|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-01-2006, 13:54
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by FJORD
Ha több a .tekid mint az övé miért ne.
|
Csak az a baj, hogy a sorszámán kívül semmit nem tudok róla. Habár nem is próbált engem gömbözni. Egyből tk-t nyitott. Tuti csak kilőtt engem és annyi.
Ilyen esetben a szövitársam nem tudja megnézni, hogy ki akrta lopni? ert ugye a tk rám van nyitva. De őt lopta.
|

12-01-2006, 13:56
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by dexter
Csak az a baj, hogy a sorszámán kívül semmit nem tudok róla. Habár nem is próbált engem gömbözni. Egyből tk-t nyitott. Tuti csak kilőtt engem és annyi.
Ilyen esetben a szövitársam nem tudja megnézni, hogy ki akrta lopni? ert ugye a tk rám van nyitva. De őt lopta.
|
Ha megakarod tudni, akkor kockáztatni kell. Elöször gömbölj aztán próbálj tolizni, de csak akkor ha tobb a tolid mint a szövidnek.
|

12-01-2006, 13:58
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Ha megakarod tudni, akkor kockáztatni kell. Elöször gömbölj aztán próbálj tolizni, de csak akkor ha tobb a tolid mint a szövidnek.
|
Ez lesz. Most jut eszembe, hogy mi van, ha nem tudok arról, hogy meggömbözött volna, mert 2x annyi varisa van, mint nekem. Asszem ilyenkor nem is kapok értesítést a gömbözésemről.
|

12-01-2006, 13:57
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
lehet, hogy meggömbözött csak nem kaptál róla infót  mondjuk az eléggé hülyeség szerintem, hogy egy toli minden nélkül nyit egy tk-t és pazarolja a készültségét arra, hogy talán nincs is semmilye az áldozatnak. ráadásul ez csak + rizikó lenne számára 
|

12-01-2006, 13:59
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
lehet, hogy meggömbözött csak nem kaptál róla infót  mondjuk az eléggé hülyeség szerintem, hogy egy toli minden nélkül nyit egy tk-t és pazarolja a készültségét arra, hogy talán nincs is semmilye az áldozatnak. ráadásul ez csak + rizikó lenne számára 
|
Na erre megnit csak azt tudom írni, hogy kezdő vagyok, de az ilyeneket ne értem. Nem azé, mert hüle vagyok, csak tapasztalat nincs.
|

12-01-2006, 13:59
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Nem értem fjord milyen tekimennységre célzott, de nem a teki határozza meg hogy jobb vagy e a lopósnál... akkor merj csak visszalopni, ha a lelopott szövidet te is le tudnád lopni annyira, amennyire a tettes tette (de ez is határeset, tehát megfontolandó hogy megvárod a tolisotokat  ). A gömbölést pedig egy erős varistól nem fogod észrevenni, mert ha 2* több varival csinálta, akkor már nem jeleznek a varijaid.

12-01-2006, 14:02
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Nem értem fjord milyen tekimennységre célzott, de nem a teki határozza meg hogy jobb vagy e a lopósnál... akkor merj csak visszalopni, ha a lelopott szövidet te is le tudnád lopni annyira, amennyire a tettes tette (de ez is határeset, tehát megfontolandó hogy megvárod a tolisotokat  ). A gömbölést pedig egy erős varistól nem fogod észrevenni, mert ha 2* több varival csinálta, akkor már nem jeleznek a varijaid.
|
Bocsi elírás volt toli akart lenni. 
|

12-01-2006, 14:03
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Bocsi elírás volt toli akart lenni. 
|
Mit írtál el?
|

12-01-2006, 14:02
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
|
Igen ez a 2xes épp nekem is eszembe jutott. Csakhogy épp a tolis akarta lopni. Jó, hogy nem sikerült neki. Na ez most patt helyzet, ha csak nem kockáztatok. Azért köszi a gyors válaszokat. Majd 4kor mérlegelek. És döntök. Oszt megek melózni.
|

12-01-2006, 14:07
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Igen ez a 2xes épp nekem is eszembe jutott. Csakhogy épp a tolis akarta lopni. Jó, hogy nem sikerült neki. Na ez most patt helyzet, ha csak nem kockáztatok. Azért köszi a gyors válaszokat. Majd 4kor mérlegelek. És döntök. Oszt megek melózni.
|
Itt meg én rontottam. A tolisunkat akarta lopni, nem a tolis. Hiszen gőzöm sincs, ki lopott.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|