|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-15-2006, 17:25
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Nemis vitattam... csak arra a postodra válaszoltam, miszerint arra gondolok-e, hogy aki megszegte a szabályokat, hatóság blabla.
Nem, aki megszegte a szabályokat, azokat én sem védem, de az alapvető emberi normáknak barátkája vagyok.
Reflektálva a kb 50-el korábbi hozzászólásomra, kezd ez a téma komolytalan kereteket ölteni, én pedig komolynak szeretném átörökíteni a jövő nemzedékére.
Kérlek, zárd.
|
lassan (H)arcosok hirhedtségét veri a hírneved 
|

11-15-2006, 17:46
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
a hírnév jóóó
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
lassan (H)arcosok hirhedtségét veri a hírneved 
|
Szia,
ha visszaemlékezel arra a napra, amikor az én témám volt a legfelkapottabb, láthattad, hogy kis piros kockám volt, mert "shameless" vagyok.
Ennek a postnak az elküldése pillanatában zöld kockám van, pedig nem írtam sehova máshova. Ezt én annak a megerősítésének vettem, hogy nem járok tilosban, csak eddig ezt senki nem vállalta fel. A cél pedig nem forradalom kezdése vagy lincselés volt, hanem figyelemfelkeltés.
További szép estét!
|

11-15-2006, 17:55
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
A cél pedig nem forradalom kezdése vagy lincselés volt, hanem figyelemfelkeltés.
|
pedig már majdnem tőlem is kaptál egy zőldet.. de akkor mégsem! 
|

11-21-2006, 12:37
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Üdv.
Hózzászólok ehhez a témához, mert egy két dolog tévesen van leírva.
Először is:
ahhoz hogy újrareggelj, kell egy ori a hódítóban ami már legalább 24 órás (azonosítás) + nem tudom miért, de pár nap alatt kerül be a rendszer-be az e-mail címed. Ezért tudtam csak ilyen későn visszajönni. Mondjuk, ha az ember akaratos, akkor meglehet azt is csinálni, hogy óránként reggelsz egy orit anarchba más-más e-mail címre, és akkor elég hamar vissza tudsz jönni. De most őszintén, ki veszi erre a fáradságot?
Egyébként meg pontosan az miatt, hogy hamar visza akartam jönni, lett ténylegesen törölve az orim.(elötte csak volt 160 kör kitiltásom)
Másodszor is Ati mint leírta nem jogtalanul vágott ki.(vagyis a joga meg volt hozzá...  Beszóttam neki. )
Igazából most új orit indítottam, de csak azért, hogy ide feljöhessek. Meg megkaptam egy másikat egy régebbi orit 4.-ben ismerősömtől amit tovább fogok vinni. Szóval akkora azért nem volt a kár. Igazából Ati eddig 2,5 évi munkámat törölte kb. 2 mozdulattal. De azt hiszem ez a fanatizmus, hogy még mindíg itt vagyok.
Harmadszor meg valószínü, hogy ezt egyszer valaki majd magára veszi, de ez már egyéni szoc. probléma. Szerencsére én nem tudok lesülyedni arra a szintre. Meg ha belegondoltok igazából bármiféle amit Ati ellen el lehet követni, az kihatással van rátok is viszont ti nem ártottatok senkinek. Erre is gondolni kell.
|

11-21-2006, 12:44
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Jé, ez a téma még megy?
Elgondolkoztató különben, hogy Lik-Lak mennyire ki volt kelve magából, ennek ellenére érdemi hozzászólása egyetlen témához se volt, és azóta se láttuk...
No comment. 
|

11-21-2006, 21:16
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Jé, ez a téma még megy?
Elgondolkoztató különben, hogy Lik-Lak mennyire ki volt kelve magából, ennek ellenére érdemi hozzászólása egyetlen témához se volt, és azóta se láttuk...
No comment. 
|
Szia,
az hogy nem látsz nem jelenti azt hogy nem vagyok itt, és nem olvasgatom a fórumokat. Majd ha lesz érdemi kérdésem vagy hozzászólásom, jelezni fogom.
Arról pedig hogy ki volt kikelve magából inkább ne beszéljünk, ha gondolod idézhetek.
További kellemes estét!
|

11-21-2006, 12:45
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sajnos
Mondjuk, ha az ember akaratos, akkor meglehet azt is csinálni, hogy óránként reggelsz egy orit anarchba más-más e-mail címre, és akkor elég hamar vissza tudsz jönni. De most őszintén, ki veszi erre a fáradságot?
|
Ha tudsz ip-t valtani, akkor anarchba ip valtasonkent regizhetsz egy orit ugyanarra a cimre is.
|

11-21-2006, 12:46
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Ha tudsz ip-t valtani, akkor anarchba ip valtasonkent regizhetsz egy orit ugyanarra a cimre is.
|
... amitől a fórumra ugyan továbbra se fogsz tudni írni, de legalább lefoglalod magad.
? 
|

11-21-2006, 13:15
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
... amitől a fórumra ugyan továbbra se fogsz tudni írni, de legalább lefoglalod magad.
? 
|
Úgy van! Mivel minden egyes fórum regisztrációhoz más e-mail kell. Vagyis más ori. Nem ip-cím függő.
Viszont ha Ati begorombul, akkor szerintem képes letiltani az ip címet. Szóval ha meg tudod változtatni, az nem rossz... 
Egyébként meg ha letiltaná az ip-t akkor több mint valószínü több ember reklamálna, hogy miért?! (pl. Router, szerver)
|

11-21-2006, 12:47
|
Guest
|
|
|
|
Egyébként, ha vipes vagy, akkor csak egyesevel lehet az orikat torolni, tudtommal.
S csak abban az esetben torlik, ha nagyon nagyon csunya dolgot kovetsz el. De altalaban 168 kort kapsz es elveszik az irasjogod, es attesznek anarchba.
Elegge ki kell kelned magadbol, hogy toroljek a vipes oridat..."egyetlen csuklomozdulattal".
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|