Quote:
Originally Posted by Ati
Igazából a másiknak is jónak kellene lennie. Az, hogy nem magyar, nem probléma, egyik kártyelfogadónk se magyar bank. Velük nem jutottam dűlőre, figyelembevéve, hogy a nemzetközi oldalakra is kellene használni a fizetést. Mindenáron a forinthoz ragaszkodtak, ami valljuk be, egy amerikainak például nem mond sokat.  ))
A PayPal-t ismerik és megszokták már.
|
Nos a PayPal-al az a gondom, hogy nálunk nincs. Legalább is fizetéskor az országok listájában nem szerepel sem Szerbia sem Jugoszlávia. Bevallom egyszer megpróbáltam Jemennel a hagyományos bankkártyás fizetést, de nem sikerült
Nincs ebben semmi titok... a Raiffeisen bank ezüst szinű dombornyomott VISA hitelkártyájával próbálkoztam erősen, de nem jött össze. Van Master Card-om is, de annak nem tom a kódját

... nah majd megoldom
Mondjuk olyan cselek voltak már, hogy véletlenül elírtam az E-mail címet és nem sikerült a fizetés. Nos a kariról amiről szó van ott a banknál nincs megadva e-mail cím, mert az értesítések SMS-ben jönnek. A rendszerben viszont kéri.
Mindegy. Hétvégéig megoldódik a gond szerintem

Ha meg nem , akkor taposom a mellék orit tovább VIP nélkül, amig nem lövök egy feltöltőkarit és ismét zaklatni fogok valakit, hogy belőjje az orimat