Quote:
Originally Posted by Arrakis
Föntebb írtam, ha kb 8 órára a fertőzés megkapása után, tehát 12 órára az indítástól észreveszi, hogy fertőzött, s épít, akkor nem megy el semmije, ha nem, akkor kezdjenek el elmenni egységek, ez hadijáték, nem máltai szeretetszolgálat:P
(
|
Ezt azért elmagyarázhatnád még egyszer, mert szerintem nem így van, bár engem sokmindenről meg lehe győzni. Szal bekapom a betegséget, és úgy alakul a dolog, hogy 12 órával később veszem észre. Elkezdek túlórásan építeni kórházat, ezzel elérem a 21 órát, illetve 21 kört. Arra, ha neked olyan orid van, amelyikből 21 kör tomboló betegség után nem megy el semmi, akkor asszem jobb ha nem osztogatsz oriterveket...
Mellesleg ütöttem 1310 hekin B-ben hullát gnómmal, 756 emberem hullott első körben. De üthettem volna nem hullát, hanem olyat aki korábban beverte, és nem biztos, hogy a végén jól éreztem volna magam. A betegség járulékos következménye egy csatának. Már rég nem kísérhetnek vissza, már itthon ül a sereg, és csak utána egy órával jössz rá, hogy megbetegedtél...
"Automatikus katonaképzés a szabad barakkhelyekre."
Ha ezt kiikszeled, ugyanott leszel, mint aki nem fizet érte. És nem leszel "hátrányban" mint a nem VIP-es. ÉS akkro nem képzi a ht-se a katonáid, mint az állat. Hány kis x kellene nektek, erre az 1funkcióra?
Erről ennyit.
Magyarul fizetek egy kényelmi szolgáltatásért, de kikapcsolom, mert hátrányba hoz azokkal szemben akik nem fizetnek. Értem, és tök logikus, élőben is mindig így csinálom...