|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

02-02-2007, 13:27
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Egy mondatban: én nem örülnék egy ilyen változtatásnak.
|
Viszont Monró abban egyet kell értened, hogy vannak olyan helyek, ahol nem lehet egyéniben ütni... És ott is fenn kell tartanod valahogy a katmorált... Nemhiszem, hogy hetente lengetsz morált...
És az, hogy a szövivezéred béna, kimegy eleve bukott csatára, és ezért esik a morálod, azt verd le rajta 
|

02-02-2007, 13:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Viszont Monró abban egyet kell értened, hogy vannak olyan helyek, ahol nem lehet egyéniben ütni... És ott is fenn kell tartanod valahogy a katmorált... Nemhiszem, hogy hetente lengetsz morált...
|
Azzal egyetértek, hogy vannak helyek ahol egyéni ütés évente 1-2x adódik. Nekem is van ilyen helyen orim és nem lengetem a morálját. Stabilan 95% 
|

02-02-2007, 13:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Azzal egyetértek, hogy vannak helyek ahol egyéni ütés évente 1-2x adódik. Nekem is van ilyen helyen orim és nem lengetem a morálját. Stabilan 95% 
|
Jóvan na... aki megteheti, hogy ne legyen az országában egység, annak annyira áll be pár % kocsmával  De van, hogy nem teheted meg, hogy ne legyen az oridban egység, pusztán ütni nem tudsz...
(tipikusan a 10%-nál a 30% barack, 30% torony elfek feltorlódása miatt!)
|

02-02-2007, 13:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Jóvan na... aki megteheti, hogy ne legyen az országában egység, annak annyira áll be pár % kocsmával  De van, hogy nem teheted meg, hogy ne legyen az oridban egység, pusztán ütni nem tudsz...
(tipikusan a 10%-nál a 30% barack, 30% torony elfek feltorlódása miatt!)
|
Sztem ez nem ennek a topicnak a témája 
|

02-02-2007, 15:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Sztem ez nem ennek a topicnak a témája 
|
Miért? A kláncsatákat reformálja ez a gondolat is nem?  Hiszen a kláncsaták morálra való kihatását taglaltuk 
Nah, mind1... Kellemes 7végét mindenkinek! 
|

02-02-2007, 16:03
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Sziasztok.
Olvasgatom ezt a témát, sok érdekes ötletet irtatok, és nekem erről a szövi rendszer és a szövi háboruk jutnak eszembe az alsóbb szinten...
Jó ötlet a klán gömb, illetve a klán ép. lista, de viszont a "klánba" elvészne az elfek faji varijának az előnye (kivéve, ha nem mindegyik klán tag elf... )Méghozzá azért gondolom ezt mert mióta az 1Aban játszom, a felmért orik, 80-90 %-nak a klán tagjai, 2-5 körön belül voltak, tehát ha a klánomban van egy erős varis, és adott egy klán épp lista, illetve egy gömb, akkor lehetséges hogy kikövetkeztesse az ember azt hogy az esetleges elf orinak mi is van, és ha klánilag nem is férne be az ember akkor ebből a következtetésekből egy esetlegesen  sumákoló elf orit simán porrá lehetne ütni egyénileg!
Szoljatok rám ha nagyon hülyeséget irok, még nem vagyok az 1A-ban évek óta.
Szó eset az átépitésekról és a ráfordítandó pénzről.
Erről az én véleményem az hogy akik az alsó 200 helyen probálnak feljutni azoknak igen ritkán van pár milliárdjuk arra, hogy kockáztassanak ennyi pénzt, egy esetleg elbukott klán csatáért...felsöbb rétegeknél már biztosan vasvillával forgatjátok a zsetont, hogy ne dohosodjon a padláson, de lent azért 1 milliárdot forditani átépitésre és kockáztatni, hogy közben törénik az orival valami, necces... annyi pénzből ha elkölthetném, bevásárolnék katból és a biztos felfedezésre mennék, igy biztosan tudom hogy az az enyém és nem fog eltünni esetleg 2 körön belül... 
|

02-02-2007, 18:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Shad
Sziasztok.
Olvasgatom ezt a témát, sok érdekes ötletet irtatok, és nekem erről a szövi rendszer és a szövi háboruk jutnak eszembe az alsóbb szinten...
Jó ötlet a klán gömb, illetve a klán ép. lista, de viszont a "klánba" elvészne az elfek faji varijának az előnye (kivéve, ha nem mindegyik klán tag elf... )Méghozzá azért gondolom ezt mert mióta az 1Aban játszom, a felmért orik, 80-90 %-nak a klán tagjai, 2-5 körön belül voltak, tehát ha a klánomban van egy erős varis, és adott egy klán épp lista, illetve egy gömb, akkor lehetséges hogy kikövetkeztesse az ember azt hogy az esetleges elf orinak mi is van, és ha klánilag nem is férne be az ember akkor ebből a következtetésekből egy esetlegesen  sumákoló elf orit simán porrá lehetne ütni egyénileg!
Szoljatok rám ha nagyon hülyeséget irok, még nem vagyok az 1A-ban évek óta.
Szó eset az átépitésekról és a ráfordítandó pénzről.
Erről az én véleményem az hogy akik az alsó 200 helyen probálnak feljutni azoknak igen ritkán van pár milliárdjuk arra, hogy kockáztassanak ennyi pénzt, egy esetleg elbukott klán csatáért...felsöbb rétegeknél már biztosan vasvillával forgatjátok a zsetont, hogy ne dohosodjon a padláson, de lent azért 1 milliárdot forditani átépitésre és kockáztatni, hogy közben törénik az orival valami, necces... annyi pénzből ha elkölthetném, bevásárolnék katból és a biztos felfedezésre mennék, igy biztosan tudom hogy az az enyém és nem fog eltünni esetleg 2 körön belül... 
|
Se nagy, se gazdag klán nem vagyunk, viszont elértük a 10-es hírnevet. Mi azt csináljuk, hogy ha feltermelődik némi pénz meg sereg, akkor leszervezünk valami klánütést. Lényegesen gazdaságosabb mint a fedezés, vagy az egyéni ütögetés, ráadásul viszonylag könnyű földhöz lehet juttatni az elfeket meg a törpéket.
Amúgy az utolsó téma a túlerőbónuszos klántámadás volt, ezért hoztam újra elő a topicot. Hogy ne lehessen beverhetetlen klánokat összeállítani. Illetve ha valaki beverhetetlen klánt épít, akkor sebezhető legyen egyéniben.
|

02-02-2007, 19:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Amúgy az utolsó téma a túlerőbónuszos klántámadás volt, ezért hoztam újra elő a topicot. Hogy ne lehessen beverhetetlen klánokat összeállítani. Illetve ha valaki beverhetetlen klánt épít, akkor sebezhető legyen egyéniben.
|
Az egy másik topic témája volt 
" 1A alszövetség" asszem valami ilyesmi volt a címe... meg is van
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1030
|

02-02-2007, 20:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Olyan is van, de a túlerőbónusszal itt álltál elő 
Az alszövetség behaltnak tűnik pillanatnyilag sajna...
|

02-03-2007, 08:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Olyan is van, de a túlerőbónusszal itt álltál elő 
|
Jé tényleg igazad van  Bocsi 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|