a bal felső sarokban.
max annyi, hogy lenne egy esetleg 12 körrel a lejárat előtt, aztán meg amikor lejárt.
de nem üzi, hanem 1 soros FONTOS esemény, hogy lássák a szövik is.

05-28-2007, 10:40
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by bpeet
igen, nem üzenetekről lenne szó, és nem 70 levélről.
1 esemény, villogó kis kard a bal felső sarokban.
max annyi, hogy lenne egy esetleg 12 körrel a lejárat előtt, aztán meg amikor lejárt.
de nem üzi, hanem 1 soros FONTOS esemény, hogy lássák a szövik is.
|
1-be belemennék, méghozzá 12óránál, ha valamelyik szövit érdekli az meg tudja nézni, ha nem érdekli, akkor hiába van 3.
|

05-28-2007, 10:47
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
1-be belemennék, méghozzá 12óránál, ha valamelyik szövit érdekli az meg tudja nézni, ha nem érdekli, akkor hiába van 3.
|
Nem az a kérdés, hogy érdekli-e a szövidet, hanem az, hogy adhatunk-e a szövidnek olyan, nem általad szabályozott információt, ami akár a valós-életbeli helyzetedre, illetve cselekedeteidre is utalhat.
Jelen pillanatban erre azt mondom, hogy nem, nem adhatunk, mert a magyar törvényekkel véleményem szerint egy ilyen információ konkrét közlése ellenkezik.
|

05-28-2007, 10:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Jelen pillanatban erre azt mondom, hogy nem, nem adhatunk, mert a magyar törvényekkel véleményem szerint egy ilyen információ konkrét közlése ellenkezik.
|
Még olyan formában sem lehetséges, hogy egy checkbox kipipálásával én ezt láthatóvá teszem nekik?
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

05-28-2007, 11:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem az a kérdés, hogy érdekli-e a szövidet, hanem az, hogy adhatunk-e a szövidnek olyan, nem általad szabályozott információt, ami akár a valós-életbeli helyzetedre, illetve cselekedeteidre is utalhat.
|
Mint már irtál is, egy jelölő négyzet segitségével nem te adsz információt, hanem maga a játékos, ezt meg talán egyik törvényt se sérti. Ha meg igen, akkor jobb ha csomagolunk sé elköltözünk egy civilizált országba.
Gyulaword (#79796)
|

05-28-2007, 10:44
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
szóval egy figyelmeztető értesítést én maximálisan támogatnék amit a szövik is láthatnának.
|
Ezzel az a fő problémám, hogy a szövinek alapvetően semmi köze ahhoz, hogy mikor jár le a vipem, vagy lejár-e, vagy meghosszabbítottam-e azóta, vagy mikor hosszabbítottam meg stb.
Ez nekem már komoly adatvédelmi aggályokat vet fel, persze lehet, hogy csak túlérzékeny vagyok most ebben a kérdéskörben, mert épp hihetetlen értelmetlennek találom a magyar törvényeket, amik az ilyen esetekre vonatkoznak...
Mindenesetre szomorúan mondom, hogy egy esetlegesen jó ötletnek ma Magyarországon akár konkrét törvényi akadályai is lehetnek.
|

05-28-2007, 11:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Nem, nem buta ötlet. Sztem az lenne a jó ha a fontos eseményekben lenne egy ilyen jelzés 24körrel a lejárat előtt. Ezt láthatják a szövik is és nem kell kérdezni hogy kinek mennyi, és tudom hogy azért megy el a szövim összes tolija mert a htja épp szabira ment
|
nekem ezzel speciel az a problémám, hogy gondokat okozhat. mégpedig azért, mert lehet valami úton-módon szükségem volt egy vipre, de csak egyre, és mikor a szövim látja, hogy éppen lassan vége, rátesz egy másikat, pedig nekem nem kell, és csak plusz költségbe ver, ha olyan a szövi.
mellesleg én gondolom, hogy te is figyelsz annyira az oridra, hogy tudod mikor jár le a vip, és amikor már csak kevés van hátra, teszel rá megint.
szerintem ez felesleg funkció.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|