Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-15-2006, 20:07
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Elfet ajanlok en is fel-elf helyett.
En 16% templommal is boldogultam siman.
Emelle jott 22% kocsma es 16-16% barakk es torony.
A kornyeken (2-3 kor le/fel) mindig elore felmertem eplistak segitsegevel es a varisunk segitsegevel, hogy melyek azok az orik, akik kepesek beartozni varikkal. Az o hirnevuket naponta lementettem. (10/2 orinak valtozott surubben a hirneve, a tobbinek 2-3 naponta se)
Igy teljes mertekkel ki tudtam szurni azokat, akik arthattak varival, es inkabb hadugyi vedelemre gyurtam.
De nekem az a tapasztalatom, hogy az elfet nem bantjak 1k heki korul "csakugy"....most hogy ez a fajivari okozta lathatatlansag vagy maga az elf faj bonuszai okozta ovatossag miatt van, azt nem tudom.
A bónuszok miatt

Amúgy amit leírtál nekem rizikósabb.

Hiszen az elf-ek elleni akciók sorrendje a következő:

1:
kristálygömb
hiszen vakon nem lopkodunk, nem támadunk - ugye

2:
1 tolvajgyilok
kb ki lehet számolni belőle, hogy mennyi tolija van.
Ekkor 3 lehetséges állapot van.

2/A
A varázslat sikerült, a tolis befér az elf-hez, így felméri az éplistáját, magyarul megvan az elf, és megvan a pontos szám az ártáshoz, tolizáshoz, támadáshoz. Vége.

2/B
A varázslat sikerült, de nem fér be az elf-hez a tolis, így tovább ártózza addig, amíg be nem fér hozzá a tolis legalább éplistáig (kezdetnek 1 - 2 újabb toligyilok, majd az autóvédelem aktiválását követően tolvajfárasztás). Ezek után megvan az elf, és megvan a pontos szám az ártáshoz, tolizáshoz, támadáshoz. Vége.

2/C
Az ártó varázslat a varisnak sem sikerült.

3:
Abban bízva, hogy ha sok a varija, kevés a tolvaja, a tolis éplistát próbál mérni. Ekkor is 2 lehetőség van.

3/A
Az éplista sikerült, tehát megvan az elf, és megvan a pontos szám az ártáshoz, tolizáshoz, támadáshoz. Vége.

3/B
Az éplista nem sikerült

4:
Mivel sem a varis ártóval, sem a tolis tolvajokkal nem fért be az elf-hez, így egyértelműen hadiként sebezhető, támadjuk meg...
De mennyivel menjünk? Kb? Menjünk max-al, akkor biztos beférünk? Menjünk kevesebbel? De mennyivel kevesebbel? Meg nincs is mindenki 2 körre.
Meg különbenis ha bukok esik a morálom, megaztán nem is volt olyan sok az a 100 milla tekercs, amit elvitt...

Kb..

A Te országod Szecsa már az elején megvan... Míg az enyémet jó eséllyel (nyilván szuperextrém varis/tolis szövi kivételével) csak a 4. pontnál tudnák megfogni. Amihez a szövik 98%-a nem jut el

Ezért
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules