Quote:
Originally Posted by TDK
nekem ezzel a 3 napos idökorláttal csak az a problémám, hogy ha érdemben hozzá akarnék szolni bármely komolyabb téma megbeszéléséhez naponta kéne idejárnom, végigolvasni mindent márpedig böven elég idöm megy el az orik felügyeletére is, néha egy héten egyszer van csak fölös idöm és energiám végigolvasni ami az eltelt idöben keletkezett, és sokan vannak akiknek még annyi ideje sincs mint nekem.
multkor pl. betegség miatt egy hétig nem jöttem ide, aztán mikor legközelebb olvasom, hopp azt látom az elf sugórésze rossz volt, a programhiba ugyan kijavitva, de cserébe az elf orijaim akkor most szivnak. Hát meg kell hagyni nem örültem, és ha ez rendszerré válna, akkor még kevésbé örülnék.
A moderálást és az összefoglaló bevezetését viszont támogatom, tényleg értelmesebben lehetne kitárgyalni a dolgokat
|
Szerinted egy probléma megoldására mennyit kéne várni? kb 1 hónapig vitatkozni hogy esetleg aki nyaral azt is megvárjuk, vagy a csak iskolából netezők miatt nyáron az egész mefontolás rész legyen bezárva nehogy lemaradjanak vmiről?
Ez így picit nonszesz...
Minél tovább él egy topic annál inkább eltér a témától, kezdődik a flame és az azonos körök futása...
Nem kell az én javaslatomat szeretni de szerintem minimalizálná ezt, és nem elismertség vagy post szám alapján szelektálná a hozzászólókat. Jó javaslat akár teljesen kezdőtől is érkezhet...
Igazság szerint én az ilyen topicokat ahol döntés közeli megbeszlések folynak esetleg anonimmá is tenném....