Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-08-2006, 19:32
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Elképzeltem a dolgot.
Tegyük fel háború van.

Inkább tegyük fel, hogy szeretnénk háborúzni, de nincs kit ütni mert elbujnak orik egy hatalmas klánban vagy a pontlista olyan részén amit nem tud elérni az alatta lévő sem és a fölötte lévő sem Ilyenkor meg csak várja mindenki hetekig, hónapokig a jószerencsét hátha elépottyan valami célpontféle ami történetesen nem egy bunker elf. No mindegy mindenkinek lehet saját véleménye.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-08-2006, 19:47
Cece Cece is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Inkább tegyük fel, hogy szeretnénk háborúzni, de nincs kit ütni mert elbujnak orik egy hatalmas klánban vagy a pontlista olyan részén amit nem tud elérni az alatta lévő sem és a fölötte lévő sem Ilyenkor meg csak várja mindenki hetekig, hónapokig a jószerencsét hátha elépottyan valami célpontféle ami történetesen nem egy bunker elf. No mindegy mindenkinek lehet saját véleménye.
Az indoklás ott van

Mondom. Ha eksön van, akkor nem hagynák ki senkit csakazért mert mittom én miért... szal érted?
Őszintén megmondom nem gondoltam át teljesen a lehetőségeket, de nekem így elsőre nagyon nem tetszik. Vannak elképzeléseim, hogy mit tudna csinálni ha alklánt alapít a top klán 3hadisa, egy alsóbb régiókban tanyázó klánnal. Sztem a bőrt ís lehúznák róla.
Nagyon eldurvulnának a dolgok szerintem.
Persze ez is csak az én véleményem, amihez mindenkinek joga van
Amúgy, majd olvasgatok + figyelgetek, hátha sikerül átbillentenetek a mérleget

Amúgy megértem a csalodottságodat. Valóban unakalmas lehet, ha nincs körülötted senki, akit támadni lehet és hónapokig tamagocsizol várva, hogy a sültgalamb a szádba repüljön.

És utólag megjegyezném, hogy egyáltalán nem szükséges komolyan vennetek Úgyis csak vegetálok a fórumon

Amúgy meg egy kicsit zavaros számomra az egész, ezért nem is terhelem tovább az olvasóközönséget. Ha az ötletadók közül valakinek van kedve elmagyarázhatja a dolgot ”kérdezz felelek” alapon. Hálás lennék érte

Last edited by Cece; 12-08-2006 at 19:51..
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 19:55
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Mondom. Ha eksön van, akkor nem hagynák ki senkit csakazért mert mittom én miért... szal érted?
Igazából nem
Ma ugyanis ha rá akarsz állni egy klánra akkor általában vagy kiraksz valakit vagy beveszel valakit vagy mindkettő.

Szval ez a "Ha eksön van, akkor nem hagynák ki senkit csakazért mert mittom én miért..." indoklás ehhez a javaslathoz ugy érzem picit komolytalan, hiszen ma is kihagysz valakit a klánütésből ha éppen úgy tudsz ráállni valakire. Nos ez annyival jobb is, hogy nem kell kiléptetned senkit rákényszerítve ezzel a földleadásra.
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 19:58
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Vannak elképzeléseim, hogy mit tudna csinálni ha alklánt alapít a top klán 3hadisa, egy alsóbb régiókban tanyázó klánnal. Sztem a bőrt ís lehúznák róla.
Nagyon eldurvulnának a dolgok szerintem.
Nézd vannak a javaslatban komoly "fékek".
Ilyen pld, hogy a részklán nagyobb kell legyen, mint az egész klán fele.
Ily módon részklánnal csak azt tudod elérni aki nagyobb, mint a te klánod fele vagy kisebb mint a te klánod duplája. Ez gyakorlatilag "súlycsoportokat" teremt a részklánozásban.
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 20:08
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Nézd vannak a javaslatban komoly "fékek".
Ilyen pld, hogy a részklán nagyobb kell legyen, mint az egész klán fele.
Ily módon részklánnal csak azt tudod elérni aki nagyobb, mint a te klánod fele vagy kisebb mint a te klánod duplája. Ez gyakorlatilag "súlycsoportokat" teremt a részklánozásban.
Nah szerintem nem érted mire gondolok és írásos formában aligah tudom értelmesen elmagyarázni, ezért inkább üzenetben írom
Nem lenne szerencsésa ha kiröhögnének

Majd ha több vélemény lessz visszatérek
Reply With Quote
Old 12-09-2006, 01:19
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Nah szerintem nem érted mire gondolok és írásos formában aligah tudom értelmesen elmagyarázni, ezért inkább üzenetben írom
Nem lenne szerencsésa ha kiröhögnének

Majd ha több vélemény lessz visszatérek

Szerintem nyugodtan megírhattad volna ide is. Nem feltétlen röhögünk ki, és engem érdekel minden ellenvetés, főleg a logikusak. Ugyanis kissé fázom a dologtól, de ugyanakkor tetszik is, mert lényegesen nagyobb mozgásszabadságot ad. Valamit lépni kéne már ezügyben, mert macerás állapot, hogy az A egy meglehetős hányada se klánban se egyéniben nem tud ütni, mert nincs kit.
Reply With Quote
Old 12-09-2006, 02:17
Cece Cece is offline
Member

Nah jó megírom
Az a bajom a dologgal, hogy ez nekem valahogy olyannak tűnik, miszerint lessz lehetősége egy kizárólag hadisokból áló alklánnak bejelölni egy másik klán termelő orijait célpontként. Nem fair küzdelem.
Amenyiben ez bekövetkezik, nincs az az ember aki hajlandó lessz termelő orit indítani. Lehet, hogy félre értelmeztem a dolgot, de holnap reggel ... azaz ma, majd átrágom magam a topicon mégegyszer.
Reply With Quote
Old 12-09-2006, 10:49
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Az a bajom a dologgal, hogy ez nekem valahogy olyannak tűnik, miszerint lessz lehetősége egy kizárólag hadisokból áló alklánnak bejelölni egy másik klán termelő orijait célpontként. Nem fair küzdelem.
Igen ez elvileg igaz. De

1. nem hiszem, hogy van olyan klán akinek több, mint az 50%-a termelő ori.
2. ha egy termelőori nem extrémtermelő (értsd 40-50% termelőépület) akkor a 20% támadómalusz miatt komoly esélye van felvenni a kesztyűt ha megtámadják!
3. egyéniben mi a helyzet? ott még tábornokbónusz + felütésbónusz is erősíti az agresszort. Ez a klánnál nincs sőt még 20% támadómalusz is lenne mégis hirtelen eszünkbe jut, hogy jaj szegény termelő?
4. ott van a hadüzenet ami szintén felszólítja a gyengébbeket, hogy készülj haver, mert lehethogy rádmegyek holnap!
5. Biztos, hogy tudja majd a támadó, hogy melyikek a termelőorik? (főleg ha 150kör távra vannak tőlük)

Ha ennyi nem elég biztosíték szegény termelőknek akkor szted mi kellene még?

Last edited by monro; 12-09-2006 at 11:01..
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules