|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

10-25-2006, 12:31
|
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
En alkalmattan nezek fel a forumra, amikor eppen nincsen mas dolgom.
Ha vegigolvastam a topicocat, reagaltam a dolgokra, innen lelepek, de attol a jatekban meg benne vagyok. (viszont, persze amikor forumon vagyok, akkor a jatekban is benne vagyok, ez nyilvanvalo)
Hogy annak idejen, amikor regiztem egy uj orit, miert nem vallaltam azt, hogy az enyem, es esetlegesen alnevvel irtam ala, errol eltudom mondani a sajat indittatasaimat:
- Tul sok az ismeros a hoditoban, es egyszeruen ugy erzem, neha keptelenseg egy jot harcolni, mivel a jobb jatekosokkal az ember egy adott csoportban jo viszonyban van; mindenki termel 1. vagy 2. szintre es inkabb hanyagolja az ismeroseivel a harcot lentebbi szinteken...(pedig 200 hekin egy-egy szovihaboru annyira sok penzt nem emeszt fel szerintem...); es inkabb megtamadtam anonymkent az ismerosomet, es jatszottunk egy jot anelkul, hogy tudta volna, velem harcol.
- Ha csajnak adod ki magad, akkor lenyegesen keszsegesebben foglalkoznak Veled. (na ez nem en voltam, csak talalkoztam vele)
- Ha uj stilust akartam kiprobalni (pl. egy tolist) akkor inkabb kezdonek adtam ki magamat, hogy hallgassak a szovivezerre es lassam mit tanacsol.
|

10-25-2006, 15:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Ha vegigolvastam a topicocat, reagaltam a dolgokra, innen lelepek, de attol a jatekban meg benne vagyok. (viszont, persze amikor forumon vagyok, akkor a jatekban is benne vagyok, ez nyilvanvalo)
Hogy annak idejen, amikor regiztem egy uj orit, miert nem vallaltam azt, hogy az enyem, es esetlegesen alnevvel irtam ala, errol eltudom mondani a sajat indittatasaimat:
- Tul sok az ismeros a hoditoban, es egyszeruen ugy erzem, neha keptelenseg egy jot harcolni, mivel a jobb jatekosokkal az ember egy adott csoportban jo viszonyban van; mindenki termel 1. vagy 2. szintre es inkabb hanyagolja az ismeroseivel a harcot lentebbi szinteken...(pedig 200 hekin egy-egy szovihaboru annyira sok penzt nem emeszt fel szerintem...); es inkabb megtamadtam anonymkent az ismerosomet, es jatszottunk egy jot anelkul, hogy tudta volna, velem harcol.
- Ha csajnak adod ki magad, akkor lenyegesen keszsegesebben foglalkoznak Veled. (na ez nem en voltam, csak talalkoztam vele)
- Ha uj stilust akartam kiprobalni (pl. egy tolist) akkor inkabb kezdonek adtam ki magamat, hogy hallgassak a szovivezerre es lassam mit tanacsol.
|
Igen ezek a dolgok ismerősek  Úgy látszik mindenki végigmegy ezeken a dolgokon aki elég régen játszik 
|

10-25-2006, 15:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
|

10-25-2006, 15:33
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
|
aha, akkor a legjobb ha kezdo csajnak adod ki magad, akinek epp nincs baratja, es van rola egy szep aranyos foto is? :P

10-25-2006, 15:36
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
aha, akkor a legjobb ha kezdo csajnak adod ki magad, akinek epp nincs baratja, es van rola egy szep aranyos foto is? :P
|
És ha ezt a fórumon is megfelelően hangoztatod, akkor az összes nem kezdő csaj szétszedi az országodat. 
|

10-25-2006, 15:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Szerintem meg nem szedik szét max ha lebukik :P
De elég könnyen megmindod fórum kérdések alapján hogy álkezdő vagy valóban az-e...
ide meg azért jövök rejtve mert marha ritkán járok fel akkor meg nem mind1? 
Szal privire zicher hogy itt nem fogok válaszolni...
|

10-25-2006, 15:47
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Szerintem meg nem szedik szét max ha lebukik :P
De elég könnyen megmindod fórum kérdések alapján hogy álkezdő vagy valóban az-e...
|
Én több olyan lánnyal találkoztam (akik valóban lányok voltak  ), akik kifejezetten ugrottak arra, ha valaki szemmel láthatóan direkt kiadta magát lánynak, csak azért, hogy ne piszkálják. Például üzenetben a "Miért támadtál meg? Puszi, Erzsi" jellegű megnyilvánulások tudom, hogy ebbe a kategóriába tartoztak. 
|

10-25-2006, 15:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Ati: én lányból vagyok de így hogy puszi xy sose írok alá sőt a hidegráz ki az ilyesmitől :P
Akkor ezt könyvelhetjük a lebukás kategóriába is:P
|

10-25-2006, 16:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Monro
Igen ezek a dolgok ismerősek  Úgy látszik mindenki végigmegy ezeken a dolgokon aki elég régen játszik 
|
Hát jah... nekem is volt egy idő amikor az 5/V alját (200 hekin) terrorizáltam névtelenül... igaz elkövettem minden ökörséget minden fajjal ami eszembe jutott... amolyan tesztként, szóval nagy lelki károkat tuti nem okoztam az igazi kezdőknek  (meg persze ezzel nem adtam meg azt a dicsőséget senkinek, hogy tudta, hogy engem vert szét alkalmasint  pedig volt ilyen bőven, amit én ott műveltem  )
|

10-25-2006, 20:12
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
|
Pont arra nem válaszoltál ami érdekelne 
Miért nem? Mi az oka?  Máshol igen? Ha alig vagy fenn nem mindegy,hogy látszol e vagy sem? Ha mindegy akkor miért nem látszol? 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules