20. helyig fel lehet menni ütéssel az 592-ből.
Klánszinten talán az első 3 üthető csak nehezen a 161 most lévő klánból.
Tényleg az a 20 ember zavar ennyire titeket?!
Még mindig nem látom, hogy ez a kisebb klánokat hogy fogja erősíteni... Mert azt, hogy a hadisok kiválnak egy nagy klánból virtuálisan és beütik az ellenfél termelőorijait azt én értem... De nem látom, hogy erre miért is van szükség...
Illetve nem látom, hogy honnan tudom én azt, hogy ki az, aki meg tudna ütni virtuálisan?!
Nem értem, hogy miért kellene felrúgni az egész klánrendszert pusztán azért, mert valakik trónfosztani szeretnének. Ha vannak a klánban elf-ek, akik arra tették fel az életüket, hogy védjék a klánt, akkor nyilván őket nem választod be az ellenfél részklánjába. Ami ugye az egész védelmüket aláássa...
A felsőbb szint pontosan arról szól, hogy megossza a posztokat méginkább, mint az alsóbb szinteken. Egy elf védjen, egy ork üssön, egy törpe termeljen... Együtt versenyképesek, külön-külön, részben pedig sebezhetőek.
Ez így van rendjén...
Ha nem látom, hogy valaki virtuális klánja esetleg 2 körre van, akkor hogy készülök fel az ellenfél lépésére? Vagy úgy gondolod, hogy mindenki betonozza be magát? Mindenki tartson otthon íjászokat, mert bármelyik pillanatban beütheti valaki? Ez szerinted jó lenne?
Szóval ez az egész gáz... Mindig is voltak, és mindig is lesznek extrém termelók... Fel kell menni, és le kell ütni... Lehet, hogy nem 1 hét, lehet, hogy nem 1 hónap, de fel lehet érni... Ha kell évek alatt...
Én azt tudom elképzelni, hogy virtuálisan kiváljon valaki egy klánból, és úgy üssön be egy
teljes klánt! Ennek van értelme, hiszen kiváltanád a ki-belépkedést... De azt, hogy ha van 3 elf egy ellenésges klánban, 3 ork, meg 2 törpe, és ebből kiválasszam a 3 orkot, meg a 2 törpét és megütném 5 orkkal, nem is tudom, hogy ez az ötlet hogy kaphat támogatást...
De már azt is jónak tartanám, ha újrázással legalább a klánbalépések számát nulláznánk...

Vagy ha a klánütésnek lenne hatása a katonai morálra...
Sorry, hogy ezt mondom, de mivel én már úgyis fekete bárány vagyok itt a külsőn, talán elnézitek nekem