|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-07-2006, 12:28
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Cáf:
4: szerintem ne ugyanazok vonatkozzanak rá. Egyből kerüljön ki a pontlistából, és a keresésnél is mást írjon ki MSZ)
5: és aki soha nem vippelte az orijait? Az dögöljön meg? 
|
4-esnél arra gondoltam, hogy csak annyi anyag, katona stb tárolható legyen amennyi a kapacitás. pontlisából való kikerülés necces mert ezáltal csökken a csopilétszám és ez nehezíti a top megszerzését.
5-ös meg azért kell, hogy legyen valami "biztosíték", nem kell fizetni érte, de legyen viptag múltja.
|

12-07-2006, 13:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by porika
4-esnél arra gondoltam, hogy csak annyi anyag, katona stb tárolható legyen amennyi a kapacitás. pontlisából való kikerülés necces mert ezáltal csökken a csopilétszám és ez nehezíti a top megszerzését.
|
Ellenben ha sok ilyen van, és mondjuk pont köztem, meg egy pár ponttal felettem lévő csókának, akkor lehet ő már 3 körre kerülne tőlem...
Szóval érmének 2 oldala van -általában  
|

12-07-2006, 13:49
|
Member
|
|
|
|
én sem látom semmilyen értelmét ennek, mivel a "beragadt" ország le tud mondani a személyiségeiről.
viszont ha be lesz vezetve, akkor a B-ből ne lehessen fordulni, ha az A-ban levő ország van lefagyasztva.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

12-07-2006, 15:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
én sem látom semmilyen értelmét ennek, mivel a "beragadt" ország le tud mondani a személyiségeiről.
viszont ha be lesz vezetve, akkor a B-ből ne lehessen fordulni, ha az A-ban levő ország van lefagyasztva.
|
már miért ne tudna fodulni?
az A-ba tud fordulni, mintha a másik ori ott sem lenne
|

12-07-2006, 16:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
már miért ne tudna fodulni?
az A-ba tud fordulni, mintha a másik ori ott sem lenne
|
lehet, hogy félreértem, amit írtál, de félreérted, amit én írtam.
nem azt próbáltam mondani, hogy B-ből A-ba "fordulni" (ezt általában fellépésnek nevezik), hanem azt, ha az A-s oriját lefagyasztja az illető, akkor a B-ből ne tudjon lefordulni az 5. szintre, hanem kelljen fellépnie az A-ba.
hogy még tisztább legyen, miért is kell ez: azért, hogy elkerülhető legyen az, hogy valaki felmegy az A topjába egy orival, majd lefagyasztja, és a többivel forog nyugodtan.
capish?
and conscience
you fool."
|

12-07-2006, 16:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
nem azt próbáltam mondani, hogy B-ből A-ba "fordulni" (ezt általában fellépésnek nevezik), hanem azt, ha az A-s oriját lefagyasztja az illető, akkor a B-ből ne tudjon lefordulni az 5. szintre, hanem kelljen fellépnie az A-ba.
hogy még tisztább legyen, miért is kell ez: azért, hogy elkerülhető legyen az, hogy valaki felmegy az A topjába egy orival, majd lefagyasztja, és a többivel forog nyugodtan.
capish?
|
hát ez meg nyilvánvaló
a B-ből az 5. szintre csak akkor léphet, ha van az A top30%-ban orija
a lefagyasztás esetén kiesik a pontlistából, olyan mintha nem lenne ott orija egyáltalán
|

02-06-2008, 17:16
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Ilyen lehetőség biztosan nem lesz, hogy lefagyasztok egy országot, mert épp olyanom van. Csak fellépéssel egyidőben van erre lehetőség. Ha B-ből fordul, akkor márpedig A-ba nem lép fel, vagyis nincs lefagyasztás, simán csak 5. szintre fordulás van. (5. szinten meglevő ország fagyasztásának lehetőségével.)
|

02-06-2008, 17:25
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ilyen lehetőség biztosan nem lesz, hogy lefagyasztok egy országot, mert épp olyanom van. Csak fellépéssel egyidőben van erre lehetőség. Ha B-ből fordul, akkor márpedig A-ba nem lép fel, vagyis nincs lefagyasztás, simán csak 5. szintre fordulás van. (5. szinten meglevő ország fagyasztásának lehetőségével.)
|
ha egy teljes klánt lefagyasztunk ( minden tulaj fellép egy országgal A ba)
akkor a klán is fagyasztva lesz, és nem fogynak a klánszabi körei?
(hiszen nem szabadságról van szó, senem mélyszabiról)

|

12-07-2006, 15:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
nem teljesen logikus... miért fagyasztaná le, ha B-ből akar fordulni?  ha lefagysztja akkor meg mintha nem lenne az A-ban országa.
Last edited by Senki; 12-07-2006 at 15:59..
|

12-07-2006, 16:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
nem teljesen logikus... miért fagyasztaná le, ha B-ből akar fordulni?  ha lefagysztja akkor meg mintha nem lenne az A-ban országa.
|
ööö... nem értem miért nem logikus 
egyúttal ki is lehetne hagyni az A-t... ha lehetne úgy is fordulni a B-ből, hogy az A-ban le van fagyasztva az ori... nagyjából ugyanaz. nonszensz.
amúgy még mindig a hibernálás ellen vagyok. elvesztené a lényegét a személyiségről való lemondás.
and conscience
you fool."
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|