|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
|
Igen
|

|
28 |
35.44% |
Nem, maradjon.
|

|
26 |
32.91% |
Nekem mindegy.
|

|
9 |
11.39% |
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel.
|

|
16 |
20.25% |

10-22-2006, 15:16
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Jól értelmezem? Te nem akarod az utalgatások megszüntetését? Ezzel aláírod, hog csaláspárti vagy. Ha tévednék, vagy rosszul értelmeztem az igencsak nehezen értelmezhető szövegedet nyugodtan javíts ki.
Hmmm...
Mindenesetra kicsit zavarosan fogalmazol
|
hiába ellenzem az utalásokat,akkor is megvannak/lesznek ha fene fenét eszik is!
Ha termelek katit piacra és mondjuk te egyedül vagy nem segít senki,de gyüjtöttél zsét,akkor a katit megveheted ezáltal fejlödhetsz és több esélyed lesz "ellenük".Másik ha rendszeresen lenne kati a piacon többen néznék és az utalásokat is jobban lefülelnék szvszt bár ez nem biztos!!!!
|

10-22-2006, 15:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
hiába ellenzem az utalásokat,akkor is megvannak/lesznek ha fene fenét eszik is!
|
Olvasd már el miről szól a topic!
Quote:
Originally Posted by Cyby_
Ha termelek katit piacra és mondjuk te egyedül vagy nem segít senki,de gyüjtöttél zsét,akkor a katit megveheted ezáltal fejlödhetsz és több esélyed lesz "ellenük".Másik ha rendszeresen lenne kati a piacon többen néznék és az utalásokat is jobban lefülelnék szvszt bár ez nem biztos!!!!
|
Javaslom játsz pár hétvégi játékot és csak az után álíts dolgokat.
|

10-22-2006, 17:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
Be vagy rakva a támogatok közé csak az ellenzőknél is egy ilyen jellel feltüntetetelek:-----neve(azaz itt dargon)----- azért mert téged sikerült meggyözni 
|

10-22-2006, 18:08
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Be vagy rakva a támogatok közé csak az ellenzőknél is egy ilyen jellel feltüntetetelek:-----neve(azaz itt dargon)----- azért mert téged sikerült meggyözni 
|
oké tudom 
|

10-22-2006, 18:33
|
Junior Member
|
|
|
|
Cyby_ elmagyarázom neked a lényegét, mindenki kap egy 200 hekis országot, és abból kell kihoznia amit tud, azt, hogy ki hol végez a játéktudása, és a játékra fordított idő határozza meg. lehet én vok eltévedve, de ha vki játszik, akkor igyekezni fog minnél előrébb végezni, nem értem miért jó neked, ha termelsz a piacra katonát, a pénzt el foják lopni/fosztani tőled, ha egy olyan ori veszi meg a katonákat, aki a közeledben van akkor bármennyit meg tud venni, hiszen a pénz visszajut hozzá, aki viszont nincs a közeledben, az csak nézegethet, hogy hiába kínlódik, mert a másik erőlködés nélkül hozzájut a többlet katonához.
javaslom olvasd végig a beszélgetést, azt szeretnénk elérni, hogy kevesebb legyen a vita, és a gyanús eset.
szombat reggel indítottam el az orit, 4-5 belépéssel van benne bő 220 millió, és még ennyi a piacon, ezt csak nyersből szereztem, egy darab katonát se adtam el, szted ha végig játszom mennyi pénzem lenne? ha folyamatosan lenne katona a piacon, végigfosztogatnám a középmezőnyt, aki végig nyomta a 7végit nézhetne, mert esélye se lenne, ha nem tud ő is katonát venni, nem hiszem, hogy ez igazságos lenne, és korrekt játéknak se nevezném.
|

10-22-2006, 22:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dath
Cyby_ elmagyarázom neked a lényegét, mindenki kap egy 200 hekis országot, és abból kell kihoznia amit tud, azt, hogy ki hol végez a játéktudása, és a játékra fordított idő határozza meg. lehet én vok eltévedve, de ha vki játszik, akkor igyekezni fog minnél előrébb végezni, nem értem miért jó neked, ha termelsz a piacra katonát, a pénzt el foják lopni/fosztani tőled, ha egy olyan ori veszi meg a katonákat, aki a közeledben van akkor bármennyit meg tud venni, hiszen a pénz visszajut hozzá, aki viszont nincs a közeledben, az csak nézegethet, hogy hiába kínlódik, mert a másik erőlködés nélkül hozzájut a többlet katonához.
javaslom olvasd végig a beszélgetést, azt szeretnénk elérni, hogy kevesebb legyen a vita, és a gyanús eset.
szombat reggel indítottam el az orit, 4-5 belépéssel van benne bő 220 millió, és még ennyi a piacon, ezt csak nyersből szereztem, egy darab katonát se adtam el, szted ha végig játszom mennyi pénzem lenne? ha folyamatosan lenne katona a piacon, végigfosztogatnám a középmezőnyt, aki végig nyomta a 7végit nézhetne, mert esélye se lenne, ha nem tud ő is katonát venni, nem hiszem, hogy ez igazságos lenne, és korrekt játéknak se nevezném.
|
jo akkor nem fogok piacra termelni ennyi!
|

10-23-2006, 15:28
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Dath, 4 orankent 5* kimentel a katipiacra legalabb elhaszanlni a piacbelepoket? 
|

10-23-2006, 15:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Ati jó lenne ha áldásod mondanád a dologra amellett,hogy maradjon a piac nem volt igazán érv de ellene jócskán 
|

10-23-2006, 15:44
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Ati jó lenne ha áldásod mondanád a dologra amellett,hogy maradjon a piac nem volt igazán érv de ellene jócskán 
|
Jelenleg nem ez az aktuális téma, majd ide is el fogunk jutni, és akkor elolvasom, illetve véleményt mondok. Ez nem most van.  Most a felfedezés módosítása az aktuális.
|

10-23-2006, 15:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Jelenleg nem ez az aktuális téma, majd ide is el fogunk jutni, és akkor elolvasom, illetve véleményt mondok. Ez nem most van.  Most a felfedezés módosítása az aktuális.
|
Oké  Ráérünk 
Csak el ne felejsük a végén ezt a témát 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|