|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-03-2007, 15:26
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
rosszul értelmezed (ettől amit tettek még nem szép dolog), ugyanis ők nem tettek mást csak pénzt kértek. és pénzt kérhetnek lehet, hogy megszánod őket. a koldus is pént kér és az se bűn.
|
Nem pénzt kértek hadisarcot, és azt mondták lekapják az országomat ha nem hagyom a következő ütést, ja és még kipakolok nekik pénzt. Ennyi. Ugyanaz az eset nem? akkor miért különböző a válasz? Erre szeretnék egyenes választ kapni, nem pedig az Adminoktól Mimózázást meg mit tudom én milyen cinikus megjegyzéseket. Sima egyenes válasz. Mondja azt hogy szabályváltoztatás volt. Akkor le van tudva minden. Tőlem megkérdik ma mennyi két alma meg két alma azt mondom négy alma. Ha holnap kérdezik meg nekem akkor is négy alma lesz mégha rohadtul fog engem idegesíteni akkor is... 
|

01-03-2007, 15:43
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Leonidas
Tőlem megkérdik ma mennyi két alma meg két alma azt mondom négy alma. Ha holnap kérdezik meg nekem akkor is négy alma lesz mégha rohadtul fog engem idegesíteni akkor is... 
|
Egyhónap múlva a 2+2 almádból elrohad mind...  (nem kötekedésből, csak muszáj volt offolni  )

01-03-2007, 15:45
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
egy biztos én senkinek nem adnék így pénzt  de miért nem szabiztok le? és szövibe semmiképp se vegyetek ellenséget,igaza van Atinak. Gondolj bele bármit kideríthet rólatok,és akkor annyi. Na és mi a biztosíték,hogy békén hagy titeket,ha egyszer is adtok neki? Szerintem semmi.
|

01-03-2007, 15:47
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by petyac
egy biztos én senkinek nem adnék így pénzt  de miért nem szabiztok le? és szövibe semmiképp se vegyetek ellenséget,igaza van Atinak. Gondolj bele bármit kideríthet rólatok,és akkor annyi. Na és mi a biztosíték,hogy békén hagy titeket,ha egyszer is adtok neki? Szerintem semmi.
|
Ez még a legkevesebb. Olyat is lehet ám csinálni, hogy tizesével elhívom a seregét segítségbe 50 körre. Nincs is ennél jobb módja annak, hogy valakinek a komplett seregét eltüntessem. Szóval ezzel csak óvatosan...
|

01-03-2007, 15:48
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Ez jó  Erre nem is gondoltam,király 
|

01-03-2007, 16:22
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez még a legkevesebb. Olyat is lehet ám csinálni, hogy tizesével elhívom a seregét segítségbe 50 körre. Nincs is ennél jobb módja annak, hogy valakinek a komplett seregét eltüntessem. Szóval ezzel csak óvatosan...
|
es akkor még szabira se tudsz menni 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|