|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-24-2006, 15:32
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Szerinted 10k népböl mennyit visz el pl egy gnom 1x első lopásra egy oriástol?  Ha ennyire okos vagy 
|
10k nép az olyan 900 hektár környéke, óriásnál 950 környéke. Ha itt pár torony nem megy, nemigen fogja a földhöz vágni...
|

10-24-2006, 15:38
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
10k nép az olyan 900 hektár környéke, óriásnál 950 környéke. Ha itt pár torony nem megy, nemigen fogja a földhöz vágni...
|
Jó  Na de menyni népet visz el egyszerre töle,hogy már ne én jártassam a szám  Hanem olyantol kérdezem akinek jobban hisznek 
száraz+vihar+néplopás mellett még midnig aztmondom 99%foglalkozottsággal semmit nem tehet  Mivel hiába fokoz le egységet utána is 99%foglalkozottság lesz max:P
|

10-24-2006, 15:42
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Kezdjük az alapoknál: Kijaza játékos aki ey óriást kezd el szivatni?
Nemtom te hogy szoktál játszani, én nézelődöm és normális célpontokat keresek, nem kezdek tolizni olyan orit amelyik eleve tolivédelemre van belőve gyárilag 
|

10-24-2006, 15:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Kezdjük az alapoknál: Kijaza játékos aki ey óriást kezd el szivatni?
Nemtom te hogy szoktál játszani, én nézelődöm és normális célpontokat keresek, nem kezdek tolizni olyan orit amelyik eleve tolivédelemre van belőve gyárilag 
|
Hát egy olyan szöviben ahol 4 oriás van néha éppen az oriást lopják de nem mindig  Néha sikerül mást fajt lopni a 4oriás közül 
Ja és ennyi erővel:Minek van az,hogy erős szövi vs erős szövi egy szöviháboruban van gyengébb célpont is  Ilyen értelmes dolgokat irsz 
|

10-24-2006, 15:49
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Ilyen értelmes dolgokat irsz 
|
Mindenki el tért már a tárgytól csak te tartasz ki hősként az eredeti témánál, ami mi is?
Nekem az jött le hogy szerinted akinek kevés tolija van az jobban üthető sereggel.
|

10-24-2006, 15:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Mindenki el tért már a tárgytól csak te tartasz ki hősként az eredeti témánál, ami mi is?
Nekem az jött le hogy szerinted akinek kevés tolija van az jobban üthető sereggel.
|
Látod mert félreakarod magyarázni irtam én bárhol is,hogy oriásnak rengeteg toli kell?  56is elég de ha ettöl többet akarsz akkor min 1500(600hekire)mivel pl 800 ugyanannyit ér mint 56:P
DE ,hogy el ne felejtsd elég 56 is!!!!!
DE akkor ne 99%foglalkozottság hanem 90-95%
|

10-24-2006, 17:29
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Harcosok, 12 epulete fog leallni egy emberlopas adaggal.
Ha megegyszer egy masik emberke, akkor +7.
A harmadik sorozat +3 epuletet fog leallitani.
S a negyedik ember a vegefele 4-5 embert fog elhozni lopasonkent.
S leallt osszesen 25 tornya mondjuk.
Oda 4 ember készülije, es az orias keres egy elohalottat es visszalopja 5-6 lopassal ezt az ember mennyiseget.
MEGÉRTE!
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules