|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

10-28-2006, 15:34
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Szerintem úgy kéne csökkenteni a termelést, hogy a termelőépületek maximális számát határozzuk meg adott hektárra. Termelőépületbe beleszámolnám a bankot, kovácsot, bányákat.
Tehát a törpénknek lehet sok kovácsa, de akkor nem lehet annyi bányája, stb.
|
Nekem ez tetszik. A nagy országok irreális termelése abból (is) ered, hogy szinte nem kell bizonyos épületeket tartania (pl kocsma, templom), helyettük termelő területeket tart. Mi lenne ha az összes termelő területek nagysága lenne lekorlátozva, és nem tematikusan?
Tehát pl le lenne korlátozva az ország 30%-ában a termelő területek nagysága? Termelő területbe nem számítva a tanyát, hanem a bányákat, kovácsot és bankot. Az ezen felüli termelő területek az intézőben beállított sorrend alapján nem működnének.

10-28-2006, 16:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Nekem ez tetszik. A nagy országok irreális termelése abból (is) ered, hogy szinte nem kell bizonyos épületeket tartania (pl kocsma, templom), helyettük termelő területeket tart. Mi lenne ha az összes termelő területek nagysága lenne lekorlátozva, és nem tematikusan?
Tehát pl le lenne korlátozva az ország 30%-ában a termelő területek nagysága? Termelő területbe nem számítva a tanyát, hanem a bányákat, kovácsot és bankot. Az ezen felüli termelő területek az intézőben beállított sorrend alapján nem működnének.
|
Mondjuk egy törpének elég kevés a 30% de akkor korlátozd le a tanyákat is van aki abból él nem is rosszul 
|

10-28-2006, 16:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Mondjuk egy törpének elég kevés a 30% de akkor korlátozd le a tanyákat is van aki abból él nem is rosszul 
|
Felőlem lehet 30% termelő a tanyákkal együtt is
Mi a baj a 30%-kal? Ne egy ország termelje meg egy egész klánnak a vagyont, akkor semmi baj nincsn 30% termelő területtel. Klánszinten szerintem nem rossz -és még mondhatsz jobbat is 
Amúgy a 'nem is rosszul' és az 'extrém jól' között van egy kis különbség...
Last edited by Xeper; 10-28-2006 at 16:27..
|

10-28-2006, 16:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Mi a baj a 30%-kal? Ne egy ország termelje meg egy egész klánnak a vagyont, akkor semmi baj nincsn 30% termelő területtel. Klánszinten szerintem nem rossz -és még mondhatsz jobbat is 
|
Jó de én arra gondoltam hogy egy törpének korlátozod a termelőterületét többfajta épületből addig az elf egy fajtából tarthat sokat
|

10-29-2006, 07:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Egyetértek 30%-nál magasabb arány már szintén extrém termeléseket hozhat. Sőt már a 30% is  Ez mondjuk bányánként 5% és 10% kovácsműhely, valahol máshol pedig 30% tanya.
Ez 20K hekin egyetlen orival :
4000 bánya cc. 125.000 db / körönként --> 3.000.000 / nap
és
2000 kovácsműhely 18.000 db / körönként --> 432.000 / nap
De legalább mást nem termel
Kiváncsi lennék egy olyan statisztikára, hogy az 1A-ban naponta mennyi építés történik és ennek mennyi az anyagigénye ? 
|

10-28-2006, 16:37
|
Member
|
|
|
|
És megint csak azt kell mondjam hogy a javaslatot adók többsége önmagából indul ki és azt hiszi mindenkinek irreális éplistája van a topban!Bárkinek akit érdekel számokkal is tudom bizonyítani hogy ez nem így van a top 9 ben
|

10-28-2006, 16:40
|
 |
Member
|
|
|
|
De az most csak rajtatok múlik, se klánszinten, se egyéniben közeletekbe nincs ellenség. Vagy nem így van?
|

10-28-2006, 16:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
De az most csak rajtatok múlik, se klánszinten, se egyéniben közeletekbe nincs ellenség. Vagy nem így van?
|
De igy van viszont én nemszeretem a táporikat és akkor hol is van a Nagy orik (tisztességtelen)előnye?
Arról beszélünk ami nincs is igazából és ez komikus!
|

10-28-2006, 16:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Jó, de ha maximalizálva lennének a termelő épületek, akkor nektek nem esne károtok, csak ha ki akarnátok használni helyzetbeli előnyötöket, de nem akarjátok ezek szerint 
|

10-28-2006, 16:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Jó, de ha maximalizálva lennének a termelő épületek, akkor nektek nem esne károtok, csak ha ki akarnátok használni helyzetbeli előnyötöket, de nem akarjátok ezek szerint 
|
Ezért irogatok ide hogy olyanért ne büntessenek már amit nem követek el
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|