|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

04-10-2007, 08:27
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Nekem se nagyon tetszik
|

04-10-2007, 22:34
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
Longevity: 94%
|
|
Nem véletlenül van most ez úgy,ahogy...a tolik tudnak nagy gondot okozni annak,akinek akarnak,főleg ha nem kezdő az illető...
Az sem elhanyagolható,hogy értesüléseim szerint kezd kimenni a divatból a régebbiek körében a full vari felállás,inkább hadi/vari...azzal pedig egy jó tolis is megbirkózik,hisz variban Ő is ott van...
A kezdő full varis meg nyilván nem fog azért felkelni hajnalban,hogy az akkor,szerencsés esetben elvó tolit szekírozza. Nem támogatom,akinek gondja van,az oldja meg...ha nem tudja,akkor egy kicsit tűrjön,aztán kérjen tanácsot vagy segítséget itt a fórumon!  
|

04-11-2007, 08:59
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Üdv!
Én sem támogatom az ötletet,mivelhogy pl egy embert nagyon sokszor nem tudják ártózni,akkor egy ember kicsinál egy varit,még most is,ráadásul,ha még bejön ez az új tolvajakció akkor az ember lényegében csak hadiban sebezhető...röviden:én sem támogatom az ötletet.
|

04-11-2007, 09:56
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Üdv!
Én sem támogatom az ötletet,mivelhogy pl egy embert nagyon sokszor nem tudják ártózni,akkor egy ember kicsinál egy varit,még most is,ráadásul,ha még bejön ez az új tolvajakció akkor az ember lényegében csak hadiban sebezhető...röviden:én sem támogatom az ötletet.
|
Az ember most is "lényegében csak hadiban sebezhető" (kevesen lopnak át egy embert, ártózásról nem is beszélve).
|

04-11-2007, 10:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Az ember most is "lényegében csak hadiban sebezhető" (kevesen lopnak át egy embert, ártózásról nem is beszélve).
|
hát épp erről beszélek,hogy az embert úgy megerősítené hogy nagyon sokan játszanának vele,még a félelfet is nagyon erősítené.bár mondjuk oriást nem nagyon lehet megfogni tolival,főleg ha túlélő...talán ugy eggyeznék ebbe bele hogy csak az oriás ellen lehetnen hasznélni ezt az akciót(mondjuk készültség levitele.)
|

04-11-2007, 10:08
|
Member
|
|
|
|
Nem látok abban semmi rosszat, ha a tolvajokat erősitenénk, és több ember meg félelf ország lenne...
|

04-11-2007, 10:17
|
Member
|
|
|
|
[quote=laci;86809]Nem látok abban semmi rosszat, ha a tolvajokat erősitenénk, és több ember meg félelf ország lenén[quote=laci;86809]
nem értek ele eggyet,bár ez az én gondolatom,a tolik igy is nagyon sok kátz tudnak okozni,plána ha még beraknánk egy új tolvajakciót  ...
|

04-11-2007, 10:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Nem látok abban semmi rosszat, ha a tolvajokat erősitenénk, és több ember meg félelf ország lenne...
|
én meg látok, így is pont annyival több van belőlük a kelleténél, mint amennyien vannak
le a tolvajokkal!!! 
|

04-11-2007, 11:05
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
ha jó a tolis, nagyon egyszerűen le kéne szednie a vihart szárazságot...
én nem is értelek komolyan mondom...
van tolis orim, és nagyon simán varázsolok vele 36 körre, úgyhogy fogalmam nincs miről beszélsz...
bármilyen más varázslatot fel tudok mellette tenni...
előbb indíts egy jó vagy közel jó tolis orit, aztán mondd, hogy mire képes...
|
imádlak zsanim 
de hány hekin is pakolsz magadra 36 köröket? 
|

04-11-2007, 11:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
én meg látok, így is pont annyival több van belőlük a kelleténél, mint amennyien vannak
le a tolvajokkal!!! 
|
Én nem szeretem a tolvajokat, soha nem is volt célzottan tolvaj országom, ettől függetlenül ők is a játékhoz tartoznak.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|