![]() |
Játék lélektan
Sziasztok.
Egyetlen motivációm ennek a topicnak a létrehozására az, hogy megpróbáljak világosan látni vajon milyen lelki okok vezetik azokat a játékostársainkat akik egy nyilvános fórumon, mint ez vagy akár egy játékban, mint a Hód szándékosan vagy csak megszokásból "álneveken" (értsd: nem azon a nicken amin megismerték mások) vagy név nélkül vannak jelen. Sajnos nem először fordul elő, hogy valakivel privát szeretnék beszélni, mert olyan témában szólít meg ami nem tartozna másra, de nem lehet :( Szóval a kérdésem amire választ keresek ennyi: Milyen lelki folyamatok vezérlik azokat a társainkat akik elrejtik a fórum elől a jelenlétük tényét és/vagy nem hagynak lehetőséget arra, hogy esetleg valaki közvetlenül mások látósugarából kilépve megszólítsa őket? A jelenleg a fórumokon 9 tag van jelenés ebből 4-nek olvasható a neve ;) Ez is példázza a kérdésem lényegét. Szóval? Vélemények? :) |
Én konkrétan egyről tudok, aki azért vonult a láthatatlanság fátyla mögé, mert egy kedves fórumozó zaklatta az idióta, piszkálódó, kötözködő kérdéseivel....
|
Miert, szokott itt vki kotozkodni? :O
|
Quote:
Vajon be lehet e sorolni az ilyen "bujkálókat" bizonyos kategóriákba motivációjuk vagy jellemrajzuk alapján? |
Quote:
|
Quote:
|
En alkalmattan nezek fel a forumra, amikor eppen nincsen mas dolgom.
Ha vegigolvastam a topicocat, reagaltam a dolgokra, innen lelepek, de attol a jatekban meg benne vagyok. (viszont, persze amikor forumon vagyok, akkor a jatekban is benne vagyok, ez nyilvanvalo) Hogy annak idejen, amikor regiztem egy uj orit, miert nem vallaltam azt, hogy az enyem, es esetlegesen alnevvel irtam ala, errol eltudom mondani a sajat indittatasaimat: - Tul sok az ismeros a hoditoban, es egyszeruen ugy erzem, neha keptelenseg egy jot harcolni, mivel a jobb jatekosokkal az ember egy adott csoportban jo viszonyban van; mindenki termel 1. vagy 2. szintre es inkabb hanyagolja az ismeroseivel a harcot lentebbi szinteken...(pedig 200 hekin egy-egy szovihaboru annyira sok penzt nem emeszt fel szerintem...); es inkabb megtamadtam anonymkent az ismerosomet, es jatszottunk egy jot anelkul, hogy tudta volna, velem harcol. - Ha csajnak adod ki magad, akkor lenyegesen keszsegesebben foglalkoznak Veled. (na ez nem en voltam, csak talalkoztam vele) - Ha uj stilust akartam kiprobalni (pl. egy tolist) akkor inkabb kezdonek adtam ki magamat, hogy hallgassak a szovivezerre es lassam mit tanacsol. |
Quote:
Igen ezek a dolgok ismerősek :) Úgy látszik mindenki végigmegy ezeken a dolgokon aki elég régen játszik ;) |
Én nem rejtem el sem a neven,se azt hogy lássák,itt vagyok:p
De most hogy mondjátok:D :D :D :D Majd meggondolom,én is;) ;) ;) |
Quote:
aha, akkor a legjobb ha kezdo csajnak adod ki magad, akinek epp nincs baratja, es van rola egy szep aranyos foto is? :P |
All times are GMT +1. The time now is 01:11. |