|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

11-29-2006, 23:53
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bálintka
Tehát ha véletlenül túllépi az ori a felsőhatárt, és rohadtul nem tudod eldönteni hogy mit rombolj, akkor egy szabival a sorsra döntöd a választást. Tök jó. Sztem naon ott van ez az új szabály.
|
Ha nem tudod eldönteni, hogy mit rombolj, akkor nem leszel túl hoszsúéletű a következp szinten, de ez teljesen offtopic már. 
|

11-29-2006, 23:55
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Tetszik, hogy mindenki Tuvalu 9 személyiségével jön, vele példálózik, érte aggódik, róla magyaráz, pedig azért (bár minden tiszteletem az övé) nem ő az átlagos Hódító játékos.
|

11-29-2006, 23:57
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Tetszik, hogy mindenki Tuvalu 9 személyiségével jön, vele példálózik, érte aggódik, róla magyaráz, pedig azért (bár minden tiszteletem az övé) nem ő az átlagos Hódító játékos.
|
Lehet hogy csak irigykednek, mert nekik már nehezebb lesz elérni.
Egyébként off
|

11-30-2006, 00:00
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by FJORD
Lehet hogy csak irigykednek, mert nekik már nehezebb lesz elérni.
Egyébként off
|
Off: Tuvalu már akkor forgott körbe, amikor számonként MINDENBŐL (toli, vari, sereg!!!) 5-5% mínuszt jelentett a fordulás! Neki azért még nem volt az olyan egyszerű, mint a mostani 2-3-4-5-ös országoknak!
|

11-30-2006, 00:00
|
|
Junior Member
|
|
|
|
mi az hogy "off"?
|

11-30-2006, 00:01
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Off: Tuvalu már akkor forgott körbe, amikor számonként MINDENBŐL (toli, vari, sereg!!!) 5-5% mínuszt jelentett a fordulás! Neki azért még nem volt az olyan egyszerű, mint a mostani 2-3-4-5-ös országoknak!
|
Hoppá erről lemaradtam most már nincs -5%?
|

11-30-2006, 07:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by FJORD
Hoppá erről lemaradtam most már nincs -5%?
|
Erről van szó. Mindig fáziskésében vagytok.
Amikor erről a változásról szó volt akkor egyik mostani hangadó sem volt ilyen hangos! Javaslom mindenkinek a "fejlesztések" témakör intenzív látogatását, hogy ne utólag kelljen megtudnotok fél éve tárgyalt témaköröket.
Ez a téma egyébként sem befolyásolja a játékmenetet sztem, de ennek ellenére mindenki elmondhatta a véleményét igen huzamos ideig. Mindenesetre fikázni mindig könnyebb jó magyar szokás szerint 
|

11-30-2006, 09:11
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Erről van szó. Mindig fáziskésében vagytok.
Amikor erről a változásról szó volt akkor egyik mostani hangadó sem volt ilyen hangos! Javaslom mindenkinek a "fejlesztések" témakör intenzív látogatását, hogy ne utólag kelljen megtudnotok fél éve tárgyalt témaköröket.
Ez a téma egyébként sem befolyásolja a játékmenetet sztem, de ennek ellenére mindenki elmondhatta a véleményét igen huzamos ideig. Mindenesetre fikázni mindig könnyebb jó magyar szokás szerint 
|
Én nem fikáztam senkit, sőt azt mondtam, hogy ne trónoljanak az emberek a top30-ban szabadság címen
|

11-29-2006, 23:59
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Tuvalu egy élő legenda, és unokáink nem szeretnék a történet végét úgy hallani, "hogy Tuvalu nem bírta ovább és a szabályok könyörtelen fogságában feladta a játékát."
|

11-29-2006, 23:59
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bálintka
Tuvalu egy élő legenda, és unokáink nem szeretnék a történet végét úgy hallani, "hogy Tuvalu nem bírta ovább és a szabályok könyörtelen fogságában feladta a játékát."
|
he? ezt te sem gondolhatod komolyan... vagy nem tudsz semmi rola, es a "jatekarol" :P
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules