|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-13-2006, 17:08
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Ati mér csinálod ezt, legyél szigoru és könyörtelen, cserébe legyen sok-sok fejlesztés, már alig várom az új újitásokat.
Szerintem jó amit csináltok én se ok nélkül vesztettem el az írásjogomat. 
|

11-13-2006, 17:11
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Netelek
Ati mér csinálod ezt, legyél szigoru és könyörtelen, cserébe legyen sok-sok fejlesztés, már alig várom az új újitásokat.
Szerintem jó amit csináltok én se ok nélkül vesztettem el az írásjogomat. 
|
Látod, egy csomó embernek nem tetszik, hogy nem magyarázol el részletesen mindent, ami le van írva a súgóban, és csak el kéne olvasnia, de ehelyett inkább a fórumra ír. Nem gond, el tudok én magyarázni mindent, elvégre netes tanfolyamot is tartottam sokezer embernek, mindent szép részletesen le tudok írni, nem áll távol tőlem a téma.  Igaz akkor nem cisnáltam mellette mást, de most se fogok, és akkor nincs gond.  Bunkóság egy szál se. 
|

11-13-2006, 17:13
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Látod, egy csomó embernek nem tetszik, hogy nem magyarázol el részletesen mindent, ami le van írva a súgóban, és csak el kéne olvasnia, de ehelyett inkább a fórumra ír. Nem gond, el tudok én magyarázni mindent, elvégre netes tanfolyamot is tartottam sokezer embernek, mindent szép részletesen le tudok írni, nem áll távol tőlem a téma.  Igaz akkor nem cisnáltam mellette mást, de most se fogok, és akkor nincs gond.  Bunkóság egy szál se. 
|
höhö tisztára ahogy olvasom olyan mintha agymosáson mentél volna keresaztül tök furi    De tetszik 
|

11-13-2006, 17:14
|
Banned
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
Átmosta az agyát a sok hüle fórumozó 
Akinek nem inge ne vegye magára. 
|

11-13-2006, 17:19
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Netelek
Átmosta az agyát a sok hüle fórumozó 
Akinek nem inge ne vegye magára. 
|
inkább hozzuk vissza a súgós Atit ez rémálom   
|

11-13-2006, 17:22
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
Dehát akkor szegény súgót olvasni nem akaró, de fórumra azonnal író embereknek esetleg elmegy a kedvük a fórumra írástól, neadjisten "igenis felhúzzák" rajta magukat. 
|

11-13-2006, 17:23
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Dehát akkor szegény súgót olvasni nem akaró, de fórumra azonnal író embereknek esetleg elmegy a kedvük a fórumra írástól, neadjisten "igenis felhúzzák" rajta magukat. 
|
olvasson súgót 
|

11-13-2006, 17:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Nekem kifejezetten teccik 
Ati maradj így, amúgyis tök igaza van minden kedves fórumozónak, aki megsértődött rád, mert állandóan leugattad őket.. 
|

11-13-2006, 19:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ki látott már olyat, hogy egy uralkodó/főnök, bármi vezető beosztású személy megsértődik, ha egy alattvaló kritizálja?  Hatalmánál fogva, cselekdjen határozottan, higgadtan, de kőkeményen.
Ezékiel 25/17:"...én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!"
(Pulp fiction foreva'  )
Last edited by BeeLord; 11-13-2006 at 19:22..
Reason: ez nekem is
|

11-13-2006, 17:13
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Hat, eleg furcsa ez a stilus...en ugy gondolom, hogy Ati elobb megunja es abbahagyja.
*hoz nyalokat a baratainak*
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|