|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

05-03-2007, 21:17
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Ha azt álitod , hogy a legtetején vagytok , akkor igazad van én hazudok
10 ,16 ,17 helyen álltok, van még pár ori feledtetek.
Ha azt mondod , hogy nem ütötetek földre , megint hazudok , bár 1 ik tagotok sikeresen ütött , a másik bukta a támadást , ugye ebbe is hazudok .
Részemről lezártam a témát , csak ezt akartam leirni , itt már többen hszugnak neveztek , ugy , hogy nem is ismernek , kiváncsi vagyok , hogy továbbra is én vagyok a hazug , ha igen , igérem többet nem látogatom a nyilvános fórumot .
|
Nos ha megnézed akkor felettünk levő orik neve mellet az SZ azt jelenti hogy szabiznak őket nem lehet támadni, felettünk levők pedig bármily érdekes vagy erősebbek vagy mnt-nk van velük igy ha zat állitod felfelé ütünk akkor tényleg hazudsz!!! Az utóbbi hetekben csak lefelé ütöttünk, azért ne hagyd el a fórumot, engem nem zavarsz.
|

05-03-2007, 21:53
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rod
Nos ha megnézed akkor felettünk levő orik neve mellet az SZ azt jelenti hogy szabiznak őket nem lehet támadni, felettünk levők pedig bármily érdekes vagy erősebbek vagy mnt-nk van velük igy ha zat állitod felfelé ütünk akkor tényleg hazudsz!!! Az utóbbi hetekben csak lefelé ütöttünk, azért ne hagyd el a fórumot, engem nem zavarsz.
|
Szerintem meg kezdjetek el inkább privátban levelezni, mielőtt elfajulna a dolog 
|

05-04-2007, 07:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Szerintem meg kezdjetek el inkább privátban levelezni, mielőtt elfajulna a dolog 
|
Szerintem meg párbajozzatok egyet, utána irány sörözni.. 
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|