Quote:
Originally Posted by laziga
Synkel telesen igazad van. Erre akartam ki jukadni fizetek valamiért amit aztán ne használjak mert hátrányba vagyok. MOST EZT ORDÍTVA ÍROM. NEM TUDOK 5 ÓRÁKAT GÉP ELŐTT LENNI NAPI 1-2 ÓRA MAX. CSALÁDOM VAN DOLGOZNOM KELL NEKEM NEM A JÁTÉK AZ ELSŐ HANEM A GYEREKEIM. EZÉRT KELL A HT, NEM HELYETTEM GONDOLKODIK CSAK AZT CSINÁLJA AMIT ÉN IS MEGTENNÉK. Ha meg ne kapcsoljam be akkor minek fizessem. Koránt sem biztos hogy Ati eldobja mert ha amiatt leálithat mindent (minden képzés teki irás stb) mert kifosztottak vagy leloptak és nincs lé, akkor ez ettől lényegesen kisebb dolog amit én szeretnék.
|
Laziga, fentebb már kérdeztem, de nem válaszoltál: ha tényleg csak ennyi időd van, miért hadi országod van (ahhoz kell a legtöbb idő), és miért nem a lassú csoportban vagy?
Másrészt ahogy korábban mondták, itt tényleg a vizet prédikál/bort iszik esete forog fent: az beszéljen tamagocsizásról, akinek a ht nem automatikusan rakja fel a varázslatokat, és nem automatikusan írja a tekercseket, hanem ezeket kikapcsolja, és csak az 5 piacralépést használja a vip-ből (a többi dolgot, pl. reklámmentességet nem mondom, mert nem tartozik ide). Akármibe lefogadom, hogy ezek az emberek simán használnák ezt az automatikus képzés-leállítást, ha netán megszületne.