|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melsik verziót támogatnád, és miért?
|
A súgót javítsuk a tényleges állapotoknak megfelelően. (Elf katonai védelem: 20%)
|

|
37 |
41.11% |
Erősítsük az elf védelmét mégjobban, a súgóban leírtak szerint. (Elf katonai védelem: 30%)
|

|
53 |
58.89% |

04-25-2007, 16:40
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
nagyon furcsa dolog fog következni
|
Nagyon furcsa nem. Az itt elhangzottak egy kicsit más megközelítésbe helyezték az elfet; megtudtuk, hogy mik az elfek nagy félelmei azzal kapcsolatban, ha a súgó javításra kerül. Ezek mind figyelembe lesznek véve.
|

04-25-2007, 16:42
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nagyon furcsa nem. Az itt elhangzottak egy kicsit más megközelítésbe helyezték az elfet; megtudtuk, hogy mik az elfek nagy félelmei azzal kapcsolatban, ha a súgó javításra kerül. Ezek mind figyelembe lesznek véve.
|
hmm én ebből kezdem úgy érezni hogy az elfnél nem csak ez fog változni hanem több dolog is... 

04-25-2007, 16:47
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
|

04-25-2007, 16:49
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by NoName
|
Ne haragudj, de kezd uncsi lenni, hogy csak ezt idézgeted, úgyhogy kapsz egy kis pihenőt, hogy keress más leveleket is, amiket idézgethess, és ne csak mindig ismételgesd magad. 
|

04-25-2007, 17:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Egy régi levél (2003 aug. 16.) az announce listáról:
Sziasztok!
A mai nap folyaman eletbe lepnek azok a valtozasok, amikrol a hodito
listan mar nagyon regota folytak a beszelgetesek. A tesztek a vegere
ertek, es a faji modositasok, valamint nehany egyeb ujitas elkeszult.
A valtozasokrol ebben a levelben olvashatsz.
A valtozasok a tervek szerint ma (szombaton) 15 ora korul lepnek eletbe.
Ekkor egy nehany perces (15-30) leallas is lesz, mivel a valtozasok az
adatbazis modositasaval is jarnak.
Kerunk, hogy figyelmesen olvasd vegig ezt a levelet, a level vegen a
kovetkezo modositasra vonatkozoan is talalsz informaciot, ami igen nagy
valtozas lesz sok orszag eleteben!
Most nezzuk a hamarosan eletbe lepo ujtasokat. A sugot mindenhol
frissitettuk, ha minden igaz, akkor mindenhol igazat ir.
Legeloszor is a fajok. A meglevo fajok kisebb-nagyobb modositasokon mentek
at, hogy minden faj egyedi jelleget kiemeljuk, es minel jobban elterjenek
egymastol. A kevesbe nepszeru fajok tobb bonuszt kaptak, hogy nagyjabol ki
legyenek egyenlitve az aranyok.
Most csak a valtozasokat irjuk le, a fajokat egeszben a sugoban
megtekinthetitek.
* Elf
+20% vedoero tolvajok ellen
+20% vedoero varazslatok ellen
tanyabonusz +10%-rol +30%-ra emelve
az ortornyokban levo ijaszok 6 pont helyett 8 vedopontot ernek pluszban
az arto varazslatok ketszer annyi runaba kerulnek
a felfedezesi korlat a csoport 10% helyen levo orszag terulete, az eddigi
fix 4. helyrol (csak az Elf eseten!)
Eddig az idézet. Ez az idézet bizonyítja, hogy a korábbi 30%-s elf hadügyi védőbónusz nem változott. Nem akart az egységesen 20% lenni.
|

04-25-2007, 17:02
|
Member
|
|
|
|
Nem értem mi itt a probléma. Volt egy hiba, ami most javításra kerül. Miért kellene a mostani 20% helyett 30at adni? Teljesen felborítaná a rendszert.
Meg kívánom azt, hogy aki annyira akarja magának a +10%ot, az 1/A-ba próbáljon már beütni egy tanyamentes elfet, aki szinte csak barakkból és toronyból áll. így legalább van rá esély, a +10%al ez még esélytelenebb lenne, már így is 85% barakk kell minimum, hogy beférj hozzájuk...
Szerintem ennek a játéknak továbbra sem a defenzív játékról kellene szólnia, az pedig nem kifogás, hogy nem ér rá és ezért lesz elffel...
|

04-25-2007, 19:31
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Mephisto
Nem értem mi itt a probléma. Volt egy hiba, ami most javításra kerül. Miért kellene a mostani 20% helyett 30at adni? Teljesen felborítaná a rendszert.
Meg kívánom azt, hogy aki annyira akarja magának a +10%ot, az 1/A-ba próbáljon már beütni egy tanyamentes elfet, aki szinte csak barakkból és toronyból áll. így legalább van rá esély, a +10%al ez még esélytelenebb lenne, már így is 85% barakk kell minimum, hogy beférj hozzájuk...
Szerintem ennek a játéknak továbbra sem a defenzív játékról kellene szólnia, az pedig nem kifogás, hogy nem ér rá és ezért lesz elffel...
|
építs normális orit , ami beüti az elfet...
óriással nem megy? gnómmal nem megy?
és elffel beütöd vajon az elfet?
hadizz hadis fajjal.
|

04-25-2007, 19:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
elment egy időre a netem, de azért még beírom
Quote:
AndrewB, csak érveltem nem oktattam.
Mint mondtam, voltam A-ban elffel, és kilógott a lóláb, amikor jött a sereg rám, és a számítás alapján (30%) ki kellett volna fognom. Beszéltük is ezt a többiekkel, és leesett, hogy az elfnél másképp vannak a dolgok.
De ki kell menjek rá full sereggel, mert megszerzi azt a +10%ot simán az elf. Fogja magát és kilométerekre alámbont... Most meg még adnál neki plusz védelmet.
"megjegyzem, azt is etetnie kell valakinek, és azok pedig az elfek"
Mint mondtam tanyamentes elfről beszélek betonvédelemmel...
Nézz meg egy elfet, vígan tarthat az átlagosnál több kocsmát, elegendő varit, és most még ütni se lehet majd. Míg én kénytelen vagyok kocsma nélkül tolni, annyi varival, hogy örülök, hogy a vérszomj felmegy, és ház is hiányzik rendesen.
S én megyek ki a seregemmel, az én orimat írják ki a teljesbe, nekem mi marad otthon? Semmi. S igen, kényelmetlenül esne, ha azért cserébe, hogy kint vagyok mindenemmel és kockáztatom több hónapnyi összeszedett földemet, amiről még tudnak is a krónika alapján, most lehetetlenséggel legyen határos beütni. Miért a védekező játékot támogassuk? Adj rá indkot és elfogadom, mert az kényelmes, és tizedennyi munkából megvalósítható?
|
tehát tudtátok, hogy valami hiba van a játékban, és nem csak hogy tudtátok, ezt még ki is használtátok - és most problémáztok, hogy ez kiderült, a kiskapu, amivel be tudtátok verni azokat, akik erről nem tudtak
ÉLJEN A FARIPLAY GYEREKEK!!
|

04-25-2007, 19:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
építs normális orit , ami beüti az elfet...
óriással nem megy? gnómmal nem megy?
és elffel beütöd vajon az elfet?
hadizz hadis fajjal.
|
Szerintem az orknál nincs hadizossabb faj... de nem hinném, hogy ezt neked kellene magyaráznom 
Eddig is 30%al számoltam, és bevertem az elfeket, ezzel sincs baj. Csak nem szívesen támogatom az elfet még pluszban. Ha más esélytelenebb fajról vitatkoznánk, egy szóval se mondanám, hogy ne erősítsük, de pont az elf az egyik legerősebb faj, nem értem miért gyúrnánk őt. De az ork 10%os erősítését sem támogatnám...
|

04-25-2007, 19:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Szerintem az orknál nincs hadizossabb faj... de nem hinném, hogy ezt neked kellene magyaráznom 
Eddig is 30%al számoltam, és bevertem az elfeket, ezzel sincs baj. Csak nem szívesen támogatom az elfet még pluszban. Ha más esélytelenebb fajról vitatkoznánk, egy szóval se mondanám, hogy ne erősítsük, de pont az elf az egyik legerősebb faj, nem értem miért gyúrnánk őt. De az ork 10%os erősítését sem támogatnám...
|
kibújt a szög a zsákból, elismerted, hogy eddig 30%-al számoltál
és mi lenne az, ha meghagynánk 20%-nak és át is írnánk a súgóban? na mi? csak nem gyengítés? - márpedig gyengíteni nem szabadna semmit
ne legyünk már álszentek kérem szépen
ha meg nem tudjuk beütni, akkor valaki úgy is széjjelártózza
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|